Europol zoekt deze vrouw die cocaïne smokkelde uit Suriname naar NL

22
Europol zoekt deze vrouw die cocaïne smokkelde uit Suriname naar NL

De Europese politieorganisatie Europol heeft een site gelanceerd met de meest gezochte vrouwen in 21 verschillende landen in Europa. Één van deze vrouwen wordt gezocht door Nederland, vanwege coke smokkel van Suriname naar Nederland.

Het gaat om Elizabeth Dizon Honrada, een 57-jarige Filipijnse die in Nederland tot vijf jaar gevangenisstraf veroordeeld is. Ze vervoerde samen met haar man tientallen kilo’s cocaïne per boot van Suriname naar Nederland.

Honrada werd in 2003 gepakt in de Rotterdamse haven met 30 kilo cocaïne aan boord. In januari 2006 werd ze hiervoor veroordeeld en voor de smokkel van 15 kilo cocaine in maart 2003, meldt ABC Online Nieuws. Ze wordt vanaf 2010 wereldwijd gezocht.

Vermoedelijk houdt Honrada zich op in Saudi-Arabië.

22 REACTIES

 1. Duarte zou haar toch doodschieten. Dus deze Phillipijnse was een verpleegster (of arts) die was komen werken in Suriname destijds? En is toen geronseld?


  Maak melding

 2. Mmm pittige tante mang, en ook een mooie vrouw . Ik gok : Dubai . Daar is ze ! Vandaag nog op het nieuws dat 70% van alle drugs naar Europa worden vanuit Dubai gecoördineerd. Dus dat weten we ook inmiddels.


  Maak melding

 3. @ Jesse
  Maar ze zei dat ze alleen even een patatje ging kopen, ze zou zo terug komen
  EN ze had ook een begeleider mee (die lustte ook een patatje).
  Nederland valt dan toch niets te verwijten.


  Maak melding

 4. Die gaat blijven onderduiken in Saudi Arabië, vrouwen zijn toch al moeilijk te identificeren met al die vermommende kleren. Haar vinden ze niet meer terug…


  Maak melding

 5. Soms denk ik dat ze gestoord zijn in NL. Die vrouw en haar man hebben een boot en varen rond maar de coke komt van Suriname. Ze kunnen de coke van overal op zee krijgen.
  Ze weten wie ze is en waar ze is, dan gaan ze haar maar daar zoeken.
  Ik begin te walgen van die a gers torie’s.
  Vanaf 2010 wordt ze wereldwijd gezocht en ineens 2019 komen ze met hun verhaal.
  Zout toch lekker op.
  2003 was ht NF regering.
  Dan was die coke van Chan


  Maak melding

 6. Heh!?!? @Brantimaka
  Noem je dat mooi?
  Het lijkt me meer een mix van Dora, Inez Weski, Mao Zedong en Inke.
  Geef mij maar Nisha Madaran; die is pas mooi.


  Maak melding

 7. Deze mevrouw heeft helemaal niks van uit Suriname gesmokkeld ,was net op journaal hier in Nederland ze staat wel op de Interpol maar niks vermeld dat ze van uit Suriname wat heeft gedaan dus waterkant doe jouw Huiswerk goed .


  Maak melding

 8. Wendy jij heb helemaal gelijk wanneer ze hebben gezien en gelezen dat het verhaal op waterkant voor geen meter klop dan zijn ze stil want heel veel mensen hier op waterkant houden van om Suriname 🇸🇷 in een Negatieve sfeer te zetten en het zijn onze eigen Surinaamse mensen die dat doen .en vooral de Gladde Haren ,maar hun zijn juist de corrupte gasten in Suriname want nogmaals,het is wel hard om aan te horen de creolen hebben geen Geld 💰 in Suriname 🇸🇷 net een paar ,maar het meeste Geld 💰 hebben de Gladde Haren Jongens .


  Maak melding

 9. “Goedzo 18 oktober 2019 at 23:46
  Wendy jij denkt soms dat ze gestoord zijn in Nederland. Ik denk dat altijd als ik aan Suriname denk.”
  +++++++
  En ik dank dat altijd als ik aan Wendy denk 🙂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.