Man slaat kasregister winkel kapot na ruzie over cups van 75 cent

29
Man slaat kasregister winkel kapot na ruzie over cups van 75 cent

Een Surinaamse man heeft een kasregister van een winkel in het district Wanica kapot geslagen. Dit nadat hij het oneens was dat de winkelier SRD 0,75 in rekening bracht voor drie cups die hij nam. Volgens het Korps Politie Suriname gaat het om de 24-jarige Jonathan S. alias ‘Redimoesoe’.

De Surinaamse krant Times of Suriname, die in haar editie van vandaag melding hierover maakt, geeft aan dat de man naar de winkel ging om een softdrink te kopen en de winkelier betaalde. Daarbij vroeg hij naar drie cups. De winkelier gaf de man wisselgeld terug.

Nadat de man het wisselgeld in ontvangst nam bleek dat de winkelier SRD 0,75 in rekening heeft gebracht voor de cups. Volgens de krant hamerde de man erop dat hij zijn volledige wisselgeld moest krijgen en de winkelier geen geld mag nemen voor de cups. De winkelier weigerde de 75 cent af te staan.

De klant werd zo boos en maakte vervolgens het kasregister kapot en rende weg. De winkelier maakte melding bij de politie over het voorval. De politie spoorde de man op en wist hem aan te houden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld, meldt ook het Korps Politie Suriname.

29 REACTIES

 1. En waar gaat het weer mis?
  Communicatie
  Als de winkelier tegen de man had gezegd: u wilt drie extra cups, dat kan dat kost SRD 0,75
  dan was alles duidelijk geweest.
  De klant zegt dan ok, of de klant zegt nee, en gaat weer weg.
  COMMUNICEREN


  Maak melding

 2. Suriname is echt veranderd. Wil je niet betalen dan moet je de cups teruggeven. nu is hij veel meer kwijt dan 75 cent omdat hij ook de schade moet vergoeden. Moet een domme NDPer zijn.


  Maak melding

 3. Lets Make Surinam Great Again

  Wir Shaffen Das)

  Mensen en Mensen Kinderen

  Soms gebeuren er de gekste dingen.. dit is er 1 van.
  Mis Communicatie kan gebeuren.. hoort bij het leven.

  Eens had ik ook zo iets mee gemaakt. Was ook een mis communicatie . Liep helemaal uit de hand.. De politie moest beide partijen tot bedaden brengen.

  Geloof het of niet die persoon waar ik Ruzie mee had is nu een van mijn beste vriend gewoorden.. Ene Oome JOOP 68 jaar uit Groningen Nederland..

  Deze Oome Joop is ook de voornaamste reden dat ik vandaag de dag al in 91 landen ben geweest.. per auto per bout per trein per vliegtuig

  Oome Joop Samen Met Zijn Vrouw Die Houden Ontzettend Veel Reizen.

  Het land die nu op ons verlang lijst staat is Noord Korea
  Binnen nu en een jaar hopen we dat het een feit is. Daarna Gaan we per Trein terug .. Via China ..Mongolie..Kazakhstan.. Rusland .. Wit Rusland Poland..Duitsland Eind Bestemming Amsterdam Nederland.

  Zo leeft Deze Surinamer Beste Mensen


  Maak melding

 4. @@ Ivanfoski
  Je ben een wereld burger dus. Je heb gelink mi mang geniet van het leven.. er zijn weinig surinamers die kunnen vertellen dat ze al in 91 landen zijn geweest
  Dan komt noord korea china nog bij aaai yu na faalijk mang neem me ander keer mee als er nog plaats is


  Maak melding

 5. @@Ivanoff
  Lang leven het leven zo te zien heb jij je al goed voorbereid want je schut die landen zo uit je mouwen lijk me fantastisch om zo iets mee te mogen maken


  Maak melding

 6. Ivan van limburg, wanneer komt u naar Florida lol. Ik wenste dat ik hem 12 cups kon geven .12 cups for $1 here.No need to get mad about foolishness


  Maak melding

 7. Telkens als je gaat naar winkel dan slaat omu gewoon aan wat hij wil. Als je niet goed oplet betaal je voor produkten die je niet eens hebt genomen. Maar voor 3 kwartje een kassa stukslaan is slechte rekensom. Die kassa is meer dan 3 kwartjes waard. Moet meer aan de hand zijn geweest om zo tekeer te gaan over 3 cupsjes. Goede communicatie en klantvriendelijkheid ontbreekt op vele plaatsen in Surinaamse ondernemingen. Maar goed, is niet mijn hoofspijn.


  Maak melding

 8. Dat is cool men, sparen heet dat, reizen is veel leuker dan om SRD 0,75 uit je bol te gaan. Maar goed die gaat ook vakantie houden op HAWAI met tralies.


  Maak melding

 9. @hongkongfee;
  Inderdaad. Er was waarschijnlijk meer aan de hand en dát was de druppel…
  De Chinees slaat ook meestal meer aan, vooral als je niet oplet. En als je ze confronteert ermee, worden ze ook nog boos.
  Hier is, zoals velen dat al suggereert hebben, communicatie misgegaan. Als de man in kwestie om 3 cups gevraagd had, diende de Chinees te zeggen “75cent” , maar dat is niet het geval geweest.
  Nou ja….voor sommigen is die 75 cent veel..
  Dan maar met water van huis uit lopen…


  Maak melding

 10. Ik kan niemand de schuld geven. Misschien is het de armoede, die bij velen parten speelt.
  Ik ben voor een nieuwe aanpak, voor ons land. Frustratie, wind van het verstand.


  Maak melding

 11. Typisch sranang mang atibrong. Bij boos zijn hoort er geweld bij. Hij zal aangehouden worden voor vernieling en als hij de schade van die kassa niet kan betalen komt er nog extra straf boven op. Voor 0,75 cent baja!


  Maak melding

 12. Meneer John dit heeft niks met politiek te maken,waarom kan het niet iemand van de VHP,NPS,Abop,KTPI,of PL, zijn maar gelijk iemand van de NDP,ik denkt dat meneer John echte Hulp nodigt heeft ,die meneer is gewoon fout klaar ,hij moet moet gewoon voor die bekers betalen klaar,of terug geven aan die chino probleem opgelost,nu is hij meer kwijt dan die hele 0,75 SRD cent die hij moest betalen,en een paar nachtjes slapen 🛏 op 👮‍♀️ bureau.


  Maak melding

 13. @@@Ivanoff limburg
  Als je een Taxi nodig heb bel maar gerust ik ben taxi min. Waggie min ik rij jou heel europa azie noem ,maar op maar ik heb wel vizum nodig ik heb surinaams pasport
  Lets make surinam great. Ik kan lekkr saoto maken bami pietjil loempa. Mi na jampanees min nix no fout


  Maak melding

 14. Ivanof, Welke boodschap probeer je te geven hiermede. Ook ik ben bereisd, maar loop er niet te koop mee. Onduidelijk is of jij de reizen betaalt of je goede vriend en suikeroom Joop.
  Ik zie in jouw verhaal het verband niet tussen de wereld ronreizen en boos worden om 3 cups.


  Maak melding

 15. NDP rat die niet genoeg had! Door dit soort kleine vergrijpen zie je hoe Suriname en inwoners langzaam respect en vertrouwen verliezen in elkaar er samen wat aan doen zou beter zijn.


  Maak melding

 16. @ John

  Hoeft geen NDP´er te zijn het is een stomme eikel, die zijn eigen recht wil spelen. Jammer dat de winkelier geen kogel door k@olo kop heeft gejaagd !
  @ Nina

  Met zulke lieden kan je niet communiceren, ik zeg altijd het ” volgende” waar de hersenen ontbreekt, wordt vaak geweld gebruikt !!

  @ WAGGIE MIN

  Odjo sombong kuwé Li !!!!! neh nulis visum karo S ora Z.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 17. Lets make surinam great again
  Komt zeker weer goed na 2020 weg met alle riool ratte weg met alle dieven rovers weg met corruptie wanbeleid
  Weg met ndp als jij ook een ndper ben fuck jou


  Maak melding

 18. Wat de reden van is dat in de hele wereld mensen ‘ een kort lontje hebben gekregen” is een raadsel.
  Maar als het nieuws volgt in de krant en op de televisie dan zie je dat het overal fout gaat.
  De mensen zijn vooral met zichzelf en voor zichzelf bezig en als het niet gaat zoals zij het willen dan volgt er geweld!!
  Zou het komen omdat mensen zich niet gehoord en gerespecteerd worden door de overheid, de rechterlijke macht etc. Zie maar in hoeveel landen men geweld gebruik tegen de overheid, overal protesten met geweld.

  Zie maar de opmerkingen die hier dagelijks te lezen zijn zoals: “handen afhakken, een kogel door z’n kop” etc.
  Om maar te zwijgen of de Paarse Roede aka de NDP bespotter.


  Maak melding

 19. Surinamers in het buitenland die heelveel over het land te lulluen hbbn zijn mieren neukers. Kom terug naar jou land kom wat betekenen vr je land dan pas hb je recht om te spreken.

  Jullie in nederland gaan altyd als buite landers aanschouwt worden. Jullie zijn laffe surinamers

  Laten we suriname weer groot maken


  Maak melding

 20. Barcelona
  Een mierenneuker neukt mieren en laat zich voor geen % naaien, dat ben ik
  Een laffe Surinamer ben ik.
  Maar ik ben liever allebeide dan dat ik
  – wordt geneukt, dan dat ik me laat naaien . Jij niet?
  – dagelijks op mijn kop laat schijten en vervolgens vraag;mag ik meer,
  wilt u aub nog vijf jaar op mijn kop schijten. Ik vind het zo lekker.

  Je nick name is bovendien merkwaardig. Barcelona ligt in Europa, je had beter kabaleba kunnen kiezen


  Maak melding

 21. Surinamers zullen nooit iets positiefs van de Surinaamse-Nederlanders aan nemen zoals die Barcelona hier boven maar bedelen kunnen ze wel. Dat geld van de Surinaamse-Nederlanders(toeristen en de 1000den dozen richting SU hebben we ook recht van spreken. Want in switie Sranan kom ik nog niet wonen. Zulke mensen als Bara-coda kan je moeilijk veranderen. Weleens gehoord van eenheid????


  Maak melding

 22. @@Barca
  Ik zal het herhalen.
  Alle surinamers die buiten suriname wonen die steeds maar te ouwe kanker hoeren hbbn over mijn land suriname zijn mieren neukers. Laffen surinamers. Komen jullie hier wonen help je eigen land opbouwen
  Julloe gaan eltyd met schelen ogen worden aan gekekeen dr die hollanders. Hollanders zijn surinamers altyd als dieven en luie mensen.


  Maak melding

 23. @@Barca
  Ik zal het herhalen.
  Alle surinamers die buiten suriname wonen die steeds maar te ouwe kanker hoeren hbbn over mijn land suriname zijn mieren neukers. Laffen surinamers. Komen jullie hier wonen help je eigen land opbouwen
  Julloe gaan eltyd met schelen ogen worden aan gekekeen dr die hollanders. Hollanders zien surinamers altyd als dieven en luie mensen.


  Maak melding

 24. Barcelona
  Ik ben het wel met je eens dat de ophemeling van Holland en de bakra totaal misplaatst is.
  Het zijn gevaarlijke mensen. Zo lang ze het beter doen dan jij mag het, maar o wee als jij in de buurt komt of het beter gaat doen. Aj dai ka.
  Maar het wordt geaccepteerd,
  omdat men zich hier veiliger voelt en de politicus die ons hier naait je dit niet nog een keer inwrijft.
  Dat doen ze daar wel.
  Meer en meer.
  dat is fout


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.