Dronken vader verwondt zoon met dolk nadat die hem aanspreekt over alcoholgebruik

9
politie-action-suriname

Een vader heeft zijn zoon woensdag in het district Saramacca verwond met een dolk. Dit nadat hij thuis dronken aankwam en door wou drinken, maar de zoon hem daarover aansprak. Er ontstond een woordenwisseling tussen hen waarbij de vader op een bepaald moment de dolk van onder een tafel tevoorschijn haalde en zijn zoon verwondde.

De Surinaamse krant Times of Suriname, die in haar editie van vandaag melding hierover maakt, geeft aan dat de zoon een diepe snijwond opliep aan zijn rechterzij terhoogte van zijn borstkast. Nadat de vader zijn zoon had gestoken trok hij het mes in een snijbeweging naar onderaan waardoor zijn zoon een snijwond opliep.

Volgens de krant bracht een neef van het slachtoffer hem naar het politiebureau. Het slachtoffer was wel aanspreekbaar maar voelde zich duizelig door het vele bloedverlies. Vervolgens is hij met de ambulance afgevoerd voor medische behandeling.

De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de vader.

9 REACTIES

 1. Wat een rotvent en een vader onwaardig. Veel mensen hebben moeite als zij met de keiharde werkelijkheid worden geconfronteerd. Alcohol, drugs, roverij, barbarisme, seksuele misbruik, pedofilie en vrouwenmishandeling, met een duur woord ook wel huiselijk geweld genoemd, zijn de grootste problemen in Suriname. Niet geheel toeval ook problemen waarmee failliete en onderontwikkelde landen mee te maken hebben.


  Maak melding

 2. Dus in Nederland gebeuren zulke dingens niet komt ervan als je jou nergens in verdiept,loverboy,drugs ,verkrachting jongen 18 vrouw 88 pedofilie,gedwongen huwelijk noem maar op schietpatijen,drugs mafia,mokro maffia rechters geliqudeert,een jongen heeft twee weken zijn beide ouders tot bloedens doodgeslagen,depressie noem maar op maar ja als het in suriname gebeurd mag dat niet is een derde wereld let hoe leg je een ongeschoolde redie moesoe dit uit dat het overal gebeurd valt niet goed te praten ,jullie moeten ophouden suriname keer op keer zo neer te halen vergeet niet van waar je vandaan komt,ie kong miet luxe,ook mensen die met dieren doen vindt hier plaats maar de redi moesoe heeft oogkleppen,nederland is rijl ja waarom hebben ze dan een bende in het vizier die bloed gaan prikken bij oudere duizende van hun rekening afhalen pik een woord in van iemand te no skoro sari tori


  Maak melding

 3. De overheid verbiedt verdovingsmiddelen. Waarom mag dan sterke drank of √ľberhaupt alcohol wel worden gedronken.
  DUS IN HET VERVOLG OOK ALCOHOLISCHE DRANKEN LATEN VERBIEDEN.


  Maak melding

 4. Leek…je kan ook zeggen …de economie laat mensen rare dingen doen…mensen zien soms geen licht meer…One Love… voor de mensen die ze dagelijks moeten staande houden in deze bizarre tijden….waar blijft onze verlichting naar deze populaties toe…mister President..open u ogen het gebeurt vlak onder de hoek van je ogen….sari tori….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.