VIDEO: Twee gewonden bij zwaar eenzijdig ongeval in centrum Paramaribo

16
VIDEO: Twee gewonden bij zwaar eenzijdig ongeval in centrum Paramaribo

Bij een zwaar eenzijdig verkeersongeval vanmorgen in Suriname zijn twee personen gewond geraakt. De redactie van Waterkant verneemt dat een personenauto in de Hofstraat tegen een elektriciteitspaal aanreed. Volgens nog onbevestigde berichten hadden de bestuurder en de bijrijder alcohol gedronken.

Het ongeval vond rond 08.45u plaats. Op basis van de beelden kan gesteld worden dat er hard gereden moet zijn. Door het ongeval raakte het rijverkeer in dat gedeelte van het centrum gestremd.

De politie was in groten getale aanwezig en is nog bezig met het onderzoek.

Een kort filmpje van het ongeval:

https://www.instagram.com/p/B2We-AIh7-t/?utm_source=ig_web_copy_link

16 REACTIES

 1. Waarom gaat de lijder des lands niet naar het buitenland op reis. Als de man zo eerlijk oprecht is , een met land volk zoon van dado is , dan moet hij gewoon opstaan, gaan..


  Maak melding

 2. Als je op d Hofstraat de weg kwijtraakt dan ben je als bestuurder echt de weg kwijt.
  Politie had massaal moet controleren. Nu komen ze in actie op het piepsysteem. Er is sensatie jongens kom gauw kijken!! Drug drank met zijn handen niet aan het stuur. We kunnen van alles bedenken maar een domme bestuurder is het zeker en hij heeft een kroeskop met haar.


  Maak melding

 3. Weer met alcohol achter het stuur. Hij dacht zeker dat de elektrische paal voor hem op zij zou gaan.
  Zelfmoord pogingen komen hier dagelijks voor. Sommige mensen zijn levens moe. Als zij maar geen anderen met zich mee sleuren de dood in. Rijbewijs voorgoed invorderen en achter slot en grendel plaatsen voor 3 jaar. De vernielingen aangebracht aan de elektrische paal door de dader direct laten vergoeden. Zo bespaart EBS geld. Deze gasten zijn echte killers in het verkeer. KPS moet harder optreden.


  Maak melding

 4. Lets Make Surinam Great Again.

  (Yess wie Can) stem NPS

  Beste lezers..

  Die Autos die tegen woordig op de Surinaamse wegen rijden zijn autos die zijn afgekeurd in Europa en in Amerika..

  De belangrijkste reden waarom die zijn afgekeurd .. als je mee op een snelheid van boven 110 km per uur mee rijd schieten ze op een onvrklaarbaar manier van de weg af.

  BESTE GEEN CHINEZEN AUTOA MEER IMPORTRREN


  Maak melding

 5. @Praserie
  Denk je dat de vhp’ers alleen alcohol drinken en de straat op gaan???ik heb vaak ook meegemaakt dat de ndp’ers noch van de andere politieke partijen zo dronken zijn dat ze geen kracht hebben om te lopen laatstaan staan en dan noch dat ze deel nemen in het verkeer???dus ga geen klakkeloos reactie plaatsen kind!!!!!!!


  Maak melding

 6. Ik denke feel mense hebbe las van beene. Se kunne nie die foet ligjes op die gas pedaal hauwde, ma die foet sakke diep door na boodem. Fooral as sein se dronke.


  Maak melding

 7. Zijn het de vrienden van M. Neus????
  Als de politie je dronken achter het stuur pakt moet je ontnuchteren, rijbewijs ingevorderd voor 3 weken en belachelijke boete.
  Geef boete van srd 10.000,– en 6 maanden hechtenis
  Gelukkig geen onschuldigen. Verzekering moet de kosten NIET dekken.


  Maak melding

 8. @ IVANOF LIMBURG

  Dommie het zijn Japanse auto die ze in Su importeren, en geen Chinese auto’s. In Europa rijden er miljoenen Japanse auto’s rond zonder problemen,
  en jij komt met je domme theorie door te schrijven dat de ze niet deugen.

  Sari tori
  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.