Rovers die pizzabezorger met gebruik van vuurwapen overvallen aangehouden

33
Rovers die pizzabezorger met gebruik van vuurwapen overvallen aangehouden
Het Korps Politie Suriname verspreidde deze foto's van de verdachte.

Twee mannen die afgelopen week een pizzabezorger in Suriname hebben overvallen, zijn aangehouden. In de morgenuren van dinsdag 10 oktober heeft de 23-jarige Nicholaas D. samen met een andere man, een pizzabezorger beroofd van diens bromfiets, zaktelefoon, een portemonnee met geld en aan aantal pizza’s.

Tijdens het plegen van het strafbaar feit werd de pizzabezorger onder schot gehouden met een vuistvuurwapen. Toen de leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) op het woonadres van Nicholaas aan kwamen was hij bezig met het eten van een van de beroofde pizza’s. Behalve de pizza zijn ook de zaktelefoon en de bromfiets ten huize van Nicholaas aangetroffen en in beslag genomen.

D. werd aangehouden op zijn woonadres waarna hij werd overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt. Hangende het onderzoek is hij in verzekering gesteld, meldt het Korps Politie Suriname.

Op vrijdag 12 oktober heeft de kompaan van Nicholaas zich bij de politie aangemeld. Hij is ook door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

33 REACTIES

 1. Nicholaas dacht hij was baas. Maar helaas pindakaas. Zit je thuis gestolen pizza te eten en bam bam bam doe de deur open politie voor de deur, dacht je dat ze jou misdaad zouden vergeten…

  Was die pizza wel lekker, dat is de vraag… De mensen die hadden besteld en voor wie het in eerste instantie was bestemd, die zullen dat nooit weten.

  Allemaal dankzij twee onverlaten die te misselijk waren om geld uit te geven aan eten…


  Maak melding

 2. Ze mankeren niets aan hun klauwfieters. In plaats dat ze zelf gaan werken , maken ze de werkenden het leven moeilijk! Een ( krieng kondre ) werk therapie zou niet verkeerd zijn voor deze luiaards.


  Maak melding

 3. Zeker NDPers, want het verlies is groter dan de opbrengst. Criminaliteit is ook economie bedrijven. het moet lonen.Dit geval doet mij denken aan die ene keer toen mijn oude bromfiets gestolen was. Ik had geen aangifte bij de politie gedaan. Iemand vroeg mij naar mijn reden. O zei ik, die dief heeft mij van een financieel probleem verlost. Die bromfiets koste mij elke maand ruim F 300 aan reparatiekosten (goede oude tijd jaren 70), Nu ben ik in staat om over 3 maanden een splinternieuwe bromfits te kopen die niet zo veel onderhoud vergt. ik hoop dat die dief genoeg verdient om die hoge maandelijkse onderhoudskosten te bellen om dat ding rijdende te houden. Dus Dief van mijn brommer. Ik heb je nooit kunnen bedanken. Nu is het tijd daarvoor: bedankt voor het stelen van mijn brommer want je hebt hiermede mij toen bevrijd van een heel groot financieel probleem.


  Maak melding

 4. Zulke klootviolen dienen niet gestraft te worden,ze moeten 3 maanden lang pizza´s bezorgen. Uiteraard door wind en weer en zonder loon, en na drie maanden met zijn bromfiets in zee dumpen voor de haaien ! ( weg met deze pantoffels helden )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 5. In de bloei van hun jaren en dan nog niet eens de moeite nemen om geld te verdienen op een normale wijze om zo dan een pizza te kunnen kopen.
  Als ouder zou jij je echt schamen tenzij je zelf ook van de pizza hebt gevreten.
  Vraag me af welke straf gepast zou zijn. Zeker geen pizza in zijn bil steken tenzij zij een watermeloen habben gestolen


  Maak melding

 6. Ik denk wel dat ze door andere celgenoten wel hard uitgelachen en gepest gaan worden. Ze staan nu voor het leven bekend als Deng Pizzaboys. 😂😂😂😂😂🍕🍕🍕🍕🍕🍕


  Maak melding

 7. John met alle respect jij moet hulp gaan zoeken jij bent echt gefrustreerd vriend ,jij beland een deze dagen bij wolven burg aan letitia vriesdelaan,Jij teveel bezig met de NDP,dan dat de NDP bezig is met jouw benut jouw energie voor positieve dingen anders is het voor mei 2020 heel triest ☹️ voor want jij verspil jouw tijd alleen maar aan de NDP ,alles wat er in Suriname gebeurd is de NDP ,yu y law kba ,of je bent het al .maar je weet het zelf niet .


  Maak melding

 8. Aan ALLEN :
  De trap in Sranan van boven af SCHOONVEGEN !

  Pak de Moordenaars, Folteraars van de slachtpartijen
  op onze landgenoten op en straf ze hard.
  Daarna alle politieke Corrupte boeven oppakken, straffen
  en financieel kaalplukken !

  Het geld dat van het Volk en het Land is GEROOFD, terughalen
  en stoppen in echte productieve Industrieele ontwikkeling,
  gezondheidszorg en ouderenzorg.

  Verander Grondwet en wetten zodanig, dat SRANAN nooit meer
  kan worden geregeerd door een politieke graaiclan, die veral ter
  wereld SCHULDEN maakt ten koste van Land en Volk !

  PS : Voer ook geavanceerde wetgeving en controlemechanismen
  in bij oa Douane, Politie, Leger, Belastingdienst en Kadaster, zodat
  kwaadwillenden DIRECT kunnen worden opgepakt !

  BOUW DE RECHTSSTAAT SRANAN OPNIEUW OP !

  HET IS SCHANDELIJK DAT ONS LAND NIET EENS EEN EFFECTIEVE
  SCREENING HEEFT VOOR HOGE AMBTENAREN, DNA-LEDEN,
  MINISTERS en OOK NIET VOOR DE PRESIDENTSKANDIDATEN !

  Wanneer wij nalaten de politieke kopstukken en stromannen,
  drugscriminelen en witwasboeven aan te pakken dan gaan
  kleine rovers met pistool, PIZZA en BROMMER ROVEN !


  Maak melding

 9. Tja, als je geen werk hebt of werk kan vinden maar wel honger hebt en een vuistvuurwapen op zak hebt,
  is het beroven van een pizzabezorger geen misdaad.
  Een bisschop zei “als je honger hebt en je steeds voedsel dan is dat geen misdaad”

  Maar de bezorger ook van zijn geld en telefoon beroven verandert de zaak.
  Ik zou zeggen flink straffen!!


  Maak melding

 10. Kale je hebt het ontdekt, Ja, NDP e law mi. Weg met ze . Elk kindje dat geboren wordt in Suriname heeft een schuld van SRD 40,000 zonder ooit een cent gekregen te hebben. Kijk wat ze met de gezondheidszorg hebben gedaan. Ik geef staatsziekenfonds en onze geweldige NDP regering de schuld hiervoor, Kijk wat ze met het onderwijs hebben gedaan. Kinderen moeten geen boeken maar kaarten op tafel leggen. Deze mensen, die ons in de regering vertegenwoordigen zijn de domste Surinamers die op deze aardbol rondlopen.Misschien heeft DDB ze verboden gebruik van hun kennis te maken. Ze willen regeren, maar weten niet hoe. Niet alleen ik, maar vele Surinamers met mij worden gek van en door de NDP.
  25 mei 2020 nadert en dan is het bijltjesdag, Surinaamse kiezers gaan afrekenen met de NDP. Vaarwel NDP wat zal ik blij zijn, want dan wordt ik weer gezond. De fles Champagne staat al koud.


  Maak melding

 11. De huidige situatie is dat ze hoogstwaarschijnlijk een gevangenisstraf opgelegd zullen krijgen waarbij ze op kosten van de belastingbetalers gevoed en verzorgd zullen worden. Dat kost het land alleen maar geld.

  Dus ik stel voor om in SU dwangarbeid als straf weer z.s.m in te voeren en deze 2 bokitos die straf geven. Zodat de kosten van hun criminaliteit en gevangenschap daarmee gecompenseerd kunnen worden.

  Laat ze maar net zo lang dwangarbeid verrichten tot ze erbij neervallen.

  Misschien dat ze dan het belang leren van eerlijk werken voor je geld. Al denk ik eerlijk gezegd wel dat het bij dit soort figuren ligt aan de foute genen.


  Maak melding

 12. Oranje overall aan met grijper de straat op onder toezicht natuurlijk en de straten en goten schoonmaken. Ook een vorm van werk creeren voor een vaste baan later, na een jaar zonder inkomsten en goed gedrag wordt het een vaste baan. Dan kunnen ze heel veel pizza´s kopen en misschien een telefoon.


  Maak melding

 13. je moet ze gewoon achter een politie auto handen vast binden door de stad heen rijden met volle vaart., daarna afranselen.. laat ddb het zelf doen..


  Maak melding

 14. @ Bert van Marwijk is gewoon een zielige NEP figuur die hier interessant loopt te doen onder de naam van een bekende NLse voetbaltrainer terwijl hij overduidelijk die persoon niet is.
  Hij zal wel geen moer te doen hebben met z’n mislukte leventje dan hier te lullen als een kip zonder kop.
  Ach, ik moet gewoon lachen om domme apen zoals hij 🙂 🙂 🙂 🙂
  De groeten sukkel.


  Maak melding

 15. @ Jay 19 oktober 2019 at 21:08

  Lees de inhoud van je bijdragen en zie wie een mislukt leven leid.
  Je opmerking zijn steeds hetzelfde en klinken als een vastgelopen plaat.
  Ga voor de spiegel staan en die domme aap zal je doen schrikken.


  Maak melding

 16. @ bert van marwijk, je bent NEP en je blijft NEP. Ik ga me dus niet druk maken om NEPPE SUKKELS zoals jij. Je hebt overduidelijk geen moer te doen met je mislukte leventje.


  Maak melding

 17. Het lijken wel tweelingbroers, dit soort tuig dat de hele dag over straat lopen te stelen en roven etc. etc. stinken naar poep heb ik me laten vertellen ze lopen de hele op straat en wassen zich niet. Dus mensen ruik je een vieze poep geur om je heen wegwezen die bacteriële virus ratten zijn niet ver van jou in de buurt. Ik wil niet racistisch overkomen maar dit is wel duidelijk toch. Er moet een eenheid in het leven worden geroepen die dit soort gespuis in één keer uitschakelen bespaart de staat en de belastingbetaler een heel hoop geld. Het is een plaag in Suriname.


  Maak melding

 18. Dit soort tuig teisteren Suriname en zijn materialistisch ingesteld. Als ze zien dat een ander iets heeft moeten ze het ook hebben dat het gepaard gaat met geweld maakt hen geen donder niet uit als ze het maar hebben…. maar zelf gaan werken ervoor ho maar. Opruimen dit gezwel moet dit het visitekaartje/gezicht van Suriname gaan worden in het buitenland. Nee toch!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.