Racende autobestuurder verliest controle over stuur en rijdt elektriciteitsmast kapot

23
Racende autobestuurder verliest controle

Vandaag was het in de vooravond weer raak in Suriname. De bestuurder van deze auto heeft een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname aangereden aan de Bomaweg.

Volgens de eerste informatie gebeurde het ongeval nadat de bestuurder met een vrij hoge snelheid reed en de controle over het stuur plotseling had verloren. Hierdoor vloog hij met zijn auto van de weg en knalde tegen de elektriciteitsmast.

Het had een haartje gescheeld of het voertuig was in de trens langs de weg beland. De Surinaamse politie was ter plaatse en is bezig met het onderzoek. Technici van de EBS waren ook op de locatie om de aangereden mast te vervangen en de kabels te herstellen.

De politie heeft nog geen officiele informatie vrijgegeven. Zodra die er is wordt het bericht aangevuld.

23 REACTIES

 1. Lets Make Surinam Great Again.

  Mensen en mensen kinderen

  Ik blijf dit benadrukken.. Auto naar behoren rijden zit niet in ons DNA.. Waar wij Surinamers er goed in zijn is.. Gas geven…

  Djompo Sdong Haar Doro Tapu.. Gi GAS.

  De wegen in ons land zijn gemaakt om maxi maal 50 km per uur op te rijden.. Meeste van die gasten proberen 150 km per u te halen met alle gevolgen van dien
  Lastaan als HIGH WAY af.

  Die Mark X.. Fuga..Hariers.enz enz…die in Suriname rond rijden zijn autos die In Europa zijn afgekeurd.. ze mogen de Europese wegen niet op.. DIE zijn te ligt bevonden.. als men boven de 120/130 km mee gaat rijden SCHIETEN die van de weg af.. dat is de reden Waarom die autos in Europa zijn afgekeurd .


  Maak melding

 2. Mensen leren het gewoon niet af. EBS en verzekeringsbedrijven laten jullie de veroorzakers contant betalen voor de veroorzaakte schade aan de electriciteitspalen. Het kost het bedrijf alleen maar geld.
  Anders leren ze het ook nooit af.
  Bestuurders waarvoor is het nodig om stoer te doen. Je brengt alleen maar ellende voor jezelf en je familie.


  Maak melding

 3. Wat een idioot.
  Helaas stikt het in SU van de idioten vandaar dat SU een broko pernassi is en een malafide & incompetente figuur als bouta president v.h. land kon worden. Landen zoals de Bahamas worden geteisterd door natural disasters terwijl SU geteisterd wordt door man made disasters.


  Maak melding

 4. ik hoor niet dat de staat waar de wegen in verkeren baarslecht zyn, en zeker als je harder dan 60km ga ryden
  de melding van een verkeers drempel staat vaak pal waar de drempel is ,derhalve is het de bestuurder die allert achter het stuur plaats moet nemen


  Maak melding

 5. Highway to Hell is in werking. Hopelijk worden er camera’s geplaatst, anders zullen ze de doden op hoopjes moeten stapelen. Snelheidslimiet over de hele Highway to Hell 50 km per uur. Ze zullen toch voor 300 km per uur gaan en zichzelf opblazen.


  Maak melding

 6. Zelfs voetgangers knallen tegen andere voetgangers op in Suriname. Het is daar knalverkeer. Op de rijlessen en rijexamen wordt geleerd dat je minimaal 1 keer in je leven tegen iemand of iets moet knallen. Zo niet, dan ben je een slechte bestuurder.


  Maak melding

 7. Het verkeer in Suriname is pieki- pieki plei. Wie meer lef heeft die is de winnaar. Kijk maar op een drukke dag zoals eind van de maand, wanneer iedereen zijn salaris heeft ontvangen. Dan zie veel meer auto’s op de weg. Op de drukke kruispunten steken ze hun neus steeds verder op de weg totdat iemand stopt of tegen aan rijdt .


  Maak melding

 8. Ivanof Limburg@ ik weet niet waar jij het vandaan haalt dat je opgenoemde auto’s niet geschikt zijn voor de Europese wegen,ga maar even online kijken hoeveel bedrijven ze wel importeren vooral in Engeland ga daar maar kijken wat voor Japanse auto’s er rond rijden en van daaruit importeren naar Nederland is goedkoper


  Maak melding

 9. A kies ing moi!
  Gelukkig maar dat er geen andere onschuldige slachtoffers gevallen.
  De buurtbewoners moesten hem inderdaad een pak rammel gegeven hebben!
  Niemand zou het toch weten, dus neks no fout. Idioot dat hij is.


  Maak melding

 10. Plan van aanpak:
  Rijbewijs terugvorderen.
  Rekening van EBS vergoeden betreft herstel werkzaamheden.
  Auto per direct in beslag nemen ongeacht wie de eigenaar is.
  Celstraf ter laste legging betreft roekeloos rijden waardoor mede weggebruikers in gevaar zijn gebracht.


  Maak melding

 11. @@@ LAAT ME.. stap in een FUGA of MARK X.. ik ken die andere namen niet zo uit het hoofd ..ga dan naar oost west verbinding mee rijden probeer dan Boven 130 km per uur te halen.. weet ik zeker dat je morgen voor pagina krant BENT

  Zelf Radio APINTIE OVERLEIDINGS BERICHT

  Met diepleed wezen maakt de Familie Bekend dat laat me op een zeer tragische wijzen is komen te overlijden.

  Uitvaart word nader bekent gemaakt.


  Maak melding

 12. Schaf de wegen af en maak er kanalen van. Iedereen de korjaal in. Het land gaat toch veel vaker overstromen, dus wegen worden ook nog eens onbegaanbaar of gevaarlijk zelfs.


  Maak melding

 13. Het lijkt wel alsof menig auto bestuurder de EBS palen de oorlog heeft verklaart..dit is geen incident meer maar structureel..
  De rest van de palen moeten dus vrezen voor hun bestaan…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.