Vrouw die roddelverhaal over overleden onderinspecteur verspreidde aangehouden

22
Vrouw die roddelverhaal over overleden onderinspecteur verspreidde aangepakt

Een Surinaamse vrouw die onlangs een roddelverhaal over de overleden onderinspecteur van politie Donald Vliet als geluidsfragment insprak en verspreidde, is door de politie aangehouden. In het voice-bericht is te horen hoe de aangehouden vrouw een pikant verhaal verteld over de dood en met name de doodsoorzaak van de agent. Het fragment werd daarna massaal via Whatsapp gedeeld samen met de foto van de politieman.

De echtgenote van de overleden onderinspecteur besloot aangifte tegen de maker van het fragment bij politie bureau Keizerstraat in Suriname te doen, omdat haar naam ook genoemd wordt. De politie spoorde de dader op die afgelopen weekend werd aangehouden en flink aan de tand gevoeld werd over haar actie.

De redactie van Waterkant verneemt dat ze vanmorgen weer is vrij gelaten, onder voorwaarde dat ze haar excuses ook via een geluidsfragment zou maken. Dat deed de vrouw vervolgens ook en haar excuses zijn hieronder te beluisteren. Daarbij stelt ze dat grote delen wat ze had aangegeven in het voice-bericht op onwaarheid berustte.

Onderinspecteur van politie Donald Vliet kwam op zaterdag 24 augustus 2019 te overlijden op 52-jarige leeftijd. Hij was laatstelijk werkzaam op het politiebureau aan de Keizerstraat oftewel ressort Centrum. De begrafenis vond plaats op zaterdag 31 augustus jongstleden.

De excuses van de vrouw:

https://www.instagram.com/p/B17Liu3BikT/?igshid=qf1ndauuku3y

22 REACTIES

 1. Waarom is ze vrijgelaten? Zomaar iets verzinnen, is toch voer voor psychologen?

  Ze is een gevaar voor de samenleving en moest in LPI/PCS opgesloten worden.


  Maak melding

 2. Ik geloof er geen reet van, die man is gewoon een goedkoper. Ja kan die dame begrijpen, zou ook mijn excuses aanbieden om te hoeven zitten.
  Nu komt echtgenote slachtoffer spelen. Tjepoti
  Accepteer nou maar gewoon dat je vent een goedkoper was


  Maak melding

 3. Ik geloof er geen reet van, die man is gewoon een hoerenloper Ja kan die dame begrijpen, zou ook mijn excuses aanbieden om te hoeven zitten.
  Nu komt echtgenote slachtoffer spelen. Tjepoti
  Accepteer nou maar gewoon dat je vent een hoerenloper was. Hij ging vreemd klaar


  Maak melding

 4. En wie zegt mij dat het dezelfde persoon is?? Grapjassen.
  Die andere vrouw heeft gezegd dat ze in de straat woont en dat ze die politie auto dagelijks daar zag.
  Die weduwe is in de w en hft tijd om aangifte te gaan doen?? Die debiel van kankantrie hft lied gemaakt: moro betre yu oeroe ma yu no foeroe.
  Jullie zijn me een grapjassen


  Maak melding

 5. Lets Make Surinam Great Again.(weg met NDP)

  Mensen en Mensen Kinderen.

  Die vrouw geeft aan dat een deel van haar verhaal niet op waarheid berust.. een deel heeft ze uit haar duim gezogen

  Ik vraag me af.. welk deel waar is en welk deel verzonnen verhaal is


  Maak melding

 6. In elk leugen schuilt er n stukje waarheid in. Deze vrouw biedt excuses aan onder pressie n voorwaarden anders zou ze blyven zitten. Powerplay sranangfasie. De meeste mannen mt n vooraanstaande positie zyn hoerenlopers.


  Maak melding

 7. Dus het korps wil een aanslag plegen op onze intelligentie ,waarom word de doodsoorzaak dan niet aangegeven ,b.v onze collega is een natuurlijke dood gestorven..tjoerie hor.
  Want die mw is gek om zoiets te verzinnen.


  Maak melding

 8. Als die vrouw haar excuses maakt deugt het niet. Over overledenen weten jullie je oordeel te geven. Jullie generaliseren dat iedere publieke figuur een hoerenloper is. Net als ik zit je anoniem van alles te beweren zonder kennis van zaken. Maar opbouwend is het nooit.


  Maak melding

 9. Dit klopt niet ! De spijtoptant biedt publiekelijk haar excuses aan echter wordt dit anoniem gedaan. Zonder haar naam te noemen biedt zij publiekelijk haar excuses aan ? Dit kan nooit de bedoeling zijn! Ze moet ergens een kronkel in haar hoofd hebben zitten om na het heengaan van de onderinspecteur met zulke lage streken te komen. Mevrouw ga niet checken wie wat doet maar ga een leven leiden ; werken en niet doelloos de dag doorbrengend want van dat soort mensen heeft Suriname een overvloed aan.


  Maak melding

 10. Where there is smoke there is fire. Hoeft niet altijd alles over doden goed spreken, zelfs niet als ze naar de hoeren gingen en daar open rekening hebben. Nu is die vrouw dubbel en dwars genaaid. Eerst niet betaald voor diensten en nog verontschuldigingen bieden ten top.


  Maak melding

 11. Walgelijk wat deze vrouw heeft gedaan. Haar verontschuldiging komen niet oprecht over. Ik vraag mij ook af waarom zij tot deze verwerpelijke daad over is gegaan? Is zij een afgewezen minnaar van de overledenen en neemt zij eindelijk wraak nadat de man is overleden? Behalve een grote lafaard is deze vrouw mijn inziens ook een gladde aal. Ze heeft ook trekken van een laffe gewetenloze oplichtster. Dit soort mensen is in staat om een hulpbehoevende overgrootmoeder op te lichten, maar een een gangster durft zij niet te bestelen.


  Maak melding

 12. Deze vrouw heeft een zieke geest. Dit is puur een dode een bewuste trap na geven en zijn echtgenote. Zij meent geen moer van haar excuses. Wat een laag bij de grond actie van haar.
  Zij wist dat de man was getrouwd en toch heeft ze haar lichaam aangeboden. Heeft niet gekregen wat zij dacht te krijgen. Zij had kennelijk hoge verwachtingen. Zij is de verliezende partij. Maar dat zij zulke dingen over een dode in de media brengt, zegt veel over haar hersenloze, laag karakter.
  Bah Bah. De echtgenote moet een schadevergoeding eisen wegens smaad. Laat zij alle gerechtelijke kosten betalen. Zo alleen kun je mensen dwingen dit soort lage streken achterwege te laten.


  Maak melding

 13. Wat een lage streek van die roddelaarster.
  Overigens vraag ik mij af wat er mis is aan hoerenlopen.
  Er wordt een dienst aangeboden, waarvoor moet worden betaald. Dat gebeurt ook als je een kaartje voor de bioscoop koopt.
  En zo zijn er nog veel voorbeelden te noemen.


  Maak melding

 14. Kondremangs,

  De onder-Inspecteur is, tijdens zijn werk, op Bureau keizerstraat aan een hartaanval overleden. De mofo-koranti in ons land heeft in deze helaas fakenieuws gebracht.
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding

 15. En toen leefde de echtgenote lang en gelukkig.

  Waarschijnlijk hadden ze een open huwelijk hij ging met Viagra zijn eigen weg en zij van haar.
  Maar waarom zo’n poeha om de waarheid dat je man tijdens diensttijd de bloemetjes buiten zette.
  Ik zou er niet blij zijn als ik vernam dat mijn man dede in a kino zo wreed.
  Mevrouw geeft het een plaats in je leven want met je aangifte word je niet gelukkig.

  De agenten collega’s zijn wel heel ijverig geweest om die vrouw op te pakken en natuurlijk bedreigd haar te zullen op sluiten als ze geen excuses zou aanbieden.
  En nu moeten de collega’s agenten andere wegen bewandelen om in diensttijd hun loop door te laden.
  Ze willen niet elke dag bb met r eten soms ook nasi.


  Maak melding

 16. Beste mensen allemaal. Waarom je druk maken over een kwaad dat al is geschied.
  Meneer de onder inspecteur is dood en kan zich niet verdedigen. En wie weet heeft


  Maak melding

 17. Vervolg:
  heeft deze ook toch op een mooie en fijne manier zijn laatste adem geblazen. Zelf denk ik dat er geen mooiere manier is om heen te gaan. Mocht deze ook zijn vreemd gegaan, het zei zo. We zijn geen van allen zonder zonde.
  En mevrouw de (vecht) genoot neem de tijd om te rouwen en het verlies een plek te geven. Over tijd kunt u misschien en hele gebeuren met een lach of traantje bekijken. Deze onder inspecteur zal wel ook heel veel goeds hebben gedaan. Geniet u allen van het leven want het duurt maar even.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.