Vrouw dood te Kwatta, vermoedelijk roofmoord

11
Vrouw dood te Kwatta, vermoedelijk roofmoord
Het stoffelijk overschot van de vrouw wordt weggebracht.

De politie in Suriname heeft donderdagavond rond 22.00u een lijk in beslag genomen in het ressort Kwatta. Het zou gaan om het stoffelijk overschot van een vrouw. Diverse bronnen melden aan de redactie van Waterkant dat het zou gaan om roofmoord.

Het voorval heeft zich voltrokken aan de Swastikaweg. Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk. Sommige buurtbewoners beweren dat de vrouw in de badkamer is uitgegleden. 

De vrouw zou op het moment alleen thuis zijn geweest. Ze woont samen met haar man en kleinzoon. De man is uitlandig en de kleinzoon was naar karateles.

Zodra er meer bekend is wordt dit bericht aan aangevuld en/of bijgewerkt.

UPDATE: Volgens de Surinaamse politie gaat het om de 64-jarige in Guyana geboren mevrouw Bibi Fareeda Nisha, Hakim. Het vermoeden bestaat dat ze door verstikking om het leven is gebracht. Haar levensloze lichaam werd ontdekt door een kleinzoon. Er zijn sporen van inbraak te merken aan de woning. Ook was het huis overhoop gehaald, aldus de Ware Tijd.

11 REACTIES

 1. Dit is een super triest verhaal om de dag mee te beginnen. Maar gd

  Zolang er niet meer details bekent zijn is het moeilijk oordeel vellen.

  Mijn gedachten gaan gelijk naar de nabestanden. Vader is uitlandig.. zoon was naar karate les.. drama drama.drama.


  Maak melding

 2. Deze keer ben ik terughoudend met mijn commentaar voordat ik een verkeerde conclusie trek. Ik wil de nabestaande condoleren met het verlies van hun geliefde moeder en overgroot moeder. krakti famirie


  Maak melding

 3. @ De Dominee 18 oktober 2019 at 15:56
  Geachte Paarse Roede, graag nodig ik u uit voor een afspraak voor de biechtstoel. Zoals ik uit u woorden kan zien, ben u een dwalende schaap en u moet terug naar de kudde. Ik ga u bevrijden van de VHP.

  Wat een vernederende opmerking. Hoe zou jij het vinden als gesteld wordt om jou van de Christelijke idealen te bevrijden ?


  Maak melding

 4. Broeder @De Dominee,

  Bevrijd uzelf eerst. Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet het een ander niet! Bent u al zelf bevrijd en verlost? Ik weet het niet. Misschien kunt u een bezoek aan mij brengen. Ik zal u horen, u onderzoeken en u het juiste pad opsturen. Aan het eind van deze pad zal de Heere met open armen op u wachten.


  Maak melding

 5. @broeder Padre en Cheffrey, kom mijn kinderen ik zal u bevrijden van het doek voor uw ogen en en de duivel in uw harten. Ik zal u besprenkelen met wijwater, 1 kip en elen sigaar. Als u contact wilt opnemen met mij krijgt u mijn nummer. De 1e consultatie is gratis en daarna betaald u 8000 dollar per sessie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.