Bolletjesslikster valt door de mand na overgeven bolletje cocaïne

23
Opnieuw lid van Surinaamse band op vliegveld aangehouden om drugs
Waterkant Archieffoto van het BID-Team van de Surinaamse politie op Zanderij.

Het Bestrijding Internationale Drugs Team ( BID-Team) heeft een 29-jarige passagier op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden omdat zij cocaïne bolletjes in haar lichaam had. Leden van het BID-Team kwamen tot de ontdekking dat de vrouw, Rinette S., een cocaïnebolletje had overgegeven.

Zij werd aangehouden en vervolgens overgedragen aan rechercheurs van de Narcotica Brigade. Na overleg met het Openbaar Ministerie is zij in verzekering gesteld voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

Kort na haar in verzekeringstelling is ook haar 34-jarige vriend Jayson S. aangehouden en opgesloten voor overtreding van de drugswet in Suriname. Rinette had namelijk voor vertrek naar de luchthaven al 7 cocaïne bolletjes overgegeven en die afgestaan aan Jayson. De bolletjes zijn bij Jayson aangetroffen en in beslag genomen.

Een groot deel van de resterende cocaïne bolletjes zijn inmiddels op natuurlijke wijze uit het lichaam van Rinette geraakt, meldt het Korps Politie Suriname.

23 REACTIES

 1. En maar klagen over de 100% controle. Wel zielig voor die mevrouw. De zenuwen laten zich niet sturen omdat het uit je onderbewustzijn vandaan komt en fijn dat je vriend bij je is.


  Maak melding

 2. Deze zogenaamde vriend van Rinette, is geen echte vriend. Een echte vriend laat zijn vriendin dit soort misdaden niet uithalen. Hij is een grote dwaas en zij een echte domme trut. Ze heeft bij deze geluk gehad dat haar lichaam ging protesteren en zij de bolletjes heeft uitgekotst. Voor het zelfde geld had zij nu tussen 6 planken gelegen. Had zij een mooie begrafenis of crematie gehad, waar zij gingen dansen met haar doodkist. De kisten dragers zouden mooie voetjes op muziek voor haar dansen. Wat een domme dwaze mensen die hun leven voor troep riskeren. Hebzucht en geld brengt velen eerder naar hun graf. Goede en betrouwbare vrienden zijn zeer schaars. Opsluiten deze gasten voor 20 jaar. Strafeisen van Amerika toepassen.


  Maak melding

 3. en zo worden ze minderheden in het land der blinden, waar één oog de koning letterlijk zwaait..
  het wordt tijd, dat deze koning ook een keer wordt opgepakt en achter de tralies verdwijnt , voor altijd.. want lang heeft hij niet meer te gaan..


  Maak melding

 4. ZO bedankt DOMMIE´S, dat wordt weer lange rijen en je kan je als een dame/heer kleden of gedragen je wordt toch uit de rij gehaald. HOE DOM. Wat niet in je lichaam hoort, komt er van zelf weer uit in dit geval;
  NIET SCHIJTEN MAAR OVERGEVEN………..BAH!!!!!


  Maak melding

 5. Het glijmiddel (okersoep) lag haar net niet lekker op de maag. Soso hebzucht om een andermans kind leven met die rommel te vernietigen. Bloedgeld en vloekgeld loont niet! Arbeid verichten op een eerlijke manier geeft voldoening.


  Maak melding

 6. Boeboe bit sjorie 1 oktober 2019 at 16:34
  “Hij is een grote dwaas en zij een echte domme trut.”
  —————–
  “en zij een echte domme trut..”
  Klopt helemaal.
  En misschien vooral iemand die dacht makkelijk wat geld te verdienen.
  Ze heeft nu alle tijd om in de bak haar dommigheid wat op te vijzelen.


  Maak melding

 7. Deze keer hebben de drugs team geluk, ze hoeven deze keer niet met hun vinga te roeren in die zwarte gat op zoek naar drugs, waarschijnlijk hebben ze hem een doti poep finga laten ruiken waardoor hij over de nek ging, dat kan ook.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.