Identiteit verdronken mannen vrijgegeven door politie

18
Identiteit verdronken mannen vrijgegeven door politie
Winai Nirandjan - foto ingekomen

De Surinaamse politie heeft vandaag bekend gemaakt wie de twee mannen zijn die gisteren verdronken in het Stuwmeer. Het gaat om de 46-jarige Romeo Nanhekhan en 29-jarige Winai Nirandjan (foto boven) meldt de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname.

Volgens de politie waren de mannen met hun achten gaan hengelen in het gebied bij Mamadam. Op gegeven moment raakte Romeo Nanhekhan te water en verdween in de diepte.

Winai Nirandjan en een andere vriend sprongen in het water om hun makker te redden. Nirandjan verdween echter ook in de diepte. Het lukte de derde persoon om zichzelf in veiligheid te brengen.

De politie van Brownsweg en de brandweer van Atjoni werden ingeschakeld. Het lukte hen om eerst het lichaam van Nanhekhan te bergen. Enkele uren later is ook Nirandjan uit het water gehaald.

Romeo Nanhekhan

Het bericht van Waterkant gisteren:

18 REACTIES

 1. Raar verhaal. Konden geniet zwemmen? Is de stroming dusdanig sterk dat je geen schijnvan kans hebt? Wat zijnde lessons learn? Ter voorkoming dat het weer gebeurd? Wat wordt er geadviseerd?


  Maak melding

 2. Ja, de stroming kan soms zodanig hard zijn dat je er niets tegen aan kan doen.
  Idd, ze zijn makkers tot het eind gebleven.
  Sterkte aan de nabestaanden….


  Maak melding

 3. Zijn er geen zwem vesten te koop in su of zijn ze te duur dan een fles black label. Ooit was ik omgekiept tijdens wild water rafting in zuid Frankrijk op de alcannez , maar dankzij die zwemvest ben ik nog inleven . Het had anders kunnen af lopen ter hoogte van de ponte de arc .


  Maak melding

 4. Al weer zo een neerbuigende opmerking van Wendy “Zuip niet teveel want 95% moet nuchter zijn”

  Hoe weet jij dat te vertellen Wendy? Waren de mannen bij jou langs geweest voor ze gingen vissen???


  Maak melding

 5. Zo zie je wat er kan gebeuren wanneer mensen nonchalant n onzorgvuldig zyn in ht dagelykse leven. Een ongeluk schuilt in n fractie vn n seconde. Sarie torie mang.


  Maak melding

 6. ze waren op een eiland gestopt om t henglen,toen is 1 van die heren een paar meters in het water gegaan om te hengelen en plotseling is hij naar beneden gezakt,bodem was ongelijk.en daarna is die 29 jarige jongen gegaan om hulp te bieden ook hij is gezakt en verdronken en daarna is die broertje van die 29 jarige gegaan om ze te redden maar het is niet gelukt.ook die broertje van die 29 jarige zou verdrinken maar is gelukkig gered door een 4de persoon die in het water was gegaan


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.