Man die moeder en zusje steeds bedreigt voor de 5e keer aangehouden

13
Man deed zich voor als 'lukuman' om vrouwen te misbruiken

De Surinaamse politie heeft een man aangehouden die het tot een gewoonte heeft gemaakt om zijn moeder en zusje te bedreigen. Dit ondanks de moeder een beschermingsbevel tegen hem heeft. De 28-jarige verdachte Marvin O. is deze week voor de vijfde keer aangehouden meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Deze verdachte die geen vaste woon- en of verblijfplaats heeft, heeft zich voor de vijfde keer schuldig gemaakt aan overtreding van de Wet Huiselijk Geweld, bedreiging en vernieling. Hij deed op 13 oktober wederom het adres van zijn moeder en zusje in het ressort aan, waarbij hij bedreigende uitlatingen deed en ook shutters van een raam heeft vernield.

De man werd ter plaatse door wetsdienaren van het bureau Santo Dorp aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld meldt de politie.

- Advertentie -

13 REACTIES

 1. Voor de 6 de keer is drie keer te veel, opbergen die klootzak : iemand die zijn eigen familie bedreigt is in mijn ogen een slappe L..l. ( Het liefst elimineren die hap )

  sari tori

  Jacko

 2. Wat zijn sommige zonen toch vreselijk zeg.
  EER JE VADER EN JE MOEDER.
  Maar dat zijn ze helemaal kwijt. Ondanks de situatie waar in je zit mag je je ouder(s) en zusje/broertje niet lastig vallen of bedreigen. Waar je je moeder moet verwennen geven ze alleen maar hoofdpijn en angst.

  ZUCHT ZUCHT ZUCHT

 3. Wanneer wordt hij eindelijk “geholpen”zodat er geen 6e keer de wet wordt overtreden. De kans is groot dat bij de 6e keer de lijkschouwer ook langs moet komen.
  Overheid neem je verantwoordelijkheid en lock him up

 4. Wacht, wacht, wacht een keer komt getrouw. Hij heeft gewaarschuwd.
  Ik kom zei hij, ik kom
  Misschien heb ik het fout en had hij het tegen zijn maatje en niet tegen de boeven en andere criminelen.

  ach, als een van de twee het loodje legt of beiden zal hij uit de hol van zijn maat kruipen en ?
  Ja wat dan, lulverhalen zoals spijtig dat het zover heeft moeten komen, de verantwoordelijken zullen gestraft worden. dat ben jij getrouw, dat ben jij

 5. Timmer hem in elkaar dan weet die hoe dat voelt. Bij elke overtreding verrot slaan tot die niet kan lopen en wenst dat die genadeklap krijgt

 6. Laten jullie die man met rust hoor. Hij heeft behandeling nodig. Niet in Santo Boma, maar in Parnassie.

 7. Zal wel een drugsgebruiker zijn, dan is zelfs de eigen familie de pineut. Als ze maar geld krijgen, van wie en hoe is niet belangrijk.😩

 8. Politie moet verdschte laten evalueren bij de staats psychiater. On drugs of mental ding of beide. Dan geschikte huisvesting voor vinden. Och die ndp ministeries.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.