Man gewond na sprong vanaf steiger bij Academisch Ziekenhuis Suriname

20
Man zwaargewond na sprong vanaf steiger bij Academisch Ziekenhuis

Zojuist is een man gewond geraakt nadat hij van een steiger bij het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) naar beneden sprong. Waterkant verneemt dat de man een zelfmoord poging zou hebben ondernomen.

De steiger staat bij het AZP vanwege de verbouwing bij het ziekenhuis in Suriname. De man zou ter hoogte van de derde verdieping op de steiger zijn geklommen en vandaar uit naar beneden zijn gesprongen.

De man werd direct met verwondingen vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het ziekenhuis. Volgens de eerste berichten was hij niet aanspreekbaar en moest hij gereanimeerd worden.

De Surinaamse politie is ter plekke en onderzoekt de zaak. Later meer.

UPDATE: Volgens het AZP gaat het om een patiënt van Cubaanse afkomst. Hij zou 2,5 uur lang op de steiger hebben gestaan alvorens hij sprong. Volgens het ziekenhuis is de patiënt nu stabiel en goed aanspreekbaar. Over zijn motief is nog niets bekend.

20 REACTIES

 1. Hij wil niet echt dood. Laffe daad om van een stelking drie hoog bij het hodpital te springen. Meer kans is van de Bosje brug afspringen. Heeft er ook niemand last van.


  Maak melding

 2. Sja,, Ik kan niet oordelen hoor

  Ik weet niet wat die vent allemaal meegemaakt..
  Als ik terminaal ziek was en het leven een lijdensweg was geworden zou ik waarschijnlijk ook springen


  Maak melding

 3. Hy zal wel z,n reden hebben,en heeft de veiligste plek gekozen dat te doen dichterby kon het ziekenhuis niet wezen ,ze hadden niet eens hoeven uit te ryden


  Maak melding

 4. Zelfmoord is bijna altijd een laffe daad maar misschien niet als iemand terminaal is en geen uitweg meer ziet.
  We weten het niet dus oordelen is ook zinloos.


  Maak melding

 5. Terminaal slecht gesprek bla bla bla. Allemaal suggestieve antwoorden. Gewoon laf om van zo laag te springen. Als je het doet doe het goed. Het is net als beetje gif innemen. Of met een klappertjepistool op je slaap vuren.


  Maak melding

 6. laffe en egoistische daad van iemand die wegloopt in dit geval springt voor zijn problemen en totaal niet interresseert wat dat doet met de mensen om hem heen


  Maak melding

 7. Personeel staat 2,5 uur op de eerste rij om alles te volgen de patiënten moeten maar wachten tot ze hulp krijgen dit laat duidelijk het niveau zien van het personeel van AZ


  Maak melding

 8. Deze Cubaan dacht dat hij het beter zou hebben of krijgen in Suriname. Het is hem zwaar tegen gevallen en wil zich nu van kant maken. Met zijn actie verdient hij een enkeltje retour Cuba, naar zijn familie en ze leven nog lang en gelukkig samen.


  Maak melding

 9. @Wendy
  Waarom moet je die man klootzak noemen? Weet jij wat hem heeft bewogen om tot zo een daad over te gaan?
  Je moet je woorden zorgvuldiger kiezen.Denk een beetje na voor je iets zegt.Je beschikt nou niet bepaald over enige vorm van mensenkennis


  Maak melding

 10. @ wendy waarom moet u zo denken had jou hoger ingeschat als die crack hoertje van mij nathalie ,misschien.heeft die man psygische problemen.en waarom gijk posten.is een mens zelfs een hond zou ik dat niet gunnen. Denk na a.u.b en niet zo praten.een ieder heeft een missie de ene die springt de andere nathalie is een crack hoertje dus oordeel niet maar zeg ook niet tje potie fijne dag


  Maak melding

 11. de ndp bespotter 2 september 2019 at 21:46
  Sinds 2010 zijn het aantal zelfmoord gevallen drastisch gestegen onder de Hindoestanen. De meeste zelfdoders zijn 99% ndper’ s. Jammer dat JIJ er niet bij bent.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.