Bromfietser rijdt voetganger aan, twee gewonden

10
Bromfietser rijdt voetganger aan, twee gewonden

Bij een verkeersongeval aan de Magentakanaalweg in Suriname, zijn vanmorgen twee gewonden gevallen. De redactie van Waterkant verneemt dat een bromfietser een voetganger zou hebben aangereden.

Het ongeval gebeurde rond 10.00u vanmorgen. De bromfietser kwam vanuit de richting Welgedacht A en ging richting Welgedacht B. De voetganger liep langs de weg. Het is nog niet duidelijk hoe deze geraakt werd.

Zowel de voetganger als de bromfietser zijn per ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp.

10 REACTIES

  1. Brede weg, brede term, klaarlichte dag. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat bromfietser en voetganger met elkaar in botsing komen?! Onbegrijpelijk!


    Maak melding

  2. Begin te twijfelen of we geen extra onderwijs nodig hebben voor in het verkeer…ook voor brommers moeten we een bekwaamheid test af nemen…dat scheelt op onze graadmeter…wie kan me vertellen het verschil tussen eenzijdige ongelukken en de stand van een scooterrijder volgens mij gaan ze gelijk op…..he minister van infrastructuur structuur…One Love…


    Maak melding

  3. Ik zie geen duidelijke voetpad. Worden die nog aangelegd ter voorkoming van meer ongelukken van voetgangers en in dit geval ook de bromfietser????? Nu twee volwassenen straks zijn het kinderen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.