zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentEerste Owru Yari Poku competitie in Suriname

Eerste Owru Yari Poku competitie in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Dit jaar wordt voor de eerste keer in Suriname een owru yari poku wedstrijd, de SU Beat Competition gehouden in Suriname. De grote motor erachter is de winkelzaak Lucky Store. De belangstelling voor deelname is groot te noemen.

Er zijn in totaal 54 aanmeldingen. Uit de 56 inzendingen, wordt er een top vijf gekozen die meedingt naar de Owru Yari-poku van het jaar. De vijf beste songs worden door een vakjury gekozen en op 15 november gepresenteerd op de populaire radiozender Radio 10.

Ook het publiek krijgt de gelegenheid om op zijn favoriet te stemmen. “De Owru Yari-poku van het jaar  hoeft niet per se een poku te zijn, die over owruyari gaat, maar kan ook een feest song met een owruyari-sfeer zijn, ongeacht de taal en stijl. De song moet op elk feestje gespeeld kunnen worden”, benadrukt marketingmanager Jane Malm van Lucky Store.

De hoofdprijs van de Su Beat-competitie is SRD 50.000. Hiernaast krijgt de winnaar SRD 4.000 ten behoeve voor de opname van de clip. Het evenement wordt door Lucky Store gezien als soort giving back aan de samenleving. Er zijn plannen  om het tot een jaarlijks terugkerende activiteit te maken.

opening
Fernandes Express
BODO Party

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES