Surinaamse showman Bakaa Dimi betrokken bij frontale aanrijding

21
Surinaamse showman Bakaa Dimi betrokken bij frontale aanrijding

De bekende Surinaamse showman Bakaa Dimi is vanmorgen rond 06.30u betrokken geweest bij een frontale aanrijding op de Martin Luther Kingweg. Hij is met een ambulance afgevoerd na klachten over pijn op de borst.

De redactie van Waterkant verneemt dat de bestuurder van een blauwe auto (zie foto onder) in slaap moet zijn gevallen en zo op de rijhelft van de ander bestuurder moet zijn gekomen. Bakaa Dimi zat bij deze veroorzaker in de auto.

Een vrouw die de andere (rode) auto bestuurde is ook met de ambulance afgevoerd. Het is onduidelijk wat haar verwondingen zijn. Beide voertuigen liepen behoorlijke schade op.

Manschappen van het Korps Politie Suriname waren ter plekke om de zaak te onderzoeken.

In deze auto zat Bakaa Dimi

Op deze foto is Bakaa Dimi te zien:

21 REACTIES

 1. Doekhie je zal net als je baas Bouterse rijk zijn geworden van die 1.3 miljard USD die je baas gestolen heeft uit staatskas want die heeft hij nooit kunnen verantwoorden aan het volk van Suriname.Als hij de verkiezing weer wint dat zijn die Surinamers gewoon gek want een moordenaar kan je niet meer tot president maken maar in Suriname is alles mogelijk.


  Maak melding

 2. Goede belijning,
  drempels plaatsen,
  verkeersrotondes plaatsen,
  Auto’s begrenzen tot 50 km/uur
  probleem opgelost,
  het is allemaal niet zo moeilijk.


  Maak melding

 3. Goede belijning,
  drempels plaatsen,
  verkeersrotondes plaatsen,
  Auto’s begrenzen tot 50 km/uur
  probleem opgelost,
  het is allemaal niet zo moeilijk.
  aan minister van verkeer.


  Maak melding

 4. Mijn auto is uitgerust met bots sensoren , hoogtijd voor alle auto’s in Suriname ook idd. Het heeft ook zij lijn bewakingen op de wegen, als ik bijvoorbeeld gezopen heb, dan laat k het actief blijven. Zo doen we ook veilig . En die bots sensoren en zij lijn bewakingen zien geen takru sani .


  Maak melding

 5. pata dit onderwerp gaat niet over Doekhie, bij de les blijven achterlijke je zit vol afgunst en rancune ben je soms van achteren gepakt door hem?


  Maak melding

 6. @ EZEL pata ,..JIJ bent aan het dementeren,lees goed waar het onderwerp over gaat achterlijke UILSKUIKEN. Binnenkort wordt de BOERIKIEWAGGIE weer ingevoert in Suriname, speciaal voor jou,dan krijg je èèntje gratis,dan mag jij die vooruit trekken,..BULLEBAK !


  Maak melding

 7. Wat erg een auto botsing in Suriname wereld nieuws in Paramaribo wat spannend achter het stuur plaats nemen is overal ter wereld een risico pf alleen in Suriname
  Dus Laat Me


  Maak melding

 8. je kan zien dat veel van de reaguurders hier in nederland wonen en in feite niks weten over suriname .Verder vraag ik me af waarom de franse politie niet ter plekke was


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.