VIDEO: Eerste officiële krab(u)dag in Rotterdam was groot succes

9
Eerste officiële krab(u)dag in Rotterdam was groot succes

Eigenaar Miquil Tjon Kon Fat is nog steeds in de wolken van de leuke enthousiaste berichten die binnen komen vanuit verschillende hoeken. “Dit is zo uniek in de Surinaamse restaurantbeleving” was een veelgehoorde reactie tijdens de Krabudag. Ook de online recensies liegen er niet om. Mensen lijken het unaniem er over eens te zijn dat de krabu heerlijk was bij zijn restaurant Avenue Nine.

Sinds het online gaan van de website van Avenue Nine en de nieuwsberichten van onder andere Waterkant.Net, is de Krabudag viraal gegaan. Op de vraag hoe Tjon Kon Fat de drukte heeft kunnen ervaren op de eerste, echte Krabudag zegt hij: “Ik ben afzonderlijk naar elke tafel gegaan om te vragen hoe ze het vonden! Nu wil ik het concept nog verder gaan uitwerken. Hier en daar wat verbeterpunten aanbrengen zodat onze klanten nóg blijer zullen zijn.”

Avenue Nine is geen standaard restaurant het is een ‘woonkamer’. Hierom staat gastvrijheid voorop zegt Tjon Kon Fat. “Als je extra rijst of groenten wil is dat geen probleem. We houden de Surinaamse cultuur graag bij ons als het gaat om Surinaamse gastvrijheid.”

De eerstvolgende Krabudag bij Avenue Nine is op zaterdag 7 december. Deze zaterdag 16 november is er een speciale soepdag. En op zondag 24 november een pom en pasteidag in verband met de onafhankelijkheid van Suriname.

Bekijk een videoverslag van Open Rotterdam over de Krabudag:

9 REACTIES

 1. Jammer dat ik een telefoontje kreeg dat het te vol was, ondanks ik op de bezoekers lijst stond. Maar zaterdag ga ik lekker genieten van de okersoep.


  Maak melding

 2. Kolbri
  en natuurlijk met mes en vork eten.
  Zal het nog smaken. Iedere keer je vork aflikken ipv je vingers. Ook lekker

  Maar een ding moet ik Sranang mang toegeven, als het op vreten aankomt staan ze in de rij en dik en dik op tijd


  Maak melding

 3. Mooi om te ziek hoe succes zich kan ontwikkelen met een leuk idee. Alleen een critische opmerking: als er voor gekozen wordt om via opnames het publiek te informeren dan moet er wel voor gezorgd worden dat de uitvoering perfect is . Er was niemand in de keuken met een haarnetje op, terwijl dat een vereiste is van elke kok in de keuken. Ik hoop niet dat ik naar aanleiding hiervan moet constateren dat in dit restaurant hygiëne niet belangrijk is.


  Maak melding

 4. Lekker😋😋wil ik zeker een keer proberen. Idd wat mij opviel (positieve,opbouwende kritiek )de kokkin met haar lang haar zonder kokmuts. Voor de rest zoals ik gewend ben, Soulfood.succes jongens


  Maak melding

 5. @DON KAW. die naam past bij je. Te zien dat je geen restaurant etiquette kent. En je liever je smoel dichthouden want wat jij doet hoef je niet op een ander te projecteren he 👍🏽👍🏽


  Maak melding

 6. Deze persoon moet gaan leren hoe je krab moet maken. Want wat hij nu laat zien is gewoon nep. Zo maak je geen krab klaar. Hij moet zijn lessen beter gaan leren. Dit is puur mensen verleiden. Ga bij een hindoestaan laat die jou wijzen hoe het in werkelijkheid klaar gemaakt wordt. De kleur van saus lijkt op diaree kleur.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.