zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInbreker neergeschoten door politie in Suriname

Inbreker neergeschoten door politie in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De politie heeft dinsdagmiddag een inbreker neergeschoten in het district Wanica. De redactie van Waterkant verneemt dat de man samen met twee ‘collega’s’ had ingebroken in een woning aan de Wazieraliweg. De politie kreeg de melding via het Command Center en de Surveillancedienst Wanica en Regio Bijstand Team Paramaribo gingen op onderzoek uit.

Bij het zien van de politie maakten de verdachten zich uit de voeten. Daarbij hebben zij breekwerktuigen en klaargelegde goederen achtergelaten. Er volgde een gerichte zoekactie en het gelukte de politie daarbij één van de verdachten aan te houden.

De politie was genoodzaakt om vuurwapen geweld aan te wenden nadat ondanks waarschuwingsschoten de verdachte bleef wegrennen. De verdachte is geraakt in zijn bovenbeen. Hij is onder politie bewaking opgenomen in het ziekenhuis.

Bij fouillering op de verdachte is een vuurwapen aangetroffen. In een schoudertas die hij bij zich had zijn 2 mobiele telefoons, een goudkleurig polshorloge en een gouden hanger aangetroffen. Zijn companen zijn voortvluchtig. De Surinaamse recherche van Regio Midden is belast met het verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. Lets Make Surinam Great Again

  Wir Shaffen Das
  Yess we can) nps 2 die 4

  Geachte lezers.

  Jammer dat de politie deze gasten niet de pijp uit heeft geschoten met als eind doel.. dumpen in zee.

  December maand is aanstanden dus wees allert mensen.. boeffen zijn harstikke op de loer


  Maak melding
 2. Het ziekenhuis op pad van wanica is hard nodig om ook dit soort figuren hulp te bieden als ze met een kogel in hun donder lopen. Pad van wanica is een dag en nacht bedrijvigheid net als hoofdstad Amsterdam…maar dan op een verkeerde manier.


  Maak melding
 3. Wat zijn deze mensen toch geweldig hoop dat ze straks een ieder doodschieten ook al was het een vergissing.
  Ik plijt geen ene overvaller vrij, maar gaan we ook op de stoel van de rechter zitten.
  Wat een immoreel volkje bah jullie zijn zelfs de grootste criminelen. Gaan jullie allemaal dood aan kwik daar. Succes.

  De economische malaise is de oorzaak van de vele desperatie en gaat men stelen en inbreken. We gaan voor mij part voor nog 100 ipv 5

  Achterlijken gooi de rechters in de prullenbak en laat ons een ieder maar lynchen.
  Haat deze domme mensen.

  Rebellenleider Geen brood geen school.
  AMS


  Maak melding
 4. Kan polisie niet speciale team maken als in Brazielje. 24h per dag zij zijn alert op zoek naar deze roverbendes/junkies/dealers. Vaak word gestolen op tip of bestelling. Dus ook helers en die tippers in gaten houden.

  Gepaste straf misschien werkkamp. Maar ik ben geen jurist, rechter of DNJa lid dus…


  Maak melding
 5. Jammer dat hij aan zijn ( poot ) is geraakt, ik had liever ergens anders waar hij meer pijn en ellende van overhoud. Nu kan kan hij aan de politie vertellen wie zijn maten zijn,en dat is het enigste wat ik positief vind.
  Ik had liever gezien dat hij in een kist wegging, dan was er inderdaad 1 minder. ( MPP )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 6. Bont en blauw slaan om alles uit hem te krijgen.
  Gossie zijn maties hebben hem niet kunnen waarschuwen.
  That’s what friends are for. 👏👌


  Maak melding
 7. Deze mannen willen niet werken. Roven, stelen, oplichten ga zo maar door. Ik speel geen rechter. Maar goed voor hem. Doodschieten hoeft niet, maar goed dat de politie zo snel heeft opgetreden. 😶


  Maak melding
 8. Mensen weet dat er meer rovers in Suriname rondlopen en zijn zelfs rovers die onder het mom van politici de boel oplichten en het volk massaal inde maling nemen. Dus hou er rekening mee dat in mei 2020 u de kans heeft om met deze rovers af te rekenen. U heeft geen wapen nodig gebruik slechts uw pen en stem ze weg. Ze zijn allen gehuisvest onder de naam NDP. Ik verzoek u doe het en u zult zien dat het goed zal gaan met ons geliefd Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES