Bromfietser knalt tegen auto en raakt zwaargewond in Suriname

9
Bromfietser knalt tegen auto en raakt zwaargewond

Een bromfietser is vanmiddag zwaargewond geraakt na een ernstige aanrijding met een auto aan de Indira Ghandiweg nabij de Welgedacht C-weg. Het slachtoffer is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp.

Volgens de eerste informatie reed de bromfietser over de Indira Ghandiweg richting Lelydorp. De autobestuurder reed met zijn voertuig nabij de Welgedacht C-weg achteruit uit een inrit om op de Indira Ghandiweg te gaan.

Doordat er enkele voertuigen langs de weg geparkeerd stonden zag de bromfietser niet dat de auto uit de inrit kwam. Daardoor ontstond er een frontale botsing waarbij de bromfietser vloog van zijn bromfiets en hard op het asfalt terechtkwam.

De bromfiets als het voertuig raakte beschadigd. De Surinaamse politie was ook ter plaatse voor het onderzoek.

9 REACTIES

 1. Wat heb ik geluk gehad! Ik reed altijd voluit met mijn opgevoerde zundapp op die weg. Deze bromfietser heeft echt pech gehad. Aan zijn schoenen te zien kwam hij van zijn werk. Hopelijk krijgt hij goede medische zorg. Beterschap mi mang.


  Maak melding

 2. Dankzij het chaotisch verkeer, dat het paarse wanbeleid weerspiegeld. Ma kuut a fou na neks efoe neks no fout, we kaa wee voo veif noh in 2020? No boi, na soso tang ndp dong pokkojantes.


  Maak melding

 3. Auto besruurder is 100% fout.
  Rijbewijs intrekken en boete laten betalen wegens gevaarlijk rijgedrag.
  Alle geleden schade tot zijn volledige herstel laten vergoeden aan de gewonde.
  Zowel materiële als immateriële schaden.


  Maak melding

 4. Beterschap gewenst.Auto’s langs de kant van de weg geparkeerd, is geen uitnodigend beeld voor veilig verkeer Suriname. Teveel obstakels langs de kant van de weg, waardoor een ongeluk in een klein hoekje schuilt.
  Het wordt hoogtijd dat het wir war van parkeren wordt aangepakt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.