Nederlandse zanger Gerard Joling in Suriname

23
Nederlandse zanger Gerard Joling in Suriname
Foto (c) Gerard Joling via Instagram - Gisteren op Zanderij.

De bekende Nederlandse zanger en presentator Gerard Joling is momenteel in Suriname. Joling vertrok zondag met KLM naar Paramaribo en maakte bij aankomst bovenstaande foto op de Surinaamse luchthaven Zanderij. Op z’n Facebook pagina liet hij weten dat hij voor tv-opnames in het buitenland is.

Zijn vlucht vanuit Schiphol had zondag wel wat vertraging. In onderstaand filmpje op Instagram verteld hij dat er problemen waren met een aantal mensen en dat hun bagage van de vlucht moest. Ook zou er iemand gearresteerd zijn op de luchthaven.

Gerard Jan Joling is een Nederlands zanger en televisiepresentator. Hij brak in de jaren tachtig door na zijn deelname aan de Soundmixshow en werd vooral in Azië een zeer populair artiest.

Voor welk programma de opnames zijn is nog niet bekend. Bekijk het filmpje hieronder:

https://www.instagram.com/p/B4rtSfGn5jM/?utm_source=ig_web_copy_link

23 REACTIES

 1. Lekker hoor, Businessclass vliegen. Je kan lekker lanuit liggen en er is meer variatie met eten. Jammer van die vertraging. Ik ben geen fan van deze man.


  Maak melding

 2. Wan pipel.
  Waarheid is altijd een lastig onderwerp voor Surinamers. Ook al vooraf aangeven dat het negatief is wat er over Suriname vertelt wordt geeft jouw negatieve gedachten.
  Als zaken negatief zijn ga jij het toch rooskleurig vertellen. Dus nog vijf erbij. Bolivia we komen eraan we gaan jullie inhalen met de langstzittende pleesident en met de armoede komt het ook wel goed.


  Maak melding

 3. Altijd maar praten/schrijven over onbelangrijke zaken, hij is homo, hij is dit en dat.

  Deze man ken ik als een goed mens, sociaal en maatschappelijk bewogen.
  Hij is erg begaan met het lot van sociaal zwakkeren, een goed gemotiveerde kerel.

  Kijk naar jezelf wat heb je bereikt in het leven, doe er wat aan indien het nog kan.
  Heleboel geklets(onzin) in de ruimte.

  Ik zal hem straks vragen waarom hij niet met de SLM heeft gevlogen.


  Maak melding

 4. Ik vind dat dit een lekker avontuur voor hem en dat hij bij zijn terugkeer naar Nederland nog veel meer gekkere dingen zult ervaren in het dagelijks crimineel Suriname . Hij gaat het sowieso vastleggen overal in Nederland onder andere op staatsmedia. Uiteindelijk de reis bureaus. 1 man kan het verschil maken en dat is hij, bijna 3 miljoen mensen zijn fan van hem .


  Maak melding

 5. Hij gaat Su zeker niet afbranden, hij zingt of zoiets en een paar figuren die gezien willen worden,omdat ze niet, net als de gewone man keihard moet werken voor zijn of haar geld en toch geen ene flikker te doen hebben zullen in de zaal zitten.
  De bakra heeft Suriname herontdekt.
  Ik geef hem geen ongelijk hoor.

  KTK
  Ben jij effe blij dat je kan schrijven dat je hem kent.
  Hij doet veel noh? Niets voor niets. Het is gewoon werk. dat kan en dat mag, maar niet onbezoldigd!
  Ik ben geen fan van Humberto Tan, hij verdient zijn geld (mooi) EN hij zet zich geheel zonder hiervoor een cent te vangen in voor bijv kinderen met een handicap.


  Maak melding

 6. Welkom hopelijk alleen maar positieve dingen over SU want bakra moeilijk zodra wang sani over Su negatief brengen ze t in hun nieuws maar heb een fijne tijd daar Gerard….❤


  Maak melding

 7. Surinamers zitten nog steeds met een minderwaardigheidscomplex blijkbaar..Meneer Joling gaat TV opnames maken in Suriname en hij is niet de persoon om negatief zaken te belichten of de surinamers in slecht daglicht te stellen…hij is maatschappelijk erg betrokken bij ouderenzorg in nederland…misschien wil hij ook zoiets doen in Paramaribo ofzo, dus voordat jullie kritiek geven, kijk zelf eerst eens wat je voor jou land betekent.


  Maak melding

 8. Suriname stikt van deze jongens.maar er heerst nog teveel achterlijkheid ,dat het in Su niet volledig geaccepteerd wordt.
  Laat deze mannen laat ze gelukkig wezen na misschien jaren van stress omdat ze te bang waren om voor hun aard uit te komen. Ook dit zijn mensen geschapen door God en als God het niet had gewild hadden deze jongens er niet geweest, ik zou iedereen willen vragen laat deze jongens met rust en behandel ze met respect


  Maak melding

 9. Gerald Joling wilde toch zo graag naar de tropen reizen?

  Gotta buy me a ticket to the tropics.
  Forget our love and leave this place behind me.
  Gotta buy me a ticket to the tropics.
  And prove myself that I can live without your love.🦧


  Maak melding

 10. KTK,ik ben het met je eens
  Hij is niet iemand die van de hoge toren blaast,wel stelt hij onrecht meteen aan de kaak,dat waardeer ik echt van hem


  Maak melding

 11. Joling, de luxe die je hebt is je gegund. Nergens uit blijkt dat je het illegaal hebt gegenereerd. Heel veel veiligheid in Suriname. Doe iets positiefs voor mijn prachtige land. Over heel de wereld hebben, wij surinamers alleen maar negatieviteits verspreid.
  Jij bent homo, hoor en lees ik, ik weet het niet, het is jou priveaangelenheid. Er zijn veel witte mensen die proberen en geprobeerd hebben om de mensen in Suriname een redelijk leven te geven. Maar hier hangen we liever in het verleden.
  Pas op dat je niet wordt opgelicht, ik hoop dat Surinamers iets positief van jou verwachten en dat het ook gemeend is.


  Maak melding

 12. Wanneer gaan mensen nu gewoon eens bij zichzelf te rade, de goede daargelaten maar het gros wat reageerd woont blijkbaar onder een steen, alles ligt altijd aan een ander, en ojee tis ook nog een gay, heb altijd geleerd de grootste roepers die met afkeur hier mee omgaan hebben zelf een gay probleem en durven er niet voor uit te komen, laat mensen in hun waarde als je respect wilt ontvangen zal je het ook moeten geven, ik bemoei niet


  Maak melding

 13. @t fell….hahaha ..Ik ben het met je eens ..velen die lullen over homo dit homo dat hebben wat te verbergen idd met hun achterlijke gedachtengang pfffff


  Maak melding

 14. Deze man heeft interesse voor ons landt getoond anders kom je niet naar Suriname
  hy heefd tenminste ballen, en dus ook recht van spreken want hy is er geweest en zelf ervaren
  niet van horen zeggen ,Fyne Vacantie hoor


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.