Man die stiefdochter pil liet slikken en misbruikte 7 jaar achter tralies

18
gevangenis suriname
Foto ter illustratie: man in gevangenis.

Romeo D. is woensdag door kantoorrechter Maureen Dayala veroordeeld tot 7 jaar gevangenisstraf voor het misbruiken van zijn 13-jarige stiefdochter. De verdachte dwong en hield het meisje onder schot om de pil in te nemen zodat zij niet zwanger raakte wanneer hij haar misbruikte.

De Surinaamse krant de Ware Tijd die hiervan melding maakt, meldt dat de verdachte veroordeeld is voor ontucht met zijn stiefdochter, mishandeling van zijn vrouw en illegaal wapenbezit. De rechter in Suriname nam hiermee de motivatie en eis van officier van justitie Mirella van Dijk over. De man heeft het meisje ontmaagd en daarna nog enkele keren heeft misbruikt.

Het slachtoffer verklaarde dat de bewering van haar moeder wel op waarheid berustte. Zij was eerst bang om te vertellen wat haar overkwam, maar bracht uiteindelijk de moed op het aan een schoolvriend te zeggen, waardoor de zaak aan het rollen kwam. Volgens de krant bleken rechter en officier van justitie duidelijk geschokt te zijn door het brute optreden van de verdachte.

Lees het volledig verhaal op de site van De Ware Tijd.


18 REACTIES

 1. Saka saka hond sorry dierenliefhebbers maar deze agoe de dagoe man.
  Honder zelf verkrachters geen puppyteef.
  So so voor eigen lust.
  En die saka saka moeders die het zogenaamd niet door hebben.
  Hij mag branden in de hel deze ellendige beest.
  Blijf met je klauwen van kinderen af mannenšŸ˜ˆšŸ˜ˆšŸ˜ˆšŸ˜ˆ vuile smeerlappen.


  Maak melding

 2. 7 jaren maar?????!!!!!
  Wat gebeurt er met de rechter???? Ik weet dat ze zich moet houden aan werven regels, maar 7 jaar is te weinig!!
  70 jaar! Levenslang! Leven van een arm kind verpest en dan kom je na 7 jaar “schoon” eruit om andere slachtoffers te maken!
  @Suriname is love;
  Ik ben het helemaal eens met u!!


  Maak melding

 3. In die tijd van Noach waren de mensen zeer gewelddadig en ongehoorzaam. Hoe was het in sodom? Precies net zo als onze tijd nu. We hebben over de gevolgen gehoord en gelezen. Heel de wereld bevolking kwam om door de vloed. Alleen Noach en zijn gezin overleefde het. In sodom kwamen alle immorele mensen om door vuur uit de hemel. Je ziet alle ingrediƫnten van vroeger in onze tijd weer voorkomen. Ik heb een gruwelijke hekel aan pedofiele praktijken! Ik leer mijn kleindochters alles hoe smerig mannen kunnen zijn.


  Maak melding

 4. Politiek neutraal@ als de hele wereld bevolking omkwam namens jou bewering en alleen Noa en zijn gezin het hebben overleefd waar komt de mensheid dan vandaan zeker uit Noa en zijn gezin jij bent grappig Noa heeft zeker ook alle Surinaamse fruit en groenten die ze niet in het midden oosten hebben in zijn ark meegenomen en alle ziektes erg hoor die Noa dat hij ook aids en ebola in zijn ark heeft meegenomen
  Dus Laat Me


  Maak melding

 5. Het wetboek van strafrecht mag op sommige onderdelen best wel gerectificeerd worden in de vorm van hogere straffen voor dit soort vergrijpen. Het wetboek in zijn algeheel is verouderd en moet aangepast worden aan de huidige tijd.


  Maak melding

 6. Suriname is love
  Op welk gebied? Moord, kinderverkrachters, aanrijdingen, machtsmisbruik, corruptie, criminaliteit, cocaĆÆne producent/doorvoerland, gebrek aan financiĆ«le middelen …> leningen, leningen,
  Uitverkoop van ’s lands eigendommen. stakingen, valuta dat is ingezakt, let wel ingezakt instorten staat voor deur, een overheidsapparaat dat zo zwaar is dat het als een waterhoofd op het lichaam staat,
  Ja, Suriname is love,

  Is het elders beter?, misschien, misschien ook niet, maar waar zit dan de love?


  Maak melding

 7. Zooo, wat een vuile smeerlap, ik heb er geen woorden voor. Sommige mannen zijn meer als varkens, erger dan honden. Oooh, God, help dat arme kind door haar trauma heen te komen. Ik snap sommige moeders inderdaad niet. Ik zou mijn ogen openhouden. Er zijn vrouwen die hun man blindelings vertrouwen. Moeders, ung opo unu eye jungu, jullie blijven maar geloven in die stront verkrachters van jullie. Ik heb gelukkig mijn dochter alleen groot gebracht. Geen man in mijn huis opgenomen, om mijn dochter te beschermen. Vandaag aan de dag is ze een volwassen vrouw.


  Maak melding

 8. @laat me. Ik kan het niet op deze forum uitleggen. Als je de bijbel gaat lezen kom je achter vele geschiedenis die tot nut kunnen zijn voor de gehele mensheid. Het is zeker de moeite waard om te lezen.


  Maak melding

 9. Moeder heeft altijd hoofdpijn, dan maar dochter gepakt.
  Logisch en economisch geredeneerd heeft de man een punt.
  Hij betaalt voor haar opvoeding, werkt zich kapot en daarna mag een andere man, die niets betaald heeft, haar gratis ontmaagden.


  Maak melding

 10. @Olivia,

  Niet schijnheilig doen.

  Abraham verkrachtte ook zijn dienstmeisje die nog maar een maagd was. Hij was al 80 jaar. toen hij dit deed. Hij wordt niettemin aanbeden.


  Maak melding

 11. @Wil de Bras,

  Daarom heeft het HindoeĆÆsme gezegd dat het weggeven van een dochter als maagd aan een andere familie opdat ook zij hun geslacht kunnen voortzetten, een grootse daad is! Dit wordt Kanyadaan genoemd. Een ouder die kanyadaan verricht, verdient volgens het HindoeĆÆsme de hemel. Helaas zijn vele dochters tegenwoordig zo eigenwijs dat ze al voor hun huwelijk geen maagd meer zijn en dus het recht van de ouders op de hemel torpederen. Dit heet stank voor dank.


  Maak melding

 12. @Nathale,

  Ik zeg niet dat de man gelijk heeft. Ik bekijk het alleen van een kapitalistisch-economisch oogpunt. Dan heeft de man een punt.
  In feite zou hij nooit zijn kinderen uit huis moeten laten gaan, want dan verliest hij kapitaal en werkkracht.
  Dus er zijn nog zaken die gelukkig boven economie staan. Een egoĆÆstische ouder zou zelfs zijn kinderen kunnen verkopen, met winst, om alle investeringen weer eruit te krijgen, want veel kinderen kijken toch niet meer om naar hun ouders wanneer die oud zijn geworden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.