Zusters overvallen, betast en vastgebonden in woning

33
politie-rbt-paramaribo-suriname

Drie zusters van 11,13 en 25 jaar zijn door drie gemaskerde en gewapende rovers overvallen in hun woning in Paramaribo. Daarbij hebben de criminelen de jongedames betast en vastgebonden met kabels van de oplader van een laptop en een wifi-box.

De Surinaamse krant Times of Suriname, die in haar editie van vandaag melding hierover maakt, geeft aan dat de rovers gewapend waren met een vuistvuurwapen en messen. De criminelen hebben een televisietoestel, laptop en drie mobiele telefoons buitgemaakt.

Volgens de krant waren de slachtoffers in één kamer aan het slapen toen zij werden overvallen. De criminelen forceerden een schuifraam en het dievenijzer om de woning te betreden. Nadat de rovers in woning waren hebben zij de zusters betast en vastgebonden met de kabels.

De zusters liepen volgens de krant geen letsel op. De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plekke voor onderzoek. De criminelen zijn nog voortvluchtig en er wordt gewerkt aan hun aanhouding.

33 REACTIES

 1. Ik hoef de etniciteit van deze laffe beesten niet te weten want de ervaring leert in welke hoek die gezocht moet worden. En neen, het is niet Chung, Kerowarijo of Ram, maar Kunte Pinte. Het is zo vaak voorgesteld de Aziaten moeten zich bewapenen tegen het laagste soort dat het land onveilig maakt. Neem als voorbeeld de Zuid Afrikaanse militie die in de jaren ‘90 opgericht werd om de Aziaten te beschermen tegen de zwarten die het op de Aziaten gemunt hadden. Binnen drie jaar werd het in Kaapstad en regio weer leefbaar. Veel rovers, drugscriminelen en verkrachters werden geëxecuteerd door de militie. Doe iets voordat het te laat is !!


  Maak melding

 2. Lets Make Surinam Great Again.

  (Yess We Can)

  SJARWA ALLE MATTI DJA.

  Elk Bovolkings Groep Kan Een Potentielen Rover Zijn..
  In Nederland Zijn Op Dit Moment De Marokanen Die De Dienst Uitdraaien.


  Maak melding

 3. Ik blijf dit benadrukken.. Qua bevolkings aantal is Suriname in feiten geen Land Maar een drop.

  En in dit drop zijn er op dit moment Nog 117 Bandieten (rovers) die ons hoofd stad onveilig maken.

  Hoe lang moet men nog wachten Voor dat er een DEATH SQUAD EENHEID Geopend Word.

  Die moeten er voor zorgen dat alle Rover in alle stilte worden opgespoort vermoord worden en DUMPEN IN ZEE.


  Maak melding

 4. Zolang het accent over criminaliteit altijd maar op een soort bevolkingsgroep wordt gelegd, zal de oplossing voor dit soort zaken in Suriname achterblijven. Criminaliteit heeft niets te maken met een soort bevolkingsgroep, maar met de omstandigheden waaronder mensen moeten leven. De regering is ook debit aan.


  Maak melding

 5. @cheffrey
  Ik denk dat er integendeel iets aan jou hersens gedaan moet worden.
  Welk conclusie trek je morgen wanneer je leest dat iemand zijn vrouw dood gekapt heeft, of zijn vader of moeder heeft mishandeld?
  Het is altijd goed om macho te spelen en een grote bek te hebben achter de schermen.
  Ga terug naar India als je last hebt van negers hier in Su.
  Criminaliteit is nooit goed te praten, maar mensen als jou soort zijn niet beter dan de criminelen.


  Maak melding

 6. @Scholier 19 september 2019 at 08:22

  Kan je mij misschien uitleggen waarom die ene bevolkingsgroep zo oververtegenwoordigd is in roven, verkrachten, moorden en plunderen ? Als je mijn reactie goed leest, wat je niet doet, dan zie je dat ik een oplossing aandraag.
  Het enige dat nog nodig is is de realisering daarvan.


  Maak melding

 7. Ivanof Limburg, wat heb jij met de Marokkanen in Nederland te maken ? Vanwaar die verwijzing die mij totaal ontgaat ? Er wordt een Surinaams probleem aangekaart en het getuigt van weinig realiteitszin als jij de probleem die zich in Nederland voordoen erbij betrekt.
  Ik weet dat je misbruik maakt door onder dezelfde nickname van een andere forumposter te reageren. Laat zien hoe laf je bent. Wees een man en gebruik je eigen nickname saka saka lagie dagoe.


  Maak melding

 8. Lets Make Surinam Great Again.

  (Yess We Can) stem nps.

  BOURGONDISCH SURINAME.
  Velen hbbn gedronken gefeest gebeest.. Maar goed….

  KROETU OSSO

  jammer genoeg ben ik geen dieren aarts ik hb ook geen dieren onderwijs gevolg mijn excus.. ik ga echt niet met jou in debat kunnen gaan Sorry.


  Maak melding

 9. De Surinaamse Politie vergelijk ik met die van
  Zuid Californie.. Ze komen alleen maar in aktie
  Als het nodig is..

  Er is bijna nooit een strategisch of taktische plan
  Om een boeven Bende in kaart te brengen op te sporen
  Om vervolgens op te rollen.


  Maak melding

 10. De eerste vraag die bij mij rijst is “dan waar waren de ouders?”
  Of zijn ze gewoon niet genoemd in het artikel?
  Natuurlijk is dit erg genoeg, vooral voor de jongere meisjes, maar gelukkig aan de andere kant dat het daarbij gebleven is. Want het kon erger gebeuren, zoals verkrachting, mishandeling enz enz


  Maak melding

 11. Betasten is de eerste stap tot ..
  Maar blijkbaar vonden ze niet aantrekkelijk wat ze betast hadden, want er gebeurde niks. Of toch wel? En hebben de meisjes dit verzwegen? Kleine meisjes liegen er flink op los. Dat is bekend.
  Wel zielig voor @Wendy. Niemand betast haar ooit. Er gebeurt dan ook nooit wat in haar slaapkamer.


  Maak melding

 12. P.S: ze betastten en schrokken zich rot. Ze voelden geen warme zwoele vochtige spons, maar een olifantenslurf. Snel hebben ze zich toen uit de voeten gemaakt.


  Maak melding

 13. Landelijk geheim onderzoek heeft uitgewezen dat 90% van alle moorden, drugsdelicten en berovingen met geweld en verkrachtig door ndper’ s en aboper’ s worden gedaan.


  Maak melding

 14. @ Nina,

  Citaat: De eerste vraag die bij mij rijst is “dan waar waren de ouders?”

  Daar gaat het niet om, je moet met je poten afblijven van andermans kinderen en eigendommen !!!!!! Er was een 25 jarige erbij die de functie van de ouders overneemt, wat dus niet voorkomt bij een bepaalde bevolkingsgroep !!!!
  Ga hard werken, van hard werken is nog niemand dood gegaan !!!!!!!


  Maak melding

 15. Het kan een ieder over komen. De leiders weten het en doen niks, zijn bezig met het vergaren van geld. De drie meisjes deden niks verkeerd.
  Lagen te slapen.

  In je eigen huis ben je ook niet veilig, wat een angst zouden ze ervaart hebben?
  Van wie krijgen zij de nodige hulp? Kom op dames, vraag om hulp en raak niet in de menigte verloren.


  Maak melding

 16. Die kaphries n djoeka’s vn de ghetto’s foefoeroe no ka.de meeste vn hun zyn tapoekoe mangs n snuivelaars.dit aoort ratten houden de ontwikkeling vn ht land tegen. Sommige leden vinden ht niet goed om de waarheid te horen omdat ze ongeschonden blyven maar als ht hun zelf n keer overkomt zullen ze anders janken.


  Maak melding

 17. Hilda ik kan het me er wel wat bij voorstellen dat je hierop geilt en dat jij je fantasie graag werkelijkheid wil zien worden ik ken dit soort rollenspel die de gevoelens kunnen verhevigen… vastgebonden worden en naar een lekkere Bigibana kijken….. dat kan gerealiseerd worden als de nood hoog is en er behoefte aan hebt…. maar laat deze onschuldige kleine kinderen die pas 11 en 13 jaar zijn buiten je fantasie wereld, nogmaals PLEASE want het is al erg genoeg wat deze kinderen nu al hebben moeten meemaken een trauma die hun hele leven zal blijven achtervolgen. Ik hoop dat dit soort taferelen mijn kinderen bespaart blijven jij toch ook.


  Maak melding

 18. Voortplanter 19 september 2019 at 15:06
  P.S: ze betastten en schrokken zich rot. Ze voelden geen warme zwoele vochtige spons, maar een olifantenslurf. Snel hebben ze zich toen uit de voeten gemaakt.

  Haha ha ha 🧠


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.