Auto over de kop achter luchthaven van Suriname

18
Auto over de kop achter luchthaven van Suriname
Foto (c) Marvin Rsing - Waterkant

Omstreeks 19.45u kwam de melding binnen dat deze auto over de kop was gegaan aan de achterkant van de luchthaven van Suriname. De bestuurder zou nabij de bocht de controle over het stuur hebben verloren, waarna hij met z’n auto in de greppel langs de weg terecht kwam.

Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. De Surinaamse politie is na de melding direct uitgerukt naar de plek van het ongeval op de weg naar Krakka.

18 REACTIES

 1. “Controle over het stuur verloren”, is een veel gehoorde kreet in de nieuwsbladen.

  De controle over het stuur wordt te vaak verloren.
  Wellicht moeten de sturen van Surinaamse getest worden op controleerbaarheid.


  Maak melding

 2. “Controle over het stuur verloren”, is een veel gehoorde kreet in de nieuwsbladen.

  De controle over het stuur wordt te vaak verloren.
  Wellicht moeten de sturen van Surinaamse auto’s getest worden op controleerbaarheid.


  Maak melding

 3. Lets Make Surinam Great Again

  Wir Shaffen Das)

  Sjarwa Alla Matie Dja.

  Met Alle Respect En Nederigheid Verzoek Ik De Politie Om De Universiteit Van Suriname De Opdracht Te Geven
  Op Onderzoek Uit Te Gaan Wanner De Meeste Verkeers Drama Zich Voordoen.. Overdag Savonds Tydstip Leeftijd Van De Bestuurders Hoelang Ze Hun Rijbewijs Al Hebben En Via Welk Rijschool Ze Hun Rij Examen Hebben Af Gelech

  Is Belangrijk Dat Zo Een Onderzoek Op Universitair Nivo Word Geschied.

  Ik ben niet hier om uit de school te klappen maar als zo een onderzoek achter de rug is gaat heelveel naar buiten komen die het dag licht niet zal of kan verdragen.

  Dat wilde ik effe weer kwijt

  Ps.

  Verkeers knooppunt Coesewijne str Marowijne str is de gevaarlijkste ter werled.. ik hoop dat er gauw iets dr aan verandert.. is 3 voor 12


  Maak melding

 4. Nu snap ik waarom er zoveel auto verkopers zijn in Suriname. De auto handelaren zijn blij met zulke brokkenpiloten en ze weten dat die gasten niet kunnen rijden. Het zou me ook niet verbazen als er meer oud ijzer boeren op de markt komen. Soso rommel!


  Maak melding

 5. Een oplossing is dat er goed gecontroleerd wordt of er degelijke rijvaardigheid test gedaan is. Dus of de rijbewijzen niet gekocht zijn want als je een joekoe geeft heb je alles in Suriname .


  Maak melding

 6. Je rijbewijs kan je makkelijk kopen in Suriname. REGERING, DOE ER TOCH WAT AAN. Deze mensen leren het maar niet. Ik begrijp ze ook niet. Wel, gelukkig zijn de wegen daar niet als hier in Nederland.


  Maak melding

 7. Ivanof Limburg.!. Op de kruising Coesewijnestr – Marowijnestr heeft er enkele jaren geleden al een verkeersongeval met dodelijke afloop plaatsgevonden. Motorfietser reed over de coesewijne str richting nieuw weer gevondenweg. En een DAF truck ging vanuit Sosis richting Marowijne str. De klap van de botsing was zo hard dat de motorfietser ter plekke het leven heeft gelaten. Dus…. Misschien moet er weer een drama gebeuren voordat er maatregelen getroffen zullen worden


  Maak melding

 8. ROTONDE EN HAAIENTANDEN PLAATSEN EN ZO GROOT MOGELIJK VERKEERSBORDEN MET HIER EN DAAR CAMARA,S. OP SOMMIGE PLAATSEN KAN JE ONMOGELIJK 100-120 RIJDEN EN ZE VOELEN/ZIEN HET NIET. HEB JE ZE IN EEN WOONWIJK ZIEN RIJDEN MET KEIHARD MUZIEK VAN ¨ZIE MIJ IN MIJN BOLIDE MET DONKERE RUITEN RIJDEN¨ EN DAN WEL MET 80-100 DOOR DE STRAAT RIJDEN WAAR ER KINDEREN EN HUIZEN DICHT OP DE STRAAT STAAN????? LAAT STAAN EEN STRAAT WAAR ER BIJNA GEEN VERKEER IS EN GEEN CONTROLE. IK WEET DAT JE IN EEN WOONWIJK 30 MAG RIJDEN OF TE WEL STAPVOET. WE WACHTEN HET ALLEEN AF WANNEER ER EEN GEZIN DE DUPE VAN DEZE HERSENLOZE KWALLEN WORDT. MEN MOET NIET WACHTEN TOT DAT DE KALF VERDRONKEN IS WANT DIT IS MESJOKKE VOOR WOORDEN.

  OF WIL MEN WEER ZEGGEN R.I.P. FAMILIE WAT ERG. NEE HE!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 9. @@ La ann

  Jaah extreem gevaarlijk daar man.

  Ik Snap die Mr Wip niet .. die hele krusing dr moet op de schop.. of er is geen kennis en kunde in huis of de overheid heeft geen geld om dat aan te pakken.

  Ze kunnen alvast drempels plaatsen


  Maak melding

 10. Een aantal dingen gaan niet samen met auto rijden, Alcohol, Appen, telefoneren, Mastruberen, en inhalen waar het niet kanen en mag !!! Maar aangezien veel van de Surie´s zonder rijbewijs achter het stuur kruipen en dan men zulke situatie !!!!!! En nog iets belangrijk :niet in slaapvallen onder het rijden. ( En dit bij alle ongelukken in Su )

  wan bun sari tori man

  Jacko


  Maak melding

 11. Auto over de kop? We hebben veel stuntmannen in Suriname dit zal de overheid veel geld kosten met de schades aan het straatmeubilair. Zijn dit toevallig de gevaarlijke weg-terroristen?


  Maak melding

 12. Het herkennen van gevaarlijke situaties is een vereiste om deel te kunnen nemen aan het verkeer, kan je dit niet dan mag men geen deel nemen aan het verkeer. Heeft u al een keer een aanrijding veroorzaakt kan men u liever doorsturen naar een psycholoog voor een evaluatie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.