Braziliaan doodgeschoten in Suriname

11

Een 25-jarige Braziliaan is afgelopen maandag doodgeschoten te Papaiston. Een man heeft op het slachtoffer geschoten met een jachtgeweer. Daarbij heeft hij de Braziliaan een schotwond opgelopen aan zijn bovenbeen en is ter plaatse doodgebloed, meldt de Surinaamse krant Times of Suriname in haar editie van vandaag.

Volgens de krant wilden personen het slachtoffer brengen voor medische behandeling, maar bleek dat hij reeds was overleden. De politie werd ingeschakeld en ging naar de locatie voor onderzoek.

Het motief is nog onbekend. De verdachte is na de daad weggevlucht. Het onzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen. De politie werkt aan de aanhouding van de verdachte.

11 REACTIES

 1. Hoe meer mensenbloed door misdaad vloeit, des te groter de moordvloek, die op 25 februari 1980 is uitgebroken en sinds 2010 zich tot diep in het binnenland uitbreidt. Deze vloek heeft alles te maken met slechts een man en allen die hem bijstaan en zal zich nog verder uitbreiden als paarse idioten weer voor vijf paarse jaren vol van de paarse vloek gaan, die ddb heet en is, de duivel in mensengedaante, die dwars door alles en iedereen aanbeden en vereerd wilt worden. Alle aanhangers zijn daadwerkelijk duivels paars bezeten en hun geweten en verstand paars beneveld om werkelijk te kunnen inzien en te onderscheiden dat ze de duivel zelve aanbidden.


  Maak melding

 2. #Oom Ludwig van Pontbuiten
  Zo te zien heb JIJ ook last van het BOUTERSE SYNDROOM.
  Troost je, want je hebt nog meer medestanders.
  Yepie eh kong. 25-5-2020.
  Dan zijn jullie allemaal genezen.


  Maak melding

 3. NO NONSENSE. 24 oktober 2019 at 23:15
  #Oom Ludwig van Pontbuiten
  Zo te zien heb JIJ ook last van het BOUTERSE SYNDROOM.
  Troost je, want je hebt nog meer medestanders.
  Yepie eh kong. 25-5-2020.
  Dan zijn jullie allemaal genezen.

  Nee, maar het onrecht dat jullie dogen veroorzaakt door jullie geliefde misleider en gewtenloze criminele trawanten, maakt dat gelukkig ook vele dwaze ndper’ s het paars misdadig ddb onrecht prediken. Troost je, het gros der ndp debielen zijn geestelijk paars duivels gebonden zolas jij, ma jepi kan kong, efoe oe no go stem oerdom in 2020 voor nog vijf jaren paarse verpaupering vol misdaad, onrecht en armoede. Helaas blijven jullie ongeneeslijk ddb debiel verziekt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.