Delen Paramaribo, Wanica en Commewijne zonder stroom

18
ebs-suriname-elektriciteit

Delen van Paramaribo, Wanica en Commewijne zitten nu in het donker. Dit komt doordat de Energie Bedrijven Suriname (EBS) momenteel te kampen heeft met een storing in de opwekcentrale, die deze gebieden voorziet van elektriciteit.

De EBS laat weten dat haar manschappen momenteel druk bezig zijn om de stroomvoorziening naar de verschillende getroffen gebieden geleidelijk aan weer te normaliseren.

Het Surinaamse bedrijf vraagt begrip voor de situatie en doet er alles aan om de stroomvoorziening zo snel als mogelijk volledig te herstellen.

18 REACTIES

 1. Bijna 10 jaren van paars corrupt onrechtvaardig paars duivels wanbeleid hebben naast de vele beloften van De Dwaas Baas, dabkzij van Nature Delirium Patienten, geen vooruitgang gebracht noch welvaart voor land, volk en oerdomme dwaze ndp zombies. Integendeel schijten en pissen het gros van al die ndp paria’ s dagelijks een grote hoop ddb schijt om dat zelf vol ergternis op te moeten vreten, want wahahaha baas libie deng egi dong dong dong paarse dombo’ s in de steek. Hoeveel van alles wat sinds 2010, bij elke jaarrede was en is beloofd, waarheid geworden. Slechts 20% en die zijn door eigen stinkend corrupt rijke parasieten en poepvligene hun familie, vrienden en buitenvrouwen gegeven. Hier en daar een paars huisje voor me buitevrouw, ie sabi tog, eeh hier en daar zonder openbare aanbestedeing wang paarse job met 50% overfacturering. Ai een ministers of drikopost bij Slm, Ebs ai de kleine paarse man die in 2010 en 2015 wordt oerdom gehouden en krijgen slecht de paarse kruimels, een pakketje met wat lekkers en in dec een kerstbrood. Opa en oma blijven erbij dat het land nooit onafhankelijk moest worden, want a tja wang paarse didibri misdaadvloek vol onrecht en bedrog. Tang stem dond in 2020 hoor oerdomme dwaze debiele idiote ndp zombies voor nog meer stroomonderbrekingen.


  Maak melding

 2. Bijna 10 jaren van paars corrupt onrechtvaardig en duivels wanbeleid, hebben naast de vele beloften van De Dwaas Baas, dankzij de van Nature Delirium Patienten, geen vooruitgang gebracht noch welvaart voor land, volk en oerdomme dwaze ndp zombies. Integendeel schijten en pissen het gros van al die ndp paria’ s dagelijks een grote hoop ddb schijt om dat zelf vol ergternis op te moeten vreten, want wahahaha baas libie deng egi dong dong dong paarse dombo’ s in de steek. Hoeveel van alles wat sinds 2010, bij elke jaarrede was en is beloofd, is waarheid geworden? Slechts 20% en die zijn door eigen stinkend corrupt rijke parasieten en poepvliegen verdeeld en aan hun familie, vrienden en buitenvrouwen gegeven. Hier en daar een paars huisje voor me buitevrouw, ie sabi tog, eeh hier en daar zonder openbare aanbesteding, wang paarse job met 50% overfacturering. Ai een ministers of drikopost bij Slm, Ebs ai de kleine paarse man die in 2010 en 2015 op baas had gestemd, wordt oerdom gehouden en krijgt slecht de paarse kruimels, een pakketje met wat lekkers en in december, een kerstbrood. Opa en oma blijven erbij dat het land nooit onafhankelijk moest worden, want a tja wang paarse didibri misdaadvloek vol onrecht en bedrog. Tang stem dong in 2020 hoor oerdomme dwaze debiele idiote ndp zombies voor nog meer stroomonderbrekingen.


  Maak melding

 3. Alsmaar de stroomuitval. Je wordt er echt hondsdol van. EBS betaals je voor geleverde diensten en dat er geen elektra wordt geleverd betaal je deze dus niet.
  Maar er wordt nooit op het vastrechtbedrag iets teruggegeven. EBS moet iets hieraan gaan doen.


  Maak melding

 4. Kan gebeuren Ik heb allw vertrouwen in de EBS onze eigen energie maatschappij al die azijn pissers uit nederland kunnen ons NIET TEGENHOUDEN. op naar 2020 en nog 5 erbij


  Maak melding

 5. Hallo randdebielen ook in Nederland hebben we vaak stroomstoringen en zitten er mensen ook uren zonder stroom. Men vindt het natuurlijk vervelend maar zijn niet steeds bezig met het kanker geklaag zoals de mensen hierop waterkant. Het gebeurt overal en niet alleen in Suriname. Altijd dat negatieve slap gelul over Suriname van de zelfde stompzinnige hersenloze uitkeringvretende lamlullen die het zogenaamd beter weten, maar zelf zo achterlijk vies zijn als de achterkant van een schijtende varken🐖🐖Get a life assholes.


  Maak melding

 6. Typisch,

  PRASERIE houdt van Mega-Begrotingstekorten,
  abominabel hoge staatsschuld en leningenziekte
  tbv onproductieve/consumptieve uitgaven !

  Tan lobbi a Sranan-FAILLISSEMENT !

  MORO HEBI O DORO !

  SARI FU A PINA FU A SRANAN-PEOPLE !

  PS : A VLOEK O GWE HES BITENG !!!


  Maak melding

 7. Praseri op naar 2020 en nog vijf jaar erbij.
  Of je bent een domme ezel dat je niet inziet
  dat de NDP met al dat geleen het land naar de afgrond brengt.
  Zoveel geld geleend en toch nog zovell misstanden achter stallig ondrhoud.


  Maak melding

 8. @Praseri,

  Zeker a libi no dierie genoeg djie yu, daarom yu e go fu nog 5 in 2020.

  Ik zou elke regering dan ook afwijzen die het leven voir mij ondraaglijk maakt.

  Ik hou niet van charismatische leiders: Ik hou van goed economisch beleid.

  Ik wijs elke leider of regering af die mij een armoedig leven bezorgt.

  Ik woon niet in Suriname maar ik heb te doen met de mensen die meerdere banen moeten doen om hun hoofd boven water te houden.

  Ik vind jou zielig dat je voor nog 5 gaat in 2020.

  Heb je niet gezien in welke weelde de van moord verdachte Drugscrimineel leeft.


  Maak melding

 9. Henry,
  Het is een stroomstoring dat kan onder elke machthebber in Suriname gebeuren. Gebeurd ook gewoon vaak genoeg nog in Nederland.
  Als iemand vindt dat de president en zijn regering voor nog 5 jaar moet gaan dan is dat zijn goed recht en eigen keuze.

  Vraag aan jou. Kan jij ook ergens op (goednieuws) nieuwsberichten reageren zonder de president en regering zwart te maken.
  Of zie jij overal de president als plaaggeest voor je verschijnen?
  Triest hoor.


  Maak melding

 10. @Che cevara,

  Ik heb nergens de EBS genoemd. In Rotterdam waar ik woon heb 2 keer in tientallen jaren een stroomstoring meegemaakt.

  Deze regering met aan het hoofd deze plesident moet weg. Ik hoop dat deze Cosa Nostra Orga wordt weggestemd in 2020.

  Dat jij een aanhanger bent van deze Orga geeft aan dat je niet van Suriname houdt maar van een PERSOON.

  Wie voor de Nationale Devaluatie Partij is, is tegen Suriname.


  Maak melding

 11. deze bende heeft niks met ,, regeren ,, te maken/doen, ze weten niet hoe het moet. het zijn enkel alleen zakken vuller, die zich zelf kunnen verrijken en verder is het niks..
  het poep volk weet niet beter, kan niet anders ongeletterd/ ongeschool ..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.