Nieuwe dienstauto’s boost motivatie dc’s

15
nieuwe-dienstauto's-dc-suriname

“Zo ga je beter gemotiveerd aan het werk”, aldus districtscommissaris (dc) Theresia Cirino van Sipaliwini/bestuursressort Coeroenie, na ontvangst van de sleutels van een nieuwe SsangYong Musso dubbel cabine pickup uit handen van minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO).

De minister zegt dat hij trots is op de dc’s die de afgelopen periode met overgave hun werk zijn blijven doen ondanks ze niet allemaal over een degelijk dienstvoertuig beschikten. Met de aanschaf van nieuwe voertuigen voor het korps van dc’s heeft de minister voorzien in een dringende behoefte.

De regering heeft negentien voertuigen besteld, waarvan twaalf ondertussen al bij het ministerie zijn afgeleverd. De eerste voertuigen zijn op woensdag 9 oktober overhandigd aan de dc’s. De dc’s hebben samen met de minister een prioriteitenlijst samengesteld voor de verdeelsleutel van de voertuigen.

Minister Dikan heeft de hoop uitgesproken dat de beschikking over de nieuwe voertuigen de mobiliteit van de dc’s zal verbeteren, iets wat de bestuursdiensten landelijk ten goede zal komen.

15 REACTIES

 1. Is er hiervoor een eerlijke openbare aanbesteding gehouden ????
  Zo niet dan zal er wel weer sprake zijn geweest van een corrupte meki njang project waar deze paarse boeven regering in uitblinkt.


  Maak melding

 2. Als het rijden in een gloednieuwe auto de motivatie van de DC verhoogd en niet de resultaten die ze als burgervader/-moeder voor de bevolking in haar district is het wel heel slecht gesteld me deze functionaris.

  Ik ging naar mijn werk omdat ik het leuk vond en omdat ik trots was op de behaalde resultaten.


  Maak melding

 3. Deze mensen krijgen toch een salaris, waarom moet een dienstauto geven worden voor hun werk?

  Ik ga vamuit dat ze ook nog een vergoeding krijgen voor vervoermiddelen toch?
  Of zie ik dit verkeerd??


  Maak melding

 4. Aangeschaft van geleend geld, dus gewoon verder gaan met consumeren i.p.v. produceren.

  89 miljoen geleend om de begroting kloppend te maken.

  Vliegtuigladingen met bijgedrukt geld ingevlogen vanuit het buitenland.

  Wat een achterlijke cultuur…….dus toch een,
  FAILED STATE !!!!!!


  Maak melding

 5. En maar blijven lenen en lenen. Wie gaat dit nou allemaal terugbetalen. De staatsschuld is al gegroet naar twee en half miljard euro.
  Tel maar hoeveel schuld een baby op haar rug al heeft tijdens de geboorte.
  DIEP TRIEST!!!😥😥😥😥😥😥😥😥


  Maak melding

 6. @@@Fam Pier
  Om resultaten te behalen moet er ook geld in kas zijn om de projecten te kunnen financiëren. Maar die is helaas leeg. De auto is meer bedoeld voor vertier van de dc’s. Het is een voorbereiding op de a.s. verkiezingen van mei 2020. De disstricts commissarissen moeten zorg voor dragen om zoveel als mogelijk binnen te halen voor de ndp paria’s. Zo doende blijft hun positie ook bestaan.


  Maak melding

 7. Dus een gloednieuwe Sangyong voor de DC’s alleen dat ze gemotiveerder hun werk doen en de eenvoudige geuniformeerde Bestuursambtenaren kunnen niet eens een verhoging zien in hun vervoerstoelagen omdat ze hun eigen vervoer inzetten voor de dienst. Hoe fraai is dat?? Te bedenken dat de DC’s niks anders doen dan alleen tekenen onder stukken. Zelfs lezen is teveel gevraagd. Het werk wordt gewoon gedaan door de Districtssecretarissen, Adjunct districtsecretarissen en Bestuursambtenaren. De DC zijn gewoon zakkenvullers want geen moer voeren ze uit om ook nog koeterwals te staan uileggen op de tv. En vandaar dat de normale ambtenaar nooit tevreden zal zijn met hun karrig loon en zogenaamde verhoging waarin de belasting zelf ook gaat aan gaat
  vreten. Deze regering leent gelden alleen om hun bakkamangs goed te houden, gros van de andere ambtenaren mag dan stront vreten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.