President Bouterse ontvangt 16-jarige winnaar gouden medaille

19
President Bouterse ontvangt 16-jarige winnaar gouden medaille
Foto: (c) Nationaal Informatie Instituut

President Desi Bouterse heeft de zestienjarige winnaar van een gouden medaille Quincy Ooiberg ontvangen op het presidentieel paleis. Ooiberg heeft tijdens de Internationale Frans-Guyana Taekwondo kampioenschappen goud in de wacht weten te slepen. “Taekwondo is zijn passie geworden. Hij wilt Suriname en de naam Ooiberg naar een hoger niveau tillen door de uitoefening van zijn sport”, zegt moeder Monique Ooiberg – Mannsur.

De jonge sporter is naar president Bouterse geweest om hem te bedanken voor de gekregen ondersteuning op weg naar de kampioenschappen. Hij is twee jaar terug begonnen met deze sport. Zijn moeder zegt dat zij eerder dit jaar het geld niet kon ophoesten om hem naar de kampioenschappen te sturen in mei dit jaar. Zij heeft toen een verzoek gericht voor financiële ondersteuning aan het staatshoofd, die vervolgens binnen één week positief heeft gereageerd. “Hij heeft heel snel gereageerd.”

Moeder Ooiberg-Mannsur zegt dat haar zoon interesse heeft om vaker op internationale podia op te treden. Zij zegt dat hij graag naar het buitenland wil om zich te verdiepen in de sport, maar ze heeft nog geen idee vanwaar het geld te halen om hem te ondersteunen. De jonge Surinaamse sporter is verbonden aan de Taekwondo school Yin Su, meldt het Nationaal Informatie Instituut.

19 REACTIES

 1. Diep in zijun hart is er geen lach, maar de gedachte, shit, wat een naar en raar gevoel om de hand te drukken van een onberechte moordenaar, staatskasrover en bij verstekveroordeelde drugscrimineel.


  Maak melding

 2. De eerste 3 EZELS beginnen over Bouterse..BIG UP A BOI..NO BIDJIENG KUL OVER BOUTA .stelletje boerikies.Bouta doet ALLÉÉN goede dingen en dat steekt jullie.2020 NDP en Bouta president BAKKA. Begin maar DIAREE pillen te kopen.


  Maak melding

 3. Waar is deze sporter zijn vader? Werkt moeder ook niet? Ouders horen een spaarpotje te hebben voor hun studerende kinderen.Zeker nooit van gehoord.Het blijven bedelen is ook geen optie. Hoe dan ook ik wens deze jongeman succes met het beoefenen van zijn sport.

  Sarie Torie.


  Maak melding

 4. Damsco.

  20 september 2019 at 09:21

  De eerste 3 EZELS beginnen over Bouterse..BIG UP A BOI..NO BIDJIENG KUL OVER BOUTA .stelletje boerikies.Bouta doet ALLÉÉN goede dingen en dat steekt jullie.2020 NDP en Bouta president BAKKA. Begin maar DIAREE pillen te kopen.

  =======================================================

  Beste Damsco, wist je dat onder bewind van Bouterse de koers 1 op 9 staat. En dat noemt je goede dingen.


  Maak melding

 5. Damsco de vierde EZEL DAT BEN JIJ. WEER HEEFT DE REGERING VAN BOUTA 600 EN NOG WAT MILJOEN GELEEND. DIT AFGELOPEN JAAR IS DAT NU WEER EEN MILJARD. VOOR DEZE NWE. LENING MOET SURINAME AL EEN MILJOEN AAN RENTE ALLEEN PER DAG OPHOESTEN.


  Maak melding

 6. President Desi Bouterse zegt dat het Nationaal Drugs Master Plan 2019-2023 de mogelijkheid geeft om daadkrachtig op te treden tegen de drugsproblematiek, welke Suriname wenst te beheersen. Hij heeft het plan in ontvangst genomen van Danielle Veira, directeur Nationale Veiligheid. Bouterse noemt het finaliseren van dit masterplan een mijlpaal. Hij zal dit bespreken tijdens zijn jaarrede in De Nationale Assemblee.

  Wahahahahaha, heel het anti paars volk lacht. Maar ook in vele landen lacht men. Zelfs de drugshandelaren, smokkelaars en financierders. Ai dit is een verlate 1 aprilmop van baas. Opa en oma lachten zich krom, ai Look who’s talking, a wanted drug criminal by Interpol, son dear is trapped for drug trafficking in the US. Another son of a Javanese whore, idemdito.. Soso lafu, deng oerdomme debiele dwaze ndp paria’ s die deze drugslord op handen dragen.


  Maak melding

 7. Zelf heeft bouta geen moer gepresteerd op het omhoog jagen v.d. koers na dus nu is hij gedwongen om te gaan pronken met andermans veren.
  Ik zelf zou nooit op de foto willen gaan met zo’n walgelijk figuur als bouta want ik kan niet tegen de stank van zwavelgeur.


  Maak melding

 8. Volgens mij is er geen hulp meer mogelijk voor die ezels hier op dit forum, de goeie personen met een eerlijke en oprechte mening niet na gesproken.
  TIME WILL TELL. Na 25-mei 2020 kunnen jullie allemaal springen vanaf de Bosjebrug.


  Maak melding

 9. Didibri kan in principe ook een kerk stichten om al die paarse debiele dwazen en idioten nog meer voor de gek te houden met zijn preken, valse beloften en leugens. Stem weer voor vijf op mij, dan zullen er geen moorden en zelfmoorden zijn, noch drugsdelicten, nog berovingen, noch land en volk en u paarse dombo’ s bestelen, misleiden en bedriegen, want ikke benne wederom echt waar bekeerd tot mijn here, vraag maar aan Stef Anus Meyjje en Andlee Misliegba.


  Maak melding

 10. Proficiat aan deze jonge en opkomende sporter. Ik hoop dat hij beter gefaciliteerd wordt in Suriname. Surinamers zijn over het algemeen lenige en behendige mensen en op sportgebied kan het veel beter qua facilitering ,ontdekken van talent op jonge leeftijd en begeleiding. En anders rest niets dan naar het buitenland te gaan. Een kranige prestatie hoor.


  Maak melding

 11. Damsco de NDP gaat de verkiezingen 2020 met een overweldigende meerderheid winnen let maar op. Den go kisi soso bere-ati, den go ka soso watra ka. Weet je wat me zo opvalt en waar ik me zo aan ergert…. ze hebben zo’n grote ”BEK” altijd van die negatieve commentaar maar steken zelf geen hand uit de mouwen om wat voor het land te doen en wat mij het meest steekt deze profiteurs ipv te emigreren blijft dit gespuis gewoon in Suriname rondhangen op hoeken van straten en een andere groep woont in Nederland en leven van een uitkering die bekend staan als de redimoesoe. Ze zijn lui en willen niet werken en dan zich afvragen hoe het komt dat zoveel mensen achter Bouterse staan ‘nou juist ja, zijn die mensen die hard werken en hun schouders onder zetten het land naar een hoger niveau te tillen ”logisch toch boerkies” priti yu skin meki yu go wroko anders op sodemieteren waar je denkt het beter te kunnen hebben helaas in Nederland kan het niet meer. GO WROKO ga jullie iets nuttigs doen met je tijd ipv iedere dag en nacht verbitterd voor de pc jullie gif en gal te spuwen. Ga eens leven jullie missen plezier in jullie leven door jullie achterbaks gedrag… daar kom je niet ver mi boi jullie gaan hierdoor nog meer ASO gedrag vertonen. Als je ziet wat er allemaal hier voorbij komt en de taalgebruik dat geregeld wordt gebezigd. Shame on you. Jullie zetten Suriname te schande, vandaag ook weer zo’n geval moeten vernemen op WK over een liquidatie in het Amsterdams drugs circuit dat ook weer geassocieerd wordt met Bouterse en zo gaat het de gehele dag maar door mensen in alle onderwerpen die hier op WK wordt geplaatst. Ze leren het nooit af ”wipi ding” mars maar ja dit gebeurt allemaal onder schuilnamen van lafaards.


  Maak melding

 12. @Danisha, als Bouterse de verkiezingen gaat winnen dan kan de laatste stemmer definitief het licht uit doen in Suriname. Koers staat 1 op 9 en de regering weigert economische hervormingen door te voeren. Anders gezegd het land koerst op faillisement af. De economie hangt van leningen aan elkaar. Maak je geen zorgen over Nederland. We hebben het prima voor elkaar hier. De volgende pakjesboot van Jos Steeman Shipping vertrekt as woensdag richting Suriname. Volgens meneer Misibaka de equivant van Dubai.
  Lachwekkend !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.