1 dode bij zware aanrijding Wayamboweg

21
Aanr wayamboweg

Bij een zware aanrijding vanmorgen tussen een truck en een busje aan de Wayamboweg is één persoon om het leven gekomen. Het gaat om de 43-jarige Roy Ramlal, bestuurder van het busje die bekneld was geraakt onder zijn voertuig.

Het ongeval gebeurde iets na 11.15u ter hoogte van mast nummer 246. De redactie van Waterkant verneemt dat beide voertuigen in tegenovergestelde reden. Op een door nog toe onbekende reden heeft Ramlal de controle over het stuur verloren, waardoor hij op de rijhelft van de truck terechtkwam met als gevolg een frontale botsing.

Het busje sloeg door de aanrijding vermoedelijk over de kop en belandde op zij. Ramlal raakte daardoor bekneld onder het voertuig. Manschappen van het Korps Brandweer Suriname waren ingeschakeld om het slachtoffer te bevrijden. Nadat hij bevrijd was bleek dat hij reeds was overleden. Een ingeschakelde arts heeft de dood officieel vastgesteld.

De chauffeur verklaarde tegenover de Surinaamse politie dat hij nog krachtig heeft afgeremd om de aanrijding te voorkomen, maar echter is het hem niet gelukt. De chauffeur was niet onder invloed van alcohol. Hangende het onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd.

21 REACTIES

 1. Inhaal manoeuvre, de straten zijn veel te smal en te drukke straten met zwaar geschut racen op de weg en de kleine man snap niet dat ze op sommige wegen maar 50 km – 80 per uur moeten rijden.
  Alweer een verkeer slachtoffer.


  Maak melding

 2. Wayamboweg, Indira Gandhiweg, JF Kennedyweg, Oost West verbinding, word gekenmerkt als “DODEMANSWEG” en toch leert men niet af, onverantwoord in te halen.


  Maak melding

 3. Misschien was die man onwel geworden. Of zijn bloedsuiker spiegel was niet in orde. Vele mensen hebben suikerziekte in Suriname. We komen er nooit achter wat de ware toedracht is geweest. Sterke aan zijn familie 💌


  Maak melding

 4. Oplettendheid naast verantwoordelijkheid spelen een grote rol in het verkeer. Maar voor het gros der doodrijders, neks no fout. ondanks vele waarschuwingen, let op, race niet, houdt afstand, haal niet zomaar in, ook niet in een bocht, houdt links. Vele dwazen reageren vaker, ach neks no fout, na mi libie, mi rij moro langa moro joe, mi habi genoeg rij ervaring, no taki mi neks, sa joe bemoei, efoe mi moes dede dang es dede. Ze redeneren paarsdom.


  Maak melding

 5. De afgelopen 5 weken vertoeft in Suriname (geen vakantie) en verbleef op Paranam.
  Wat mij opviel was dat de zogenaamde highway een nieuwe asfalt laag kreeg en de weg is verbreed zodat er wel 3 auto’s naast elkaar kunnen rijden
  een auto haalde een tegenligger in en reed dus op mijn weghelgft, desondanks knippert deze inhaler (tegenligger) met zijn lichten dat ik opzij moest terwijl hij aan het inhalen was.
  Ik reed van de weg en stond stil naast het asfalt en die mallemoot stak zijn duim lachend op.
  Je denkt dan hoe is het toch mogelijk.
  In de 5 weken waren er 7 aanrijdingen tussen auto’s waarvan je denkt “hoe hebben zij dit overleeft?”.
  Je mag 2 keer raden wie deze bestuurders zijn, zijn zowel personenauto’s als bussen en vrachtwagens.

  Ook de stroom die steeds uitvalt wegens kapot gereden electriciteitspalen van de EBS. Afgelopen zondag nog om 4 uur geen stroom meer te Clevia en onstreken.
  Blijkt dat een dubbelcabine een paal doormidden had gereden er werd verteld dat een bezoeker van een hoerenclub aan de Anton Drachtenweg dronken achter het stuur zat en richting huis ging.
  Jammer dat hij het heeft overleeft. Enkele weken geleden is ongeveer op dezelfde plek een voetganger overreden en 30 meter verder is gesleept, hij was op slag door, geen enkele remspoor te zien.

  Ik zou deze bestuurders behoorlijk straffen maar dat zal niet lukken in Suriname want zij hebben het geld en die arme sloebers zijn de voetgangers die naar het werk gaan

  Suriname waar gaan jullie naartoe


  Maak melding

 6. Big Sma. Je hebt geluk gehad dat je niet tegen zo een zelfmoord rijder bent geklapt. Als je dat allemaal meemaakt kan je alleen afvragen, hoe lang blijft het goed gaan? Erg hoor!


  Maak melding

 7. Hey Bigi Sma
  Ik vroeg me al af waar je was.
  Logeerde je bij familie?
  Zo ja ken je de (vroegere) bakkerij daar?
  Gelukkig was je verstandig en gaf je de idioot zijn zin


  Maak melding

 8. Pico
  Ja ik ben nog levend hoor.
  Ik was voor 5 weken terug wegens sterfgeval van schoonmoeder (96 jaar) om alle zaken af te ronden (begravenis, boedelverde; grondpapieren etc).
  Ik logeerde bij familie en ja die vroegere bakkerij kende ik wel. Ja zelgfs een bezoekje gebracht aan de kapper Neetje ( Renee ) waar wij de ervaringen van vroeger ophaalden etc
  Mooie tijd maar steeds verziekt door de gekke bestuurders en het drukke (veel file) verkeer.
  zodag 29 septemver teruggekeerd

  Odi Pico


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.