Lijk van man aangetroffen in woning Suriname

7
Kist met lijk bij mortuarium Suriname
Archieffoto: Kist met lijk bij mortuarium

In een woning aan de Debikeweg te Saron, omgeving Beekhuizen, is zondag het lijk van een man aangetroffen. Waterkant verneemt van buurtbewoners dat zij de bewoner van het huis al enkele dagen niet hadden gezien. Ze besloten poolshoogte te nemen bij de woning en daarbij is het levenloos lichaam van een manspersoon aangetroffen

De Surinaamse politie werd ingeschakeld en die trof in de woning het levenloos lichaam van een seniore burger die alleen woonde. Bronnen rondom het onderzoek melden aan Waterkant dat het lichaam vooralsnog geen teken van misdrijf vertoonde en dat het waarschijnlijk zou gaan om een natuurlijke dood.

De man zou al enige tijd overleden zijn want zijn stoffelijk overschot verkeerde in verre staat van ontbinding. Dat zou ook de reden zijn dat het lijk niet in een lijkenwagen maar in een gesloten kist werd vervoerd, zoals op deze Waterkant foto te zien is.

Het stoffelijk overschot van de man is na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie en werd getransporteerd naar het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis (foto).

De politie is nog op zoek naar familieleden en/of nabestaanden van de man.

7 REACTIES

 1. Suriname is een vrij open samenleving. Dit is eigenlijk een bericht dat je in Nederland tegenkomt. In Nederland kom je tegen dat mensen dagen, weken en zelfs maandenlang een onderdeel van het meubilair zijn geworden. Maar, als het zelfs in Suriname plaatsvindt, is het tijd je zorgen te maken. R.I.P.


  Maak melding

 2. Mensen denken enkel aan zichzelf, familieleden proberen hun eigen kop boven water te houden.
  Dit is zeer triest. Hoe het vroeger in Suriname toe ging, dat men notitie nam van een ander, je naaste buren behoort tot verledentijd. Dit is erg jammer.

  R.I.P.
  Familie kraktie.


  Maak melding

 3. Mensen geven geen moer meer om elkaar iedereen is tegenwoordig geweldig of druk druk met niks zinnigs nu zullen familieleden uit elke riool kruipen om huis en grond te claimen van deze man. Hoeveel moeite is het om bij een buurman/vrouw even te checken als je hem of haar een dagje niet ziet of een afwijking ziet in het dagelijkse gebeuren


  Maak melding

 4. Heel jammer, om zo aan je einde te komen. Er is totaal geen sociale controle meer in suriname. Egoisme viert hoogtij. Rust in Vrede. Vandaag bent u het, morgen een ander.


  Maak melding

 5. Hij zal toch wel kinderen gehad hebben of wonen ze allemaal in het buitenland.
  En kijk nu wie de woning gaat verkopen en hun erfdeel gaan komen opeisen als het zijn eigendom was.
  Want daar zijn velen goed in.
  Zijn ziel rust in vrede.


  Maak melding

 6. Ja,IN EN IN TRIEST,ZOGAAT HET VANDAAG DE DAG AAN TOE IN SURIAME,VOOR MIJ IS HET NOG STEEDS WENNEN AAN DEZE REALITEIT DAT MENSEN/BUREN GEWOON SCHIJT HEBBEN AAN ELKAAR>SOCIAAL GEVOEL IS ER NIET MEER BIJ!!ZELFS GOEDEMORGEN ZEGGEN TEGEN ELKAAR IS NIET MEER AAN DE ORDE !!!!!HEB JE WAT MEER DAN WILLEN ZE JE ZELFS DOOD MAKEN!!!!JA,OHHH JA!!!!NATUURLIJK KOMT DIT OOK ALTIJD DOOR BOUTERSE.MENEER ….RUST ZACHT!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.