Man die brand stichtte aan de Drambrandersgracht aangehouden

11
Man die brand stichtte aan de Drambrandersgracht aangehouden

Het Korps Brandweer Suriname (KBS) rukte afgelopen zondag uit na een brandmelding in deze houten hoogbouw woning aan de Drambrandersgracht. Uit onderzoek van de Surinaamse politie kwam naar voren dat de brand was aangestoken. De politie heeft naderhand een man aangehouden voor brandstichting.

Volgens de Surinaamse krant Times of Suriname zou de verdachte hebben bekend schuldig te zijn aan de brandstichting. Hij had eerder de uitlating gedaan de woning in brand te zullen steken. Het motief is nog onbekend, aldus de krant.

Niemand was ten tijde van de uitslaande brand thuis. Tijdens de bluswerkzaamheden van de brandweer arriveerden de bewoners op de plaats. Enkele goederen zouden een dag eerder uit het huis zijn meegenomen meldt Times.

Het pand is niet verzekerd, maar wel aangesloten op het elektriciteitsnet. Het gebouw brandde voor 80 procent af, maar stortte niet in. De brandweer wist te voorkomen dat overige belendende panden in brand vlogen.

11 REACTIES

  1. Het is wel opmerkelijk dat de paarse vlaggen bij meerendeels krotten en arme mensen hun huizen wapperen…diezelfde mensen die door deze regering helemaal kaal geplukt en uitgedroogd zijn en nog armer zijn geworden..kiezen dus voor de paarse vlag…triest triest en onbegrijpelijk!!!


    Maak melding

  2. Wederom een Nature Delirium Patient. Wat staat het anti paars volk te wachten als dit soort paarde debiele dwaze idioten de stad in brand steken als hun geliefde misdadige lijder de verkiezeingen verliest. Nek staat deze paars loosere’ s en paria’ s in de weg. Ndper’ s zijn geestelijk ddb knettergek gestoorde ddb aanbidders.


    Maak melding

  3. En ja hoor de brandweermannen, hebben geen maskers op en inhaleren alle giftige rookdampen die vrijkomen tijdens een brand. Ze hebben nog nooit van longkanker gehoord. De toeschouwers worden ook niet verwijderd. Kennelijk helpen bewustwording campagnes niet. Wat een domme actie.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.