zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitieman dodelijk geraakt door kogel uit wapen van collega

Politieman dodelijk geraakt door kogel uit wapen van collega

-

Does Travel - naar Suriname

De politieman die vanmorgen kwam te overlijden, toen de politie op een melding van inbraak te Ephraimzegen afging, is per ongeluk geraakt door een kogel uit het wapen van zijn eigen collega. Dat verneemt Waterkant uit bronnen bij de politie.

Omstreeks 03.05 uur kreeg de basis van Latour een melding van diefstal aan de Bakkieweg no.23, van het Command Center. Pro latour met als bemanning de agenten E. en Misiedjan reden naar de locatie.

Ter plaatse aangekomen werd agent E. aangevallen door een van de verdachten, die de agent een steekverwonding toebracht. Agent E. schoot daarbij met zijn dienstwapen op de verdachte. De verdachte en zijn collega Misiedjan werden daarbij dodelijk geraakt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Als je eerst de benen had geschoten en dan in de kop van de inbreker dan was de agent er nog. Maar soms moeten dingen gebeuren. Jammer maar misschien was het zn tijd


    Maak melding
  2. Een degelijke onderzoek lijkt mij het beste optie om te kijken hoe de Agent in functie door zijn mede colega Dodelijk is geraakt en of de betrokken agent juist heeft gehandeld of dat hij onachtzaam te werk is gegaan het is zowel in het voordeel v/d overlevende collega om te weten dat ziin handeling volgens de geldende regels zijn uitgevoerd zodat hij zich niet (schuldig) hoef te voelen en mocht het zijn dat hij onjuist heeft gehandeld dat hij en eventueel andere collega’s in het vervolg een andere benadering aanleren deze betrokken politie ambtenaar wens ik veel sterkte toe vergeet één hoofdregel niet U deed uw werk naar eer en geweten en dat Uw Collega dodelijk is getroffenen door Uw Wapen is een zwaare last nogmaals ik wens U veel sterte


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES