Nisha Madaran uit Suriname te gast op Divali viering in Den Haag

4
Nisha Madaran uit Suriname te gast op Divali viering in Den Haag

De Surinaamse zangeres Nisha Madaran is over twee weken te gast op ‘Lights of Divali’ in het Zuiderstrandtheater te Den Haag. Kom genieten van muziek, dans en zang voor de hele familie. Kaarten zijn hier online te koop vanaf 9 euro. Licht, voorspoed en geluk maar ook saamhorigheid en zuiverheid staan centraal op dit weekend met verder o.a. Rakesh Kala, Shiraj en het Residentie Orkest.

Over Divali
Met Divali wordt de overwinning van het goede op het kwade gevierd: licht in de duisternis. Op de zondag is er tijd voor reflectie. Tijdens de Nationale Divali-lezing in de Nieuwe Kerk laat een prominente Nederlander zijn of haar licht schijnen op de betekenis van Divali.

Programma zaterdag
14.00 – 17.00 uur | Shri Vishnu schoolmusical
20.00 – 22.30 uur | Divali concert met Rakesh Kala, Shiraj e.v.a. in het kader van het bekende Ramayan verhaal.

Programma zondag
15.00 uur | Ontsteken van de Diya bij de Nieuwe Kerk
15.30 – 16.30 uur | Nationale Divalilezing
17.00 – 17.30 uur | Residentie Orkest, Diamonds 2000 & Nisha Madaran uit Suriname

Kaarten zijn hier online te koop vanaf 9 euro

4 REACTIES

  1. Over Divali
    Met Divali wordt de overwinning van het goede op het kwade gevierd: licht in de duisternis. Op de zondag is er tijd voor reflectie. Tijdens de Nationale Divali-lezing in de Nieuwe Kerk laat een prominente Nederlander zijn of haar licht schijnen op de betekenis van Divali.

    Heel schijnheilig als je ziet wat India en Hindoe in Ghasmier doen. Dat gebied is ondergedompeld in duisternis en is er geen Licht voor de bewoners van Ghasmier. Nee ik geloof niet in dit soort onzin en daarom verzoek ik mevrouw Madaran lekker in Suriname te blijven


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.