Documentaire en speciale walk out song uitgebracht voor ‘Bigi Boi’

9
Documentaire en speciale walk out song uitgebracht voor 'Bigi Boi'

In de aanloop naar het UFC-gevecht van Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik op 2 november in New York, verschijnt er een speciale documentaire en walk out song. De platenmaatschappijen Top Notch en Noah’s Ark brengen de meerdelige documentaire uit rondom zijn opkomende en allesbeslissende UFC-wedstrijd in New York. Hierin komt onder andere Remy Bonjasky als één van zijn trainers aan het woord.

Daarnaast wordt binnenkort ook een speciale walk out song – het nummer waarmee Jairzinho opkomt – die Josylvio voor hem schreef onder de noemer#WIJGELOVENINBIGIBOY uitgebracht. Het publiek kan hem supporten door een eigen fightcard te genereren via bigiboy.com.

De Surinaamse atleet bereidt zich momenteel voor op zijn belangrijkste wedstrijd ooit. Op 2 november neemt hij het in Madison Square Garden, New York op tegen oud-kampioen Andrei Arlovski in de UFC (Ultimate Fighting Championship), de Champions League van de vechtsport. Hier maakt hij kans onder het oog van miljoenen kijkers de top 10 van de wereld binnen te stormen.

https://www.instagram.com/p/B3ulR0fgCh_/?utm_source=ig_web_copy_link

De samenwerking met een Surinaamse atleet is voor de labels niet toevallig; zo geven Top Notch en Noah’s Ark het werk uit van vele Nederlandse artiesten met een Surinaamse achtergrond, waaronder Sevn Alias, Winne, SBMG, Leafs, Poke, Typhoon en Jonna Fraser, en bracht Top Notch in 2013 het compilatie-album ‘Sranan Gowtu’ uit met daarop Surinaamse liedjes uit zes verschillende decennia.

Bigi Boi staat momenteel in de UFC op een wins 2 – 0 losses streak. Beide partijen won hij op KO, één daarvan was de op een na snelste KO (9 seconden) in de historie van de sport. Eerder in zijn carrière presteerde hij het al om als kickbokser 64 KO’s uit te delen.

9 REACTIES

 1. Henry je k moeder is ook veroordeeld die ze jouw heeft gebroet met je negative schit .bemoei niet donder op uit het land dan. Bigie boy tik joe lobie en bigup power.sranang sanie love


  Maak melding

 2. De Vursch,

  Niet weer gaan schelden hoor: Eigenlijk neem ik Bigi Boi niet kwalijk dat ondanks dat hij geld verdiende met boksen toch heeft geprobeerd Cocaïne te smokkelen.

  Ik ken 2 mannen van wie hun vader 1 van de rijkste mensen is in Suriname. Toch hebben de mannen zich ingelaten met criminele activiteiten. Een zoon wegens Drugs en Hezbollah activiteiten. De ander wegens Roof op een industrieel.

  Bij deze Roof werden 3 van zijn kompanen doodgeschoten door de politie.

  Dus voor sommige mensen geldt: MONIE NO E SARI DENG


  Maak melding

 3. Henry wie vrij van zonde is gooit de eerste steen.Hij is in de fout gegaan maar nu kunnen wij surinamers wil trots op hem zijn.Hij is de eerste surinamer die dit heeft gepresteerd.


  Maak melding

 4. BIGIBOI heel veel succes geef hem van langs en weer een Surinamer die SU vertegenwoordig. Dit is beter dan stelen of iets anders. POWER BB KING


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.