Dronken autobestuurder rijdt elektriciteitsmast kapot

20
Dronken autobestuurder rijdt elektriciteitsmast kapot

De bestuurder van deze personenauto knalde vannacht rond 01.00u tegen een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) op de hoek van de Mozart en Gompertstraat. Hierdoor brak de mast in tweeën en was de buurt enige tijd verstoken van elektriciteit. De redactie van Waterkant verneemt dat de bestuurder onder invloed zou zijn.

Volgens de eerste informatie reed de bestuurder over de Mozartstraat richting de Anamoestraat. Bij het naderen van de hoek van de Gompertstraat om de weg over te steken, verloor hij de controle over het stuur en knalde tegen de elektriciteitsmast.

Manschappen van de EBS waren gauw ter plaatse om de aangerichte schade te herstellen. Het voertuig raakte zwaar beschadigd en is door een sleepdienst afgevoerd. De Surinaamse politie heeft de bestuurder overgebracht naar het bureau.

Hier nog een foto van de schade:

- Advertentie -

20 REACTIES

 1. Erg voor die paal kost allemaal geld.
  Als die auto is verzeker dan is het geen probleem.

 2. Volgens mij vergoed geen enkele verz.mij schades die zijn ontstaan bij rijden onder invloed van alcohol (of drugs).

 3. De auto kan wel verzekerd zijn maar normaliter draait men in geval van dronkenschap zelf voor de schade op. De verzekeraar zal de schade wel (moeten) vergoeden maar kan vervolgens de schade op de dader verhalen.

 4. Rijbewijs moet in getrokken worden en nooit meer achter stuur laten zitten .alle kosten laten bet. werkzaamheden van nv EBS.een les laten leren.

 5. De houten elektrische palen zijn niet meer van deze tijd.Zij ook niet tegen een stootje opgewassen. Metalen palen zou EBS nu kunnen plaatsen.De schade verhalen op de bestuurder, rijbewijs invorderen en voor onder invloed rijden een flinke gevangenisstraf opleggen. De bestuurder doet het zo weer. Echt een zuip schuit. Gelukkig liep er niemand langs en hebben zich geen dodelijke ongelukken plaatsgevonden.

  Sarie Torie

 6. Royeren rijbewijs innemen alle schade vergoeden. Boete gevangenis en lijfstraf geven verplicht afkicken auto in beslag nemen. Bij herhaling opsluiten dleutel van cel weggooien.

 7. Oom Ludwig foe Abra Broki
  Geldt dit ook voor drugs- witwasgeld.
  Afpakken: wie niet willen luisteren moeten het maar voelen in zak en lichaam

 8. Dronken achter het stuur plaatsnemen moet zwaarder gestraft worden……om het die hardleerse ezels af te leren!!

 9. Laat zijn rijbewijs voor 5 jaar laten in trekken, en 5 jaar voor waardellijk, en laat hij zelfs de kosten draaien voor die elektrische paal, en ook een geldboete legen..

 10. Alsof men in Suriname niet weet wat met zulke overtreders gedaan moet worden. Iedereen weet het beter, behalve de Surinamers zelf. Een achterlijke volk, met achterlijke vertegenwoordigers.

 11. pfff…je moet weten te rijden onder invloed van alcohol.
  controlle hebben en je bent veilig thuis.
  No go race

 12. Lets Make Suriname Great Again

  Yess We Can

  Beste Bourgondiërs

  Als men savonds door de straten van Paramaribo rijd
  Komt men situaties in het verkeer tegen die alleen maar
  In Afganistan .. Pakistan India.. en Mongolië Voorkomen

  Ons land is richting een 4de wereld land aan het worden

  Meer dan 60 % van de auto bestuurders is zwaar onder invloed van alcohol… ik heb een geval mee gemaak waar zelf de politie in dienst zwaar onder invloed van alcohol was

  Dat Is De Suriname Van Anno 2019 Beste Mensen

 13. Die paal was fout. Bleef maar staan. Haha
  Die moet opzij gaan als een auto aankomt
  Hihi.
  Dombo’s in su. Kan zelfs geen auto rijden.

 14. Als deze boerikie onder invloed van alcohol gaat de verzekering maatschappij niks vergoeden …en deze boerikie gaat failliette verklaren ….kiesing mooi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.