Omgekomen agent was werkzaam op bureau Latour

19
Agent van bureau Latour omgekomen bij vuurgevecht vannacht

Agent van politie 2e klasse Romario Misiedjan heeft vannacht het leven gelaten bij een vuurgevecht met inbrekers, aan de Bakkieweg te Ephraimzegen. Misiedjan was te werk gesteld op bureau Latour in Suriname.

Naar Waterkant.Net verneemt zou dit rond 03.00u in de ochtend zijn gebeurd. Ook een inbreker kwam daarbij om het leven. Het is nog onduidelijk wat er zich precies heeft voorgevallen.

Misiedjan was in september bevorderd tot agent 2e klasse. Naar de redactie verneemt laat hij een vrouw en een zoon achter.

De Surinaamse politie heeft nog geen officiele informatie verschaft omtrent het voorval. Zodra er meer bekend is wordt dit bericht bijgewerkt.

UPDATE: De politieman die vanmorgen kwam te overlijden, toen de politie op een melding van inbraak te Ephraimzegen afging, is geraakt door een kogel uit het wapen van zijn eigen collega. Dat verneemt Waterkant uit bronnen bij de politie.

19 REACTIES

 1. Vind heel erg !! Agenten die hun leven riskeren voor onze veiligheid !! Overheid geef hem een staatsbegrafenis. Het minste dat bouta kan doen, die geniet elke nacht van een veilige nachtrust. Latour en omstreken is een heftige buurt, die meer aandacht vereist. Harde aanpak nodig.


  Maak melding

 2. Voortaan wapen doorladen en voor mij part eerst schieten dan praten. Mooi mooi boi die aan de juiste kant stond en in de uitoefening van zijn taak…..verschrikkelijk. Laat een vrouw en kind achter. Heel veel sterkte aan u , uw kind en aan alle nabestanden.,hopelijk wordt er voor goeie opvang en begeleiding gezorgd. Het ergste is dat datgene wat is weggenomen in de verste verte niet in verhouding staat met dit mensenleven. Mi atie e broedoe. En geloof me…… 1 keer raden van uit welke bevolkingsgroep deze waardeloze rover voortkomt……..ja precies. MPP dagoe. Deze vent mag voor mij part NOOIT meer het zonlicht aanschouwen. Veeeeeeel kracht aan alle nabestaanden. RIP.


  Maak melding

 3. Met de dood van deze agent kunnen alle criminelen hun borsten nat maken, want de zonen van Hermandad gaan overvallers allemaal doodschieten op de vlucht of niet. Nog meer misdaden van a tot z liggen in het verschiet dankzij het paars oerdom volk dat de allergrooste misdadiger en zijn roversbende op handen dragen.


  Maak melding

 4. Risico van het vak voor de politie en de geboefte ik ben geen voorstander van eerst schieten dan praten,de voorstanders moeten nu niet janken twee doden teveel.
  Dus Laat Me rustig


  Maak melding

 5. In de regering en Dna, zitten ook misdadigers die het volk bestelen, alleen in een ander jasje, deze lieden hoeven niet in te breken, want kunnen op een makkelijke manier aan geld komen.


  Maak melding

 6. Neergeschoten worden door je collega??? Zijn er geen afspraken hoe men gewerkt gaat

  Doe het gebeurd is nu niet belangrijk een politieman wordt geacht een goed mens te zijn en hoort niet op de e manier om het leven te komen.


  Maak melding

 7. @ Laat me idd. Moet jij met rust gelaten worden want je lukt uit he nek. Met je kaulo risico van het vak. Idd risico van het vak voor die ka rover. Die agent neemt idd risico ook om jou te beschermen. Achterlijke idioot. Zeker een kennis of soort van jou ( die rover), die jij zogenaamd onder dezelfde kam wilt scheren als die agent. Achterlijke mongool.


  Maak melding

 8. Dit is niet de eeeste keer
  In 1992 is mijn broer in soort gelijke situatie ook overleden op politie post keizerstraat.
  Kps kijkt niet om naar de nabestaande.


  Maak melding

 9. jammer dat het niet de min-ster betrof,,,,, hij had deze pakslaag moeten krijgen voor eeuwig stil gelegd.. vergeet de moordenaar niet en die boefie..

  maar wat nog niet is, zal kome..


  Maak melding

 10. Heel veel sterkte aan u , uw kind en aan alle nabestanden.,hopelijk wordt er voor goeie opvang en begeleiding gezorgd. Collega R.I.P. Moge God de nabestaanden kracht geven en bijstaan in deze droevige dagen.


  Maak melding

 11. @ sranang mang toen ik dit verhaal vandaag las dacht ik gelijk aan de persoon(broer) waar over jij het hebt. Ik was ook in dienst toen die melding binnen kwam. De collega schoot naar de richting van de verdachte die op balkon was en die kogel ketste terug en raakte R.V in het hoofd. Sarie torie.
  Rust zacht brada. Ben jou niet vergeten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.