vrijdag, april 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken autobestuurder rijdt elektriciteitsmast kapot

Dronken autobestuurder rijdt elektriciteitsmast kapot

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van deze personenauto knalde vannacht rond 01.00u tegen een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) op de hoek van de Mozart en Gompertstraat. Hierdoor brak de mast in tweeën en was de buurt enige tijd verstoken van elektriciteit. De redactie van Waterkant verneemt dat de bestuurder onder invloed zou zijn.

Volgens de eerste informatie reed de bestuurder over de Mozartstraat richting de Anamoestraat. Bij het naderen van de hoek van de Gompertstraat om de weg over te steken, verloor hij de controle over het stuur en knalde tegen de elektriciteitsmast.

Manschappen van de EBS waren gauw ter plaatse om de aangerichte schade te herstellen. Het voertuig raakte zwaar beschadigd en is door een sleepdienst afgevoerd. De Surinaamse politie heeft de bestuurder overgebracht naar het bureau.

Hier nog een foto van de schade:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

20 REACTIES
  1. De auto kan wel verzekerd zijn maar normaliter draait men in geval van dronkenschap zelf voor de schade op. De verzekeraar zal de schade wel (moeten) vergoeden maar kan vervolgens de schade op de dader verhalen.


    Maak melding
  2. De houten elektrische palen zijn niet meer van deze tijd.Zij ook niet tegen een stootje opgewassen. Metalen palen zou EBS nu kunnen plaatsen.De schade verhalen op de bestuurder, rijbewijs invorderen en voor onder invloed rijden een flinke gevangenisstraf opleggen. De bestuurder doet het zo weer. Echt een zuip schuit. Gelukkig liep er niemand langs en hebben zich geen dodelijke ongelukken plaatsgevonden.

    Sarie Torie


    Maak melding
  3. Royeren rijbewijs innemen alle schade vergoeden. Boete gevangenis en lijfstraf geven verplicht afkicken auto in beslag nemen. Bij herhaling opsluiten dleutel van cel weggooien.


    Maak melding
  4. Laat zijn rijbewijs voor 5 jaar laten in trekken, en 5 jaar voor waardellijk, en laat hij zelfs de kosten draaien voor die elektrische paal, en ook een geldboete legen..


    Maak melding
  5. Alsof men in Suriname niet weet wat met zulke overtreders gedaan moet worden. Iedereen weet het beter, behalve de Surinamers zelf. Een achterlijke volk, met achterlijke vertegenwoordigers.


    Maak melding
  6. Lets Make Suriname Great Again

    Yess We Can

    Beste Bourgondiërs

    Als men savonds door de straten van Paramaribo rijd
    Komt men situaties in het verkeer tegen die alleen maar
    In Afganistan .. Pakistan India.. en Mongolië Voorkomen

    Ons land is richting een 4de wereld land aan het worden

    Meer dan 60 % van de auto bestuurders is zwaar onder invloed van alcohol… ik heb een geval mee gemaak waar zelf de politie in dienst zwaar onder invloed van alcohol was

    Dat Is De Suriname Van Anno 2019 Beste Mensen


    Maak melding
  7. Als deze boerikie onder invloed van alcohol gaat de verzekering maatschappij niks vergoeden …en deze boerikie gaat failliette verklaren ….kiesing mooi


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES