Brandweer bevrijdt inzittende na zwaar ongeval Indira Gandiweg

14
Brandweer bevrijdt inzittende na zwaar ongeval Indira Gandiweg

Manschappen van het Korps Brandweer Suriname moesten zaterdagmiddag assistentie verlenen bij deze eenzijdige aanrijding op de Indira Gandhiweg. Door tot nog toe onbekende reden, verloor een vrouw de controle over het stuur en klapte met haar busje tegen een elektriciteitspaal.

Het voertuig, dat uit de richting van Lelydorp kwam, raakte zwaar beschadigd. Door de slag raakte een bijrijder bekneld en moest door de Surinaamse brandweermannen uit het voertuig gehaald worden.

Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en moest medisch behandeld worden. Over de oorzaak is nog niets bekend. Volgens onbevestigde berichten zou ook een voetganger gewond zijn geraakt.

14 REACTIES

 1. Door de verbetering van de wegen zijn mensen zich minder aan de mximale snelheid gan houden en tevens zijn zij minder voorzichtig geworden in het verkeer. De KNS is groot dat zij echter het stuur in slaap vallen. Bij slechte wegen zijn zij gedwongen rustig te rijden door het gebroken wegdek en tevens het vele sla-ommen. Misschien moeten er meer hindernissen op het wegdek worden aangebracht.


  Maak melding

 2. @ RobG

  Het is een mentaliteit kwestie, mensen in Su rijden veels te hard, ook op wegen waar een limiet geldt.”En vaak zijn ze bezig met andere dingen onder het rijden, zoals appen en bellen!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. het ligt niet aan de wegen maar aan de mensen zelf de mensen hebben geen behoorlijk verkeers fatsoen in su.
  Mensen stappen achter het stuur met een behoorlijke slok op, rijden zonder veiligheids gordel om,of proppen hun voertuigen te vol met inzittende.

  En het leuke ervan is dat de wetsdienaren ‘politie’ er net zo hard aan meedoen.


  Maak melding

 4. JZwartman, het kan inderdaad te maken hebben met whatsappen en/of bellen achter het stuur.Ik denk dat de pakkans in Suriname net zo minimaal is als in Nederland. Mensen nemen het risico om te appen en/of dronken achter het stuur te zitten terwijl zij heel goed weten dat ook het leven van anderen in gevaar wordt gebracht.


  Maak melding

 5. Door t jaar heen rijdt men als kippen zonder kop , maar zou t nu met mofo jari te maken kunnen hebben dat andere zaken belangrijker zijn of worden gemaakt ? Dan is t wachten op nog meer ellende met zwaardere verkeersongelukken . Zelfs Moeder Natuur heeft genoeg van t asociale verkeersgedrag.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.