Veel materiële schade bij frontale aanrijding te Nieuwe Grond

7
Veel materiële schade bij frontale aanrijding te Nieuwe Grond

Deze twee voertuigen raakten zwaar beschadigd vanmorgen te Nieuwe Grond. De redactie van Waterkant verneemt dat het gaat om een frontale aanrijding, waarbij wonder boven wonder geen gewonden vielen.

Beide voertuigen reden op dezelfde weg in tegenovergestelde richting. Een van de voertuigen wilde een weg inslaan maar hield geen rekening met het tegemoetkomend verkeer. Een tegenligger knalde daardoor frontaal op de auto die wilde afslaan.

Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten door een bergingsbedrijf weggesleept worden. Door de aanrijding ontstond er een behoorlijke drukte op de weg.

Agenten van het Korps Politie Suriname waren ter plekke en hebben de zaak in onderzoek.

7 REACTIES

 1. Ik vind het knap dat er nog verzekeringsmaatschappijen zijn die zulke idioten hun auto’s nog willen verzekeren. Premie omhoog gooien , misschien worden ze voorzichtiger in het verkeer.


  Maak melding

 2. De bestuurder die wilde afslaan had kennelijk een borreltje op. Rijbewijs intrekken en opnieuw rijexamen laten maken als bijkomende straf.

  Anders gaan ze het mooi afleren.
  Er moet keihard tegen deze gasten worden oogetreden.


  Maak melding

 3. A so a moes de, opa taki, alleen door schande en schade leren dwazen. Oma taki, maar dit geldt niet voor de van Nature Delirium Patienten in het land die trots zijn op hun dwaasheid. We kaa wee gaa stemme in 2020 op ddb aka De Dwaze Baas, a nationale lijder van de Nationale Dwazen Partij. Opa taki, deng moes de 100% ndper.


  Maak melding

 4. Weten de paardenlullen nog steeds niet dat doorgaand verkeer voorrang hebben ??????

  @ Mokro

  Je hebt 100% gelijk, het zijn gewoon een stelletje lap zwansen !!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.