Politie publiceert officieel bericht van vermissing Hari en Donk

18
Politie publiceert officieel bericht van vermissing Hari en Donk

De Surinaamse politie heeft maandag de officiële berichtgeving over de vermissing van de Surinaamse Nederlanders Roy Hari en Romeo Donk naar buiten gebracht. In twee afzonderlijke berichten verzoekt de afdeling Zware Criminaliteit van het Korps Politie Suriname de opsporing van de twee vermisten.

Hari, Bisnoepersad meer bekend als “Roy” is op dinsdag 17 september 2019, omstreeks 12.00u met een crème gelakte personenauto van het merk Toyota Ractis met onbekende bestemming van huis vertrokken. Daarbij was hij gekleed in een bruin T-shirt; zwarte knie broek en had gympies aan. Hij is sedertdien niet huiswaarts gekeerd en hij werd ook niet meer gezien meldt de politie.

Romeo Donk is op maandag 16 september 2019, omstreeks 13.30 uur voor het laatst gezien en hij had op dinsdag 17 september 2019 omstreeks 04.00 uur voor het laatst telefonisch contact gemaakt. Sedertdien is hij niet meer gezien, heeft hij geen contact meer gemaakt, is hij telefonisch onbereikbaar en is hij niet huiswaarts gekeerd, aldus de politie.

De twee Nederlanders worden in Suriname nu twee weken vermist. De familie van beide mannen is wanhopig op zoek. De politie vermoedt dat ze slachtoffer zijn van een misdrijf. Nederlandse misdaad sites koppelen de verdwijning van de mannen aan eerdere liquidaties in verband met een ontvreemde voorraad van 400 kg cocaïne.

De Nederlandse site Boevennieuws meldt dat de verdwijning van de mannen mogelijk verband houdt met de liquidaties van oud-voetballers Maynard en Genciël ‘Genna’ Feller. Zij zouden 400 kilo drugs hebben gestolen van een Surinaamse drugsbaron.

De liquidaties zouden een wraakactie zijn. Boevennieuws meldt dat de twee vermiste Nederlanders vermoedelijk ook slachtoffer zijn geworden van de wraakactie.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermisten wordt verzocht om kontakt te maken met de afdeling Kapitale Delicten op het telefoonnummer 403645 de Command Centre (voorheen Centrale Meldkamer) op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

18 REACTIES

 1. Ook de zonen van Hermandad vermoeden dat deze hele vermissing te maken heeft met de stiefzoon van de aanbeden bij verstek veroordeelde drugsbaaz, wiens andere zoon Gode zij 10.000 miljoen malen dank in de VS zit opgesloten voor drugssmokkel. Liep hij nu vrij dan waren vermissingen aan de orde van de dag. Soso vloek de Nationale Drugs Partij tjarie kong en gelukkig zijn zowel daders en slachtoffers van Nature Delirium Patienten, met of zonder Nerlands paspoort.


  Maak melding

 2. Deze jongens zijn zeker verdwenen in een criminelengraf. Toeristen kijken jullie uit. Ga in Europa op reis. Zware misdaad in ons land, wordt niet op de toeristische promotielijst gezet.Het is meer kom en gij zult ondervinden. Ja mag blij zijn als je het kunt na vertellen.

  Sarie Torie


  Maak melding

 3. Beste Lezers

  Naar Alle Zekerheid Aangrenzend Waarschijnlijkheid Zijn Deze Landgenoten Het Slachtoffer Geworden Van Een Misdrijf.

  Het Lijkt Me Sterk Dat Deze Heren Ergens In The Middel Off No Ware Zijn Gaan Vissen Of Wezen Jagen.


  Maak melding

 4. @Boeboe,
  Je hebt er slag van op frequente basis schromelijk te overdrijven. Je komt nou net doen alsof in Suriname elke dag een moord plaatsvindt en elke dag een toerist beroofd of vermoord wordt. Onzin. Dan moet niemand ter wereld maar gaan reizen. Want in elk land gebeuren dit soort dingen. Suriname valt nog mee vergeleken met andere landen. Wil jij soms komen vertellen dat er in Europa geen misdrijven en moorden plaatsvinden? Bovendien waren ze geen toeristen in de breedste zin van het woord. Het waren mensen die dingen deden die het daglicht niet kon verdragen. Vandaar duisternis nu.


  Maak melding

 5. Boeboe & Pakira. Bijna 2000 jaar geleden was er in een heilige boek voorzegt dat mensen in onze tijd van kwaad tot erger zouden worden. Dus no mik trobi. In heel de wereld is het een puinhoop momenteel.


  Maak melding

 6. In heel de wereld zijn er geen overheden die CORRUPTIE niet
  actief bestrijden en die harddrugshandel lijken te faciliteren !

  Zie de grote hoeveelheden harddrugs die ongestoord uit
  Suriname worden verzonden naar het buitenland !

  Zie de TALLOZE onopgeloste moorden, waarbij ook drive-by
  shootings !

  Het paarse regiem heeft door wanbeleid een financiele en criminele
  puinhoop in Sranan gecreeerd !

  MORO CRIMINALITEIT E DORO !!!!!


  Maak melding

 7. @pakiratigri, jij woont in Holland ik in Su. Hou je bezig met je eigen mening. Probeer de mening van een ander te respecteren of lees het niet. Jij denkt altijd alles beter te weten. Wanneer je zelf in Suriname zou wonen zou jij anders kraaien. Maak het voor jezelf niet mooier dan het is. Ik steek mijn kop niet in het zand. Niet alles verschijnt in de media, anders zouden onze kranten hier elke dag bol staan van de ellende die mensen hier meemaken. Voor jouw is het de ver van mijn bed show, voor een ander die dagelijks te maken heeft is het de realiteit.


  Maak melding

 8. Meriba heeft ze levend begraven. Zijn vader heeft hetzelfde met Tolud gedaan. Deze twee zullen nooit gevonden worden. 400 kilo coke van de moordenaar en drugsdealer, daarvoor kan hij zijn moeder laten opgraven en nog een keer doodmartelen. Zo achterlijk zijn ze wel.


  Maak melding

 9. De politie is er snel bij en heeft zeker ook de daders al in het vizier ? Heeft de politie trouwens Meriba de stiefzoon van Bouterse al kunnen opbrengen ?


  Maak melding

 10. @Boeboe bit Sjorie. Je hebt gelijk want jij laat de realiteit zien met reële gevaren voor toeristen. Feit: toeristen werden eerst beschoten en daarna beroofd. De criminaliteit is hoger dan wat men laat zien in de media.


  Maak melding

 11. Boeboe als de toeristen wegblijven zoals je graag wilt en het gaat economisch wat slechter in het land wat ook niet onopgemerkt aan je voorbij zal gaan/voelen, want ik heb vernomen dat je in Suriname woont, wie ga je dan weer de schuld in de schoenen schuiven….. ik ken jullie Surinamers door en door tu mofo gon, kiezen altijd wat hun het beste uitkomt. Ga je dan Bouterse de schuld geven als dat je weer goed uitkomt?


  Maak melding

 12. Is Odit al in SR aangekomen of zingt hij het hoogste lied in NL??
  En Meriba, is die al weer terug en heeft hij zich bij de douane aangemeld??


  Maak melding

 13. Boeboe,Boeboe,Boeboe bit sjorie je bent geen Surinamer maar een Nederlander,kijk maar naar de tijd van jouw reactie Boeboe!
  Je hebt helemaal geen verstand van Suriname,pé baka tja dé jouw ezel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.