Suriname speelt gelijk tegen St. Vincent & the Grenadines

5
Suriname speelt gelijk tegen St. Vincent & the Grenadines

Suriname is vandaag op de valreep een mooie voorsprong tegen St. Vincent & the Grenadines kwijtgeraakt. NATIO stond tot de 95ste minuut voor met 2-1 en even leek het erop dat de Surinaamse ploeg ook deze wedstrijd met winst zou afsluiten. In de 5e minuut van de blessure tijd gooide het gastland echter roet in het eten en bracht de eindstand op 2-2 in het Arnos Vale Stadium, in de hoofdstad Kingstown.

Het ging om een uitwedstrijd in Concacaf Nations League B verband welke om 16.00u Surinaamse tijd startte. Beide doelpunten voor Suriname werden gemaakt door Gleofilo Hasselbaink.

Suriname zit in groep D samen met Nicaragua, Dominica en St. Vincent & the Grenadines. Het Surinaamse NATIO heeft nu drie van de 6 wedstrijden gespeeld en staat aan kop met 7 punten.

Maandag 14 oktober speelt NATIO de return wedstrijd tegen St. Vincent in het André Kamperveenstadion te Paramaribo.

5 REACTIES

 1. Gelijkspel
  Boeng Natio, sari (his)Tory.

  Het heeft er veel van, Olympische gedachten. Meedoen is beter dan winnen.

  Hopelijk dat bij de thuiswedstrijd meer inzet wordt getoond. Alleen de overwinning telt. Op het speelveld gaat het om de eer van volk en vaderland. Verder, zij die gaan sterven groeten u.

  Gelijkspel en verlies daar moeten jullie geen genoegen mee nemen. De eer en Suriname/rs goed op de wereldkaart zetten. Alleen de winst telt en met minder geen genoegen nemen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 2. Het zou leuk zijn als Suriname matchwinnaar wordt in deze groep. Promotie naar league A en plaatsing voor de Gold Cup. Op de tweede plaats eindigen, blijven ze in de B- league en moeten voorrondes spelen om zich te kwalificeren voor de Gold cup. Jammer dat de voorsprong uit handen gegeven werd. Maar ,bij de return straks, moeten ze wel de plooien gladstrijken. Go Suriname!


  Maak melding

 3. Ik lees “dat de tegenstander roet in het eten gooide”,het is niet de tegenstander die roet in het eten gooide,dat heeft Natio zelf gedaan!Een aantal opemerkingen:”Nog steeds onvoldoende tactische inzichten,nog veel slechte bal aannames,te veel individuele acties,de allertheid en de bewegelijkheid liet af en toe nog te wensen over al met al kwam het geheel soms nog steeds rommelig over.Als je een team als Nicaragua thuis had weten te verslaan met 6-0,waarom heb je dan zo’n mooie kans laten liggen tegen die eilanders?Natio stond al met 2-1 voor,je zou denken van “laten we de boel bij het doel nu maar zo veel mogelijk sluiten,vooral in de blessure tijd en dan vervolgens zie je zo’n domme actie van die doelman die veel te ver uit z’n doel komt,een speler van Saint Vincent raakt en daarmee een penalty veroorzaakt!Ik trek me dit zeer aan omdat wij allemaal weten dat die jongens beter kunnen,we kunnen niet altijd doen alsof alles koek en ei is want.Dean Gorre heeft nog een lange weg te gaan met deze jongens,overigens heb ik begrepen dat 17 november het professioneel voetbal van start gaat bij de SVB,een goeie zaak want zo op deze manier doorgaan met het amateurimse zet geen enkele zoden aan de dijk.Die jongens hebben veel meer begeleiding en trainingen nodig.Desondanks blijf ik positief,want er zit wel degelijk talent in die jongens.


  Maak melding

 4. Geen slecht resultaat. Een gelijk spel in een uitwedstrijd.
  In tegenstelling tot anderen ben ik niet de mening toegedaan dat alleen winst geldt.
  Als ik de reactie van lukumang lees dan is het meer door fouten dat het team heeft verloren.
  Leer hiervan. Iedere wedstrijd moet een leermoment zijn. Ook bij een overwinning zullen er momenten zijn dat de opdracht van de trainer niet juist is uitgevoerd. Ook hier van leren.

  Verder lees ik
  – Het zou leuk zijn als Suriname matchwinnaar wordt in deze groep –
  Matchwinner kan je zijn in een match, in een wedstrijd
  De ploeg die als eerste eindigt noemt men groepswinnaar. 😂😂😂😂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.