Auto schept bromfietser, boze omstanders vernielen auto

14
Bromfietser zwaargewond bij frontale aanrijding in Suriname

Zojuist is deze bromfietser zwaargewond geraakt, nadat hij geschept werd door een auto aan de Coesewijnestraat. Omstanders raakten door het voorval dusdanig verhit, dat ze het voertuig ernstig vernield hebben.

Het ongeval vond plaats nabij Gow2 pompstation. Hoe de aanrijding precies is gebeurd is vooralsnog onduidelijk. De bromfietser heeft veel bloed verloren en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp in Suriname.

Boze omstanders hebben alle ruiten van het voertuig kapot geslagen. Daarnaast hebben zij ook op verschillende plaatsen van het voertuig geslagen met een hard voorwerp. Iemand heeft zelfs een trui in brand gestoken en geprobeerd die in het voertuig te gooien. Echter viel die op grond en kwam het niet zover.

De Surinaamse politie is momenteel ter plaatse en heeft de weg afgesloten. Zo gauw meer bekend is wordt het bericht aangevuld.

https://www.facebook.com/klaas.anthonio/videos/2699433553450670/

14 REACTIES

 1. Ai baja! (Zucht) trieste situaties. Ik hoop dat de bromfietser het overleeft en weer snel hersteld. Emoties laat mensen soms onverstandige dingen doen.


  Maak melding

 2. Mensen zien veel bloed en raken in paniek, reageren dit af op een auto, terwijl er een gewonde daar ligt. Niemand denkt er aan of weet niet hoe het bloeden te stelpen. De automobilist mag eerlijk gaan verklaren hoe dit tot stand is gekomen.

  Hoop dat deze jongeman er goed vanaf komt. Jongeman beterschap.

  Sarie Torie


  Maak melding

 3. Nou nee kan je niet maken zo een vernieling…want de bromfietsers rijden ook als gekken heel veel beterschap en nou ja type volk van de buurt denken dat ze alles mogen soortoe sakasaka vervloekte libisma boi gewoon ze in een container zetten opsluiten riching ATLANTISCHE OCEAAN


  Maak melding

 4. Leuk volk, daar aan de Coesewijnestraat.
  Het bericht vermeldt niet of deze “rechtschapen” burgers het ongeval hebben zien gebeuren. Kennelijk gaan ze ervan uit dat de automobilist schuld heeft aan het ongeval.
  Dergelijke acties zijn ontoelaatbaar en betrokkenen dienen behoorlijk te worden gestraft.
  Maak melding

 5. Street justice toepassen Suriname style!!
  Het gaat steeds achteruit met de surinamers.Ze reageren met hun emoties.Ze hebben hun emoties niet onder controle.Ze gaan auto vernielen alsof het de schuld van de auto is geweest.Zo belachelijk.
  Weten ze dan niet dat ze de bestuurder moeten overdragen aan de politie en dat de rechter straf moet uitdelen na onderzoek gedaan te hebben?!.
  De surinamers die kunnen echt teleurstellen.Dit gedrag van ze om voor eigen eigen rechter te spelen ,maakt hun reputatie nog erger.Nu weten we echt niet of men bang moet zijn op de boze emotionele surinamers of bouta.
  Beiden maken je bang!!


  Maak melding

 6. Als de bevoegde autoriteiten, niets kunnen of willen doen om zulke tragedies een halt toe te roepen, c.q. te minimaliseren, dan begrijp ik de frustraties. Ik keur deze keuze van omstander af.
  Wij zijn mensen en hebben onze veiligheid in handen gegeven aan de regering.
  Wij wachten op een veilige toekomst.


  Maak melding

 7. Je wordt ook moe van het rijgedrag van de autobestuurders. Zoveel gepakt zonder rijbewijs, keuring , verzekering. Noem maar op.
  Ik keur het gedrag niet goed maar de mensen worden boos.
  Ik heb een gek die elke dag super hard rijdt. Wat denk je dat er gaat gebeuren als hij iemand aan rijdt??


  Maak melding

 8. ook belangrijk, had deze bromfietser wel een helm op? zo ja, zat dat riempje dan wel goed vast gemaakt en
  was de snelheid niet te hoog, deze dingen zie je elke dag hier in het verkeer, men moet beginnen aan de verkeersregels te houden, dan zijn er ook minder gewonden en doden per jaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.