Auto met drie inzittenden waaronder baby in trens en vat vlam

9
Auto met drie inzittenden waaronder baby in trens en vat vlam

Deze auto kwam woensdag in de vroege ochtend in een trens terecht, nadat de bestuurder de controle over het stuur verloor. Alle drie inzittenden, waaronder een baby en de moeder, werden voor medische behandeling naar de Spoed Eisende Hulp in Suriname gebracht.

De bestuurder reed met het voertuig rond 00.30u over de Kolonistenweg gaande richting de Johannes Mungrastraat. Hoe de bestuurder de controle over het stuur verloor is nog onduidelijk.

Het voertuig raakte van de weg, kwam tegen een stenen beschoeiing aan en vatte daarna vlam. Het Korps Brandweer Suriname kwam ter plekke vanwege de ontstane brand in het voertuig.

Het is nog niet bekend welk letsel de inzittenden hebben opgelopen. Zo werden de gewonden afgevoerd door de ambulance:

- Advertentie -

9 REACTIES

  1. Erg voor dat onschuldig kindje. De volwassene hebben nog steeds geen weet van verantwoordelijkheid. En nu dat arm kindje zoveel leed bezorgen.
    Idiote bestuurder. Ik hoop dat hij een super fikse boete opgelegd krijgt, rijbewijs moet indienen en als het kan ook nog een gevangenisstraf. Voor het in levensgevaar brengen van anderen. De bestuurder was ongetwijfeld met een hoge snelheid.
    Die ****


    Reactie rapporteren

  2. De bestuurder treft geen schuld. Iedereen weet toch dat je in een bocht geen betonnen muurtje moet plaatsen. Net als die EBS palen en bomen gaan die muurtjes in de nacht wandelen. Dat kan je in een bocht niet zien en dan rijd je er tegenaan. Dat weet toch iedere chauffeur!!!!


    Reactie rapporteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.