Twee gewonden bij frontale aanrijding tussen pick-up en personenwagen

10
Twee gewonden bij frontale aanrijding tussen pick-up en personenwagen

Bij een aanrijding in Suriname tussen een pick-up en een personenwagen zijn twee gewonden met de ambulance afgevoerd. Het verkeersongeval vond maandag aan het begin van de avond rond 18.00u plaats op de Martin Luther Kingweg dichtbij Paranam.

De pick-up ging richting Latour en de personenwagen richting Afobaka. De redactie van Waterkant verneemt dat de personenwagen op de rijhelft van de pick-up terecht moet zijn gekomen, met alle gevolgen van dien.

De voertuigen klapten op elkaar, waarna de pick-up op z’n zij terecht kwam. Het Korps Brandweer Suriname werd ingeschakeld om assistentie te verlenen. Twee personen die in de personenwagen zaten werden met de ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Het is niet bekend wat de aard van hun verwondingen is.

Het is de tweede frontale aanrijding op maandag. Eerder op de dag vond er een aanrijding plaats tussen een truck en een busje aan de Wayamboweg. Daarbij is één persoon om het leven gekomen.

Zo lag de pick-up op de weg na de botsing:

10 REACTIES

 1. Huhhh alweer???? Misschien moeten ze sommigen een rijvaardigheid test laten ondergaan, alvorens ze hun rijbewijs in ontvangst nemen. Is BIZAR!!!


  Maak melding

 2. 😜 wat is nieuws, ze kunnen toch niet rijden, hebben in het verkeer geen fatsoen, hebben tijdens het rijden altijd de duivel op hun schoot, en zeer waarschijnlijk ook geen rijbewijs of anders het rijbewijs gekocht.🤔


  Maak melding

 3. Het lijkt wel een chronische ziekte.
  Zijn de mensen onder het rijden met andere zaken bezig? Het is anders niet te verklaren waarom er de laatste tijd zoveel frontale botsingen plaats vinden.


  Maak melding

 4. De wegen worden door de chinezen veel te smal gemaakt. Je hebt bijna geen ruimte om langs elkaar te rijden vooral bij een vrachtwagen moet je helemaal in de berm. Ik weet niet wat de standaard breedte een rijbaan in Suriname moet zijn maar deze zijn veel te smal.


  Maak melding

 5. En wat zeg je van de kuilen als je er niet voor wil stoppen als er een tegenligger aan komt en sommigen ook nog met hun machtige mobiel in de hand ? Dan zien ze de overige weggebruikers niet BOEM!!!!! EN AUW maar dan is het te laat. En vergeet de snelheid niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.