Nisha Madaran uit Suriname te gast op Divali viering in Den Haag

10
Nisha Madaran uit Suriname te gast op Divali viering in Den Haag

De Surinaamse zangeres Nisha Madaran is over twee weken te gast op ‘Lights of Divali’ in het Zuiderstrandtheater te Den Haag. Kom genieten van muziek, dans en zang voor de hele familie. Kaarten zijn hier online te koop vanaf 9 euro. Licht, voorspoed en geluk maar ook saamhorigheid en zuiverheid staan centraal op dit weekend met verder o.a. Rakesh Kala, Shiraj en het Residentie Orkest.

Over Divali
Met Divali wordt de overwinning van het goede op het kwade gevierd: licht in de duisternis. Op de zondag is er tijd voor reflectie. Tijdens de Nationale Divali-lezing in de Nieuwe Kerk laat een prominente Nederlander zijn of haar licht schijnen op de betekenis van Divali.

Programma zaterdag
14.00 – 17.00 uur | Shri Vishnu schoolmusical
20.00 – 22.30 uur | Divali concert met Rakesh Kala, Shiraj e.v.a. in het kader van het bekende Ramayan verhaal.

Programma zondag
15.00 uur | Ontsteken van de Diya bij de Nieuwe Kerk
15.30 – 16.30 uur | Nationale Divalilezing
17.00 – 17.30 uur | Residentie Orkest, Diamonds 2000 & Nisha Madaran uit Suriname

Kaarten zijn hier online te koop vanaf 9 euro

- Advertentie -

10 REACTIES

 1. Over Divali
  Met Divali wordt de overwinning van het goede op het kwade gevierd: licht in de duisternis. Op de zondag is er tijd voor reflectie. Tijdens de Nationale Divali-lezing in de Nieuwe Kerk laat een prominente Nederlander zijn of haar licht schijnen op de betekenis van Divali.

  Heel schijnheilig als je ziet wat India en Hindoe in Ghasmier doen. Dat gebied is ondergedompeld in duisternis en is er geen Licht voor de bewoners van Ghasmier. Nee ik geloof niet in dit soort onzin en daarom verzoek ik mevrouw Madaran lekker in Suriname te blijven

 2. Echt weer een blaka mang. Kan alleen met z’n lul denken
  Koop een ticket bij SLM en ga op zoek naar je partner, ebola

 3. Wat een voorbeeld voor de jeugd, niet zoals de misleiders en criminelen die de Nature Delirium Patienten uitmaken.

 4. Ze treedt op voor een half uur, gesponsored door SLM. Hopelijk dat ze die galm uitzet, wat een gekrijs. Is een soort Glennis Krijs van Suriname

 5. @Raak voor zijn Raap,

  Ik neem aan dat je de Kashmiri bedoelt. Deze lieden zijn zo intolerant als wat. Ipv dat ze verwelkomen dat er nu daadwerkelijk geïnvesteerd gaat worden in Kashmir en daarmee hun economische kansen flink gaat toenemen, zingen ze het eeuwenoude islamitische geleuter: wij willen sharia!! Mooi niet, geen sharia in India. Nu niet en nooit!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.