Marlon Rozenblad: “Ik bemoei met een ieder”

33
Marlon Rozenblad:

Marlon Rozenblad heeft de tongen op social media weer flink los gemaakt. De bekende Surinaamse kapper die van de NDP, naar ABOP en daarna naar de VHP overstapte, plaatste donderdag een foto op zijn Facebook pagina waarop hij te zien is met Cliff ‘Limbo’ Limburg, die in 1996 op de kiezerslijst van de NDP stond. Rozenblad zegt daarbij “Ik bemoei met een ieder”.

“Ik praat met iedereen, want achteraf of gedekt praten zij met een ieder en gaan op reis met de tegenpartij. Uiteindelijk is uit ervaring gebleken dat ze allemaal goed zijn op elkaar. Waarom zou ik me dan afstandelijk blijven opstellen, terwijl de man die u aanzet ook niet te vertrouwen is?” aldus Rozenblad.

Rozenblad was eerder lid van de Nationale Democratische Partij (NDP) in Suriname, maar verliet die partij voor de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) waar hij acht jaar zat. In mei dit jaar maakte hij de verrassende overstap naar de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP). Begin deze maand zou hij alweer besloten hebben om de VHP te verlaten.

Clifton Limburg is directeur van het Nationaal Informatie Instituut, het persbureau van de regering. Van hem wordt gezegd dat hij nauwe banden heeft met de NDP. Limburg zelf ontkent politiek gelieerd te zijn en beschouwt zichzelf als neutraal. De objectiviteit van Limburg wordt sterk betwijfeld. Zo stond Limburg in 1996 op de kiezerslijst van de NDP. Ook zou hij in zijn radioprogramma zelden iets negatiefs zeggen over president Bouterse en de NDP.

33 REACTIES

 1. Van al die gasten is Marlon Rozenblad de EERLIJKSTE & de betrouwbaarste,en daarbij ook de SLIMSTE zakenman,hij heeft al de partijen doorlopen,en ik ben er zeker van dat de NDP leider DDB het goed meent ,en ontwikeling brengt in Suriname iedereen wordt door hem aangepakt ook de president,daarom vertrouwt men hem.hij heeft met weinig woorden duidelijk laten doorschemeren dat de VHP racistisch bezig is,althans sommigen in de top.en dat is iets,wat niet nieuw is voor de Surinamer.terwijl Bouterse en de NDP,juist de mensen op t hart drukt SAMEN te werken met elkaar,Rozenblad zal veeel kritiek krijgen,dat bewijst dat men bang is voor de NDP.mark my words !
  PS,…Lang niks gehoord van DORPS IDIOOT en BALKONSCHREEUWER ..Romeo Hoost vanuit de NOORDZEE kust,is misschien al MOE.NOH ?…BIG UP ROZENBLAD,MOOIE FOTO MET TOP PROGRAMMAMAKER LIMBO.,,jij bent in goed gezelschap.NDP need you.fuck de rest.


  Maak melding

 2. Sorry hoor Marlon Rozenblad: Voor mij heb je afgedaan. Je bent geen haar beter dan Sharmila of Laaghart.

  Limbo is toch die man die bij Mae bamie op de poft kocht toen hij nog bij Sky Radio werkte.
  Limbo reed toch in een Saka Poesu auto. Ik heb jou dit vaak horen zeggen

  Limbo heeft toch geprobeerd jou toch keer op keer onderuit te halen


  Maak melding

 3. BlaBLABLA de lezers worden hier in de maling genomen, maar gelukkig weten ze beter en zijn de meeste lezers betr geschoold dan welke politicus dan ook.


  Maak melding

 4. Het id waar. De leiders van de politieke partijen praten met elkaar en beweren dat ze persoonlijke vrienden zijn en geen persoonlijke vijanden zijn. Ze drinken een flexje bier met elkssr.
  Voor de achterbanden echter kan een bepsalde keuze in beleid welvaart of armoede betekenen. De partij die armoede ervaart door de keuze is die leider een vijand en verdient de kogel in radikale kringen.
  Een politieke partij is geen voetbal club waar spelers getranferd kunnen worden. Een break zonder goede gronden en geschonden vertrouwen door de leider is verraad. Zo wat deze meneer doet is gevaarlijk. Als iedereen weet wie je bent en je drink bier met iedereen dan is dat goed en ok.


  Maak melding

 5. Dat van Limburg limbo bevorderd racisme onder de bevolking groepen .

  Oppositie partijen word verzocht niet naar SRS Radio te gaan deze man is levens gevaarlijk .

  Bij het plegen van de staatsgreep in 1980 had Limbo 10 jaren maar is naar de universiteit van NDP gegaan om te leren liegen .


  Maak melding

 6. Rozenblad jij staat erom bekend dat je van alle walletjes eet. Dat jij hier trots op bent verbaasd niemand. Jij springt van het ene gat in het andere gat.Eet met diverse potjes mee.
  Dit is geen nieuws voor de buitenwereld. Sta je om bekend. Nu nog een kroontje op je hoofd of verwacht je een lintje???


  Maak melding

 7. @Damsco

  fawakka Damsco ….hoe is het met je neven PERO en SRA…

  ik was in de veronderstelling dat JIJ de EERLIJKSTE & de betrouwbaarste,en daarbij ook de SLIMSTE persoon was…..

  Niet dus…..

  BOERIKIE..ben je niet..want dan ga ik boerikie beledigen….


  Maak melding

 8. Van Rozenblad kunnen we zeker zeggen dat hij aardig wat politieke ” ervaring ” rijker is geworden binnen de drie grootste politieke partijen van Suriname. De NPS heeft hij tot heden genegeerd.Maar je weet maar nooit. Dat de VHP hem niet heeft kunnen vasthouden zegt al genoeg. De VHP is nog steeds bezig een etnische politiek te bedrijven. Naar buiten toe wekt men de indruk open te zijn om mensen te lokken.Maar binnen de structuren is het nog steeds het etnische dat de leden en de achterban verbindt. Zij hebben nog een heel lange weg te gaan.


  Maak melding

 9. Limburg Limbo en Rozenblad hebben jullie zelf een idee of Plan voor de bevolking groepen .

  Een vraag aan jullie twee kan men aangeven hoe je een woning kan bouwen voor doelgroepen die nog geen woning hebben .

  1 Met welke grondstoffen worden de stenen gemaakt
  2 Hoe zwaar worden de stenen
  3 welk Temparatuur heeft zo een woning over dag en avond uren
  4 Wat voor machines gebruik je om een huis in twee weken te bouwen .
  5 Hoe ga je de dak bouwen met hout of ijzer .
  6 Moeten de doelgroepen een lening hebben voor een huis
  7 Kan je een huis voor de doelgroepen bouwen zonder een lening .
  8 Hebben jullie zelf Grond voor de doelgroepen om te bouwen .
  9 Welke machines hebben jullie om gelijk in te zitten voor het idee of plan .
  10 Kan Limbug Limbo de Productie bedrijven noemen dat NDP de laatste tien jaren heeft opgezet


  Maak melding

 10. Deze man is eerlijk
  Hij zegt:
  Waarom zou ik me dan afstandelijk blijven opstellen, terwijl de man die u aanzet ook niet te vertrouwen is?” aldus Rozenblad.
  Waarom zou ik me dan afstandelijk blijven opstellen, terwijl de man die u aanzet ook niet te vertrouwen is?” aldus Rozenblad.

  OOK niet te vertrouwen


  Maak melding

 11. Het is toch langer bekend dat MR niet spoort? Dat hij kapper is zegt niets van van capaciteit als politicus. En zo lopen et nog ge l end rond die denken een land te kunnen besturen als ze aan de macht zouden zijn. Wel, niets is ondenkbaar, maar wederom, sommige Surinamers zijn niet realistisch laat staan om politiek te begrijpen 🤐🤐🤐🤐


  Maak melding

 12. @Paarse-Robje en andere Paarse dwazen :

  Hoeveel RACISME en Etnisch geleuter was er bij het
  begaan van de 8-December-folteringen en de
  8 December-massamoord ?????

  Hoeveel Racisme en Etnisch geleuter was er bij het begaan
  van de MASSAMOORD op de bevolking van MOIWANA ???

  Hoeveel Racisme en etnisch gerommel is er bij het opmaken
  van de NEP- en OLLO-OLLO STAATSBEGROTING ???

  Welke rol speelt ETNICITEIT bij het opzadelen van Ons Volk met
  Miljarden aan onnodige LENINGEN en een ABOMINABEL hoge
  MILJARDEN STAATSSCHULD ?

  Zogenaamd is Paars niet bezig met etniciteit, wij zijn als Land
  daarom in een multi-raciaal FAILLISSEMENT beland !

  PS : Land beroven is multi-etnisch en staats-faillissement ook !

  DAT SA YEPPI DENG SMA Di E PINA !!


  Maak melding

 13. Ik volg deze man al een tijdje als een soort van amusement.hij krijgt de kans om zn monoloog te houden van die kritiekloze pseudojournalist van TBN.
  allebei spreken ze heel slecht Nederlands.
  Marlonneke met z’n ‘DINGENS”zus en ‘DINGENS’ zo.
  Narcistisch Mens, begint altijd maar over zich zelf.
  Hij vertelt altijd hoe hij de media te woord heeft gestaan in Nederland..hahahaha
  welke media?? Stanvaste, Mart ???
  Zulke mensen moet je niet in je buurt hebben, vandaag eten ze met je, morgen verteld hij je hele leven op tv.
  Heeft ie ook met Limbo gedaan, die zou geholpen zijn aan schimmel, en hij was sonser van het programma blabla. en OOk mw Simons had hem in de steek gelaten.
  enge man


  Maak melding

 14. Het zijn de mensen die Marlon gaan interviewen elke keer. Waarom weet ik niet. Kappers zat die ze geen moer vragen. Die man is kapper en springt van de had naar de tak. Hoe werk je met al die troep aan je vingers en armen?? Sma ai sanie


  Maak melding

 15. enge mannen ja de Natuur kan nooit van zulke mensen houden Hoogaart Dagoe en Doehkie ook stellerje Brandstichters zelf de hoofd buro van de politie en vakbond gebouwen stekken deze gasten in brand .


  Maak melding

 16. Eigen party, NDP en VHP.
  Deze probeert ook een graai/greep te doen naar een zetel zodat hij geen kapper meer hoef te zijn.
  Zo makkelijk komt je daar niet Marlon.


  Maak melding

 17. Limbo zit gewoon KEIHARD te liegen wanneer hij zich omschrijft als neutraal want dat is hij NIET. Liegen zit duidelijk in het bloed van de paarse rioolratten (zoals Limbo de blaka bimbo).

  Over Rozenblad zal ik niet al teveel woorden aan vuilmaken. Dat hij fladdert van de ene partij naar de andere zegt genoeg over zijn karakter. Je kan overlopers nooit vertrouwen.


  Maak melding

 18. @ Limbo voelt nattigheid. Limbo weet dat in 2020 het .. DONE … is met de Nationale Dieven Partij.
  Limbo denkt de slimste jongetje van de klas te zijn … maar hij wordt ook na mei 2020 ook geslachtofferd.
  De vergunning voor zijn Radio Station wordt ook ingetrokken.


  Maak melding

 19. Alweer blijkt de onbetrouwbaarheid van dit medium. Dhr Limburg zegt het elke dag, elke keer en overal: Ik ben een NDPer. Dus dit is weer zo een bedrieglijke opsomming van feiten door dit medium. Had ook niet anders verwacht hoor, want er is paniek alom in de VHP.


  Maak melding

 20. Ik bemoei ook met een ieder, maar ik weet wel met wie ik door een deur kan en met wie niet.

  Het is goed kijken en luisteren en weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Sommige mensen zijn, judassen, slijmballen, verraders, opportunisten, waaien met alle winden mee, et cetra. Vaak doen ze dit voor hun enige eigen belang en gaan voorbij aan het morele, het goede voor de totale gemeenschap. IKKE, IKKe, IKKE en de rest kan stikken.

  ddb heeft heel veel van deze waardeloze figuren om hem heen, die aan zelfverrijking doen. De verliezer is het Surinaamse Volk, de democratische rechtsstaat, normen waarden, respect, de grondwet, Trias Politica, Wetgevende Macht, Uitvoerende Macht, Rechterlijke Macht, Internationale Verdragen oa mensenrechten , Suriname en de goede eer en naam van Suriname (Inter)nationaal. Deze figuren komen vaak voort uit kansloze milieu’s en als ze de kans krijgen om zich te verrijken zijn ze nog erger dan de koloniale heersers. ddb zelf is daar een heel goed voorbeeld van. Zie sergeant, mulo, en weet noch van toeters noch blazen, maar speelt wel de baas van Suriname. Zie wat hij van Suriname en het land heeft laten terecht komen, ook met de mensen om hen heen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.