vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKleinzoon (14) aangehouden als verdachte in zaak vermoorde oma

Kleinzoon (14) aangehouden als verdachte in zaak vermoorde oma

-

Does Travel - naar Suriname

De 14-jarige kleinzoon, die het ontzielde lichaam van zijn 64-jarige oma in de badkamer van een woning aan de Swastikaweg op 17 oktober had aangetrofffen, is maandagmiddag aangehouden en in verzekering gesteld door de Surinaamse politie. Een woordvoerder van het Korps Politie Suriname zegt aan Waterkant.Net dat de kleinzoon wordt verdacht van moord op zijn grootmoeder.

De woordvoerder zegt verder dat de politie vanaf het begin het vermoeden had dat er misdrijf in het spel zit. Dit omdat er duidelijke sporen van geweld op het lichaam van de vrouw waren aangetroffen.

Volgens de woordvoerder werd er in het begin uitgegaan van roofmoord omdat de woning overhoop was gehaald. Echter heeft het verdere onderzoek van de afdeling Kapitale Delicten uitgewezen dat de kleinzoon meer moet afweten over het voorval.

De vermoorde vrouw woonde samen met haar man, zoon en kleinzoon op het adres in kwestie. Waterkant verneemt verder dat de geruchten over een mogelijke rol van de kleinzoon al sedert dag twee na de moord de ronde deden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

18 REACTIES
 1. Ludwig ,kan jouw niet schelen over mensen leven te bespotten,heb jij geen medelijden met de Familie,laat de politiek er buiten want deze trieste voor val heeft niks met NDP,VHP,Abop,PL,niks te maken,het nu een nieuwe mode geworden.om wat er nu in Suriname 🇸🇷 gebeurt de schuld aan de politiek te verwijten. Jullie moeten er mee ophouden kleinzoon heeft Oma vermoord is al er genoeg.


  Maak melding
 2. Je moet wel een grote hekel hebben op je oma. Meestal zijn omas toch wel lieve wezens.Maar mischien was zij een uitzondering.Krietiek op alles wat hij deed. Een heks. Maar haar doden is toch geen kinderwerk?


  Maak melding
 3. Wat is er met de kinderen aan de hand?
  Als je oma kan vermoorden kun je dat met ieder ander persoon doen. Hoe haalt een jongen van 14 jaar het in zijn hoofd om zijn oma te vermoorden. Ik heb er geen woorden voor. Wat een schorem dat nu rondloopt. Aanpakken want anders glijdt deze 14 jarige verder af. Zal je kind maar wezen.


  Maak melding
 4. Mensen, even wachten met oordelen tot het onderzoek is afgerond. Hij is verdachte en nog geen veroordeelde. Als zijn schuld t.z.t. is bewezen kunnen wij hem van alles uitmaken, zoals het een echte Surinamer betaamt. Daar zijn we goed in. Oordelen over anderen, maar de handen in eigen boezem steken, ho maar. Aj baja.


  Maak melding
 5. Wat een vreselijke kloot. Ze moeten hem voor 60 jaar opsluiten.
  Her zal he zoon maar wezen. Waarom heeft hij geen zelfmoord gepleegd??
  Ik had het vermoeden vanaf dag 1 maar een jongen van 14 jaar?? Ik dacht misschien zijn vader.
  Mooi niet. Die kleine klootzak. Zit in zijn bloed.
  Laat Jay zien tot wat deze in staat zijn. Haar mensen


  Maak melding
 6. Wat erg als het werkelijk blijkt dat kleinzoon dit heeft uitgehaald. Hij zal voor de rest van zijn leven diepe spijt hebben hiervan…echt een droevig verhaal voor de familie. STERKTE DE HERE ZIJT MET HUN!


  Maak melding
 7. Heel erg triest dat de jongen wordt verdacht van moord. Kan het zijn dat hij oma hielp en zij gleed uit met het noodlottig gevollig voor oma? Misschien was oma net in bad, had hulp nodig en kleinzoon is gaan helpen. Maar gezien de naaktheid en de schande dat de jongen angstig werd? Wij mensen zijn gauw geneigd eerst het negatieve te vermoeden.
  De waarheid komt aan het licht. Niets dat in het donker gebeurt blijft in het donker.
  Wachten jullie rustig af wat het onderzoek uitwijst.


  Maak melding
 8. Het zal je kleinzoon maar zijn. De kleinzoon zal wel een junkie achtergrond hebben. Jammer maar weer eens het bewijs dat je junkies nooit en te nimmer kan vertrouwen. Als ze drugs nodig hebben doen ze alles om eraan te komen, al moeten ze hun bloedeigen grootmoeder daarvoor vermoorden. Mensen met junkies in de familie, kijk uit en vertrouw deze gasten nooit en te nimmer. Laat ze verrekken, dat is het beste.


  Maak melding
 9. Die jongen wordt verdacht, hij is nog niet veroordeeld dus (nog) niet schuldig. Geruchten noh, geruchten zijn gevaarlijk. A zoon foe a vrouw e tang dape, kande na boy pa tok.


  Maak melding
 10. Mocht hij werkelijk de dader zijn, dan wordt hij veroordeeld tot een tijdje Opa Doeli en keert dan terug in de maadschappij.
  Het wordt tijd dat men het strafrecht gaat aanpassen. Niet als bij Uncle Sam waar peuters levenslang krijgen. Een tussenweg moet wel gevonden worden. Als de straf voor volwassenen begint bij 18 jaar en je pleegt een moord de dag voor je 18e verjaardag, dan ga je naar opa Doeli. Je Partner van 18jaar en 1 dag die op de uitkijk stond krijgt zeg maar 10 jaar.
  Een wet is Suriname veranderen is makkelijk, zelfs een plafondwet geschiedt bij handopsteken.


  Maak melding
 11. Erger kan het niet …..

  Waar zou het liggen ? opvoeding ?

  Het maakt allemaal niets uit het is een beestachtig handeling…zelfs beesten doen dit niet ze zijn hun ouderen altijd trouw ….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES