Opmerkelijk: Verkrachter geeft schuld aan ‘zwarte magie uit Suriname’

31
Veroordeelde voor gruwelijke verkrachting geeft schuld aan 'zwarte magie'

Een 37-jarige Surinaams-Nederlandse man is donderdag door de rechtbank in Breda veroordeeld tot vijf jaar cel. Het gaat om Bobby R. uit Loenhout, die schuldig is aan de gruwelijke verkrachting van een 21-jarige vrouw op 21 maart 2019. De man zei zelf dat hij mogelijk door zwarte magie tot zijn daad is gekomen. Volgens hem speelde zijn stiefmoeder, met wie hij in onmin leeft en die net terug was uit Suriname, met z’n geest.

Op die bewuste dag belde de man bij het willekeurig gekozen slachtoffer aan en deed of hij een pakketbezorger was. Hij had een pakketje bij zich dat moest worden bezorgd en vroeg of hij even naar de wc mocht. Op de wc draaide hij zich om zonder zijn broek op te trekken en vergreep zich aan de vrouw

De verdachte beweerde tijdens de rechtszaak zelf ook geschrokken te zijn van wat er gebeurd is. “Ik heb iets kwaadaardigs gedaan terwijl ik dat niet in me heb, en ik heb er enorm spijt van.” Hij zei te denken dat zwarte magie, dat volgens hem groot is in de Surinaamse cultuur, daar mee te maken heeft.

“Ik geloof niet in zwarte magie, maar misschien zat er toch iets in mijn hoofd zei Bobby R., die aangaf wel wat over zwarte magie te weten. “Ik ben daar toch mee opgegroeid. Ik heb het meegekregen van mijn ouders en grootouders, mijn Surinaamse achtergrond” aldus de man.

De verkrachting vond plaats precies twee dagen nadat zijn stiefmoeder terug kwam van Suriname. Volgens Bobby werkt zij alles tegen en had hij gehoord dat ze daar naar iemand is geweest die zich bezighoudt met zwarte magie. Hij zei verder dat hij net voor hij aanbelde ook een beeld in zijn hoofd van zijn overleden oma zag, die hem waarschuwde: ‘pas op, er is iets’.

De rechtbank vond dat hij maar bleef draaien en keren in zijn verklaringen en legde hem een veel hogere straf op dan normaal bij een verkrachting, waarbij het uitgangspunt een celstraf van twee jaar is.

31 REACTIES

 1. Deze pathologische leugenaar, probeert een ander de schuld te geven van zijn smerige daad.
  Ouders, grootouders, stiefmoeder. Hij is echt chronisch ziek in zijn bovenkamer. Het wordt steeds erger met wat verkrachters verzinnen om hun straf te ontlopen. Hij had ook gewoon naar de hoeren kunnen gaan. Hij heeft eerst geprobeerd met list en bedrog bij deze vrouw in huis te komen, zodat hij zijn snode smerige daad kon uitvoeren. Opsluiten deze gore smeerlap.


  Maak melding

 2. Je bent niet alleen dom in Suriname maar die domheid neem je ook mee naar het land waar je als Surinamers verblijft. De familie van het slachtoffer moeten deze achterlijke dwaasbanaan opsporen en flink op zijn donder geven. Maar ja dan wordt weer de racismekaart te voorschijn getoverd.


  Maak melding

 3. Noemen ze 2 jaar een hogere straf?? En dat voor zo een zwaar vergrijp.
  Alweer krijgen geesten de schuld, het wordt steeds gekker.
  Mensen kennen jullie de volgende grap, de duivel zit in een hoekje te huilen, vraagt God aan hem “waarom huil je satan”?, antwoordt hij vervolgens,” de mens geeft mij van alles wat ze fout doen de schuld”.
  Het is dus makkelijk om een ander de schuld te geven en niet zelf de verantwoording te nemen.


  Maak melding

 4. Deze klootzak kon zijn lul niet in zijn broek houden. Het is een van de ergste dingen die je een vrouw kunt aandoen. Jammer dat er geen middeleeuwse straffen toegepast kunnen worden . En dan nog laaghartig de cultuur de schuld geven. Doe wat mij betreft 2 keer 5 jaar !!!!!


  Maak melding

 5. Men moet echt dwaas debiel idioot zijn om met zo een verhaal voor de dag te komen. Ook in Su. krioelt het van dit soort dwazen. Het gros zijn dan ook aanhangers van de Nationale Dwazen Partij. Die gaan nog meerdere dwaze stappen verder, zij moorden, ze roven, doen aan drugs en als ze voor het gerecht verschijnen zeggen ze aan de rechter……..A NO MI, NEKS NO FOUT, MI NO SABI FA MI DOE SO WANG SANI, EEH NA DIDIBRI SCHULD NOH.


  Maak melding

 6. Wijlen arme oma draait zich wel duizend maal in haar graf, hoe kan je de Surinaamse cultuur de schuld geven als dat zo is had oma je een draai om de oren gegeven.En buitendien als het echt zo is dan zou ik ook K. Willem-Alexander met die hele magic die meneer verkrachter beschrijft in mijn macht willen nemen dan hoef ik me nergens druk over te maken HAHAHAHA . GRAPJAS!!!!!!! Je stief/moeder voor schut zetten DOMKOP.


  Maak melding

 7. Ik snap niet dat de jongedame een gozer zomaar naar binnen laat komen om gebruik te maken van je wc. Mooi niet. Hij had je kunnen vermoorden. Overal lopen gekken
  Ze moesten hem 10 jaar geven 5 vr zn boze geesten


  Maak melding

 8. RobG
  Onze pseudo econoom kletst wederom uit zijn broodmolen, ja zelfs een éénvoudig rekensommetje is hem teveel.
  2/3 x 5 jaar is nog altijd 3 jaar en 4 maanden en dus geen 2 jaar.
  De regel in Nederland is bij goed gedrag 2/3 deel uitzitten en dan kom je vrij onder voorwaarden.

  Maar ach misschien bedoeld RpbG dat dit geldend is in Suriname


  Maak melding

 9. Laat hij lekker gaan zitten, misschien zal die zwarte magie alsnog redding brengen. Die gozer denk dat blanke in die bullshit geloven. Wat ze geloven is dat hij de gene haar leven hebt verpest, misschien zwaar getraumatiseerd.


  Maak melding

 10. zulke figuren moet je met zijn voeten in de lucht handen naar beneden gebonden ogen dicht geplakt ophangen, door de familie met een flinke stok afranselen totdat hij zegt,,, nooit meer doen door gaan, topt hij niet meer beweegt.. een andere zal zich wel 10 keren omdraaien om dit niet meer te doen., alleen dan je dit soort crime in s m e uitroeien.. verder helpt niks,, niks opsluiten of vrij spreken, dit zijn de grootste misdadigers van het land..


  Maak melding

 11. Als je gebruikt druks of iemand zet bedwelmende middel in jouw drinken of eten dan jij kan wel gekke dingens doen. Heb nooit gehoord dat een takru sani iemand in macht heeft en dan mensen gaat verkrachten. Dan is wel super extra special zware hocus pocus black magic hoor.


  Maak melding

 12. Zijn lichaam zal in de cel liggen, maar zijn geest zal vrij zijn door de zwarte magie. De opgelegde straf zal voor hem niets uitmaken. En iedere avond kan hij weer gaan genieten van de vrouwen zonder opgepakt te worden.
  Gewoon door zwarte Magie


  Maak melding

 13. De rechter heeft de verkrachter al veroordeeld tot vijf jaar cel maar er schijnen meer gratis ongeschoolde rechters te zijn oftewel achter erf of toilet rechters


  Maak melding

 14. Hij kon met zwarte magie de rechter beïnvloeden. Was a fesie nanga palm,kaar wang toe geest kong mek deng law a rechter. Jammer a no aksie mi. Mi bo set a mang kong..


  Maak melding

 15. Ik zou hem met heroine verdoven.Hem mee sleuren naar een plaats waar niemand hem kan horen gillen en hem dan tergent traag vermoorden.Hem.laten voelen wat zijn slachtoffertjes hebben gevoeld.Een paal in de grond z3tten en de kuil dicht maken met suiker.Een paar dagen wachten tot die heel grote mieren kwamen aanlopen.Vastbinden dat beest en zijn nagels met een plyer uit trekken zodag het bloed op die suiker valt.Die mieren gaan op de geur af en geloof mij ze vinden hem.Spoedig zullen zij de bewoners zijn van zijn smoel,ogen en verder alle holten die hij heeft.Over twee dagen is hij dan zeker dood.Probleem opgelost.


  Maak melding

 16. Die rechter moet verantwoorden waarom hij een 250% hogere straf gaan. Elke verdachte draait om z’n schuld heen, dus dat is geen reden. Misschien doet die rechter zelf iets met zwarte magie.


  Maak melding

 17. @ Crazy Joe 26 oktober 2019 at 00:04

  Mang je bent goddeloos met zo een zware straf. Maar moeite heb ik niet met zo een straf die in de Oudheid onder de Perzen voorkwam. Ipv suiker werd gebruik gemaakt van honing en werd de dader op een boot gezet. Vliegen kwamen erop af en zo werd de dader opgegeten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.