Taxichauffeur beroofd door twee vrouwen tijdens rit

32
politie-suriname-rbt-2

Een taxichauffeur is afgelopen zaterdag tijdens een rit beroofd door twee vrouwelijke criminelen aan de Kamponglaan in Paramaribo. Dit gebeurde onder bedreiging van een mes en een vuistvuurwapen.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de vrouwen een taxi bestelden om hun te vervoeren naar een adres in de Kamponglaan. In de Kamponglaan aangekomen trokken de vrouwen een mes en een vuist vuurwapen tevoorschijn waarmee zij de man bedreigden.

De met het mes gewapende crimineel bracht de chauffeur vervolgens een snijverwonding toe aan een van zijn handen. Onder bedreiging hebben zij een geldbedrag in Surinaamse dollar en de zaktelefoon van hem buit gemaakt. Na hun daad stapten de vrouwen uit de auto en renden weg in de richting van de Hardwarweg.

Er wordt gewerkt aan hun aanhouding, meldt de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname.

32 REACTIES

 1. Toen ik klein was hoorde ik nooit van dit soort geweldadige incidenten die gepleegd werden door vrouwen in swietie sranang. Helaas nemen dit soort gewelddadige incidenten wereldwijd plaats. Hier in Nederland is het ook moord en doodslag. De een na ander steek partij. Hopelijk heeft deze taxi chauffeur nog andere bronnen van inkomsten.


  Maak melding

 2. In Nederland was het tot voor kort ondenkbaar dat vrouwen zich met criminaliteit bezighielden. Uit onderzoek blijkt dat met name Antilliaanse en Marokkaanse vrouwen een aanzienlijk aandeel in criminaliteit voor hun rekening nemen. Geeft toch te denken dat dit mogelijk is in een land waar je alle mogelijkheden hebt om je te ontwikkelen.


  Maak melding

 3. Het is nu al zover met de criminaliteit in Suriname dat ook vrouwen op rooftocht gaan. En toch beweerd de minister van justitie dat het goed gaat en de criminaliteit onder controle is..


  Maak melding

 4. Idd datra visie ,ik zei het ook eerder al , weer zo een idioot die met harde taal komt maar geen ballen heeft. Het is weer eentje voor de njang dringi partij . Geloof me straks lopen kinderen van 10/12en13 jaar met een usi op stra a t. Afrikaanse taferelen in su. Ik hou mijn hart vast.


  Maak melding

 5. Het is niet erg om met usi over straat te lopen want dat wikt ze zelf ook graag. Gevaarlijker wordt het als men met een Uzi over straat loopt.


  Maak melding

 6. Dit is wel zeldzaam. De meeste vrouwen verafschuwen fysiek geweld en de kans daarop. De valse vrouwen pakken het anders aan. Bijvoorbeeld via internet een man proberen op te lichten. Of ,de nette hoer uithangen. Er komt geen fysiek aan te pas. Dan heb je weer een type dat hooguit je een klap zal verkopen of even haar nagels zal gebruiken. In een boze bui dus. Maar, echt op rooftocht gaan zoals mannen dat doen is wel zeldzaam. Het vuistvuurwapen geeft wel blijk dat ze gestimuleerd zijn door criminele mannen in hun omgeving.


  Maak melding

 7. Waar zyn de mannen die de vrouwen altyd door dik n dun blyven verdedigen n zien hun als de onschuldige zwakke geslacht die men moet behandelen als n zachte eitje?


  Maak melding

 8. Hoe komt deze vrouw aan een vuurwapen? Van wie hebben zij dit voorbeeld overgenomen?
  Zien doen gaat doen. Deze vrouwen zijn heel erg diep gezonken. Hopelijk worden zij opgepakt en hun foto’s in de media geplaatst, als waarschuwing voor de rest van de bevolking.


  Maak melding

 9. Maar je ziet heel het systeem is aan het veranderen. Man word vrouw, vrouw word man en krijgt barba in de keel. Op Combe lopen veel omgebouwde mannen rond, dus het is niet vreemd dat vrouwen zulke stunts uithalen. Tegenwoordig weet je niet meer wat echt of nep is.


  Maak melding

 10. Doen jullie hier niet alsof je van een ander planeet komt. In Nederland gebeuren deze dingen dagelijks. En het is gelul om te zeggen dat het meer Marokaanse en Antilliaanse vrouwen zijn. Het zijn ook veel pure Hollandse vrouwen. En een wapen kan je al voor €300 kopen in Nederland.


  Maak melding

 11. Waar zyn de mannen die de vrouwen altyd door dik n dun blyven verdedigen n zien hun als de onschuldige zwakke geslacht die
  men moet behandelen als n zachte eitje ?gelukkig is hy niet verkracht mt die loop vn die vuurwapen


  Maak melding

 12. Pol neutr n natali
  Ht enigste wat die girlpower beweging mist is n harde laat. Een voorbindt penis zou daarin n oplossing kunnen bieden.
  Mannen opgepast draag n stevige spykerbroek.


  Maak melding

 13. Dit is niet nieuw meer, het is van alle dag.. er is geen verschil meer met de andere geslacht allemaal uit het zelfde gat gekomen..
  Gaat niet anders meer..


  Maak melding

 14. Ik geloof niet in die girlpower beweging want nog steeds worden vrouwen uitgebuit om als seks slavinnen te werken in bordelen en op andere plaatsen. Verder worden ze gebruikt als lustobject door bepaalde mannen. Sorry ik heb andere normen en waarden want ik ben ook geboren uit een vrouw.


  Maak melding

 15. Kan best zijn dat één van ze Chantal Doekhie is.Zij wordt gezocht om te verschijnen in het eerste kanton.De deurwaarder kan haar adres niet achterhalen en als je op vlucht bent,heb je geld nodig.


  Maak melding

 16. Het is allemaal begonnen met bouta…Wat heb je aan een land waar een crimineel de lijder is!?
  Van de bevolking verwachten we geen heldendaden.
  Sinds 25 feb 1980 is het bergafwaarts gegaan met Suriname en nu lijkt het alsof Suriname haar einde nadert.
  In dit ramp van begin tot einde is 1 naam gemeen: bouta!!


  Maak melding

 17. Als ze dure pruiken, acrylnagels en hun wekelijks party moeten betalen en ze komen niet uit dan gaan ze roven zo simpel is dat en vergeet die geweldige telefoon niet.
  Eens in het blauwe jaar doen vrouwen dit dus mannen😯😎
  Ik keur dit niet goed maar vind dit wel nieuwswaardig.
  Ik wil zien wie dat waren.


  Maak melding

 18. Waar zijn die vrouwenrechtenorganisaties nu ??? Want waneer het gaat om geweld van een man richting een vrouw dan zijn ze er altijd als de kippen bij om het te veroordelen. Ik durf ook te wedden dat als deze criminele wijven gepakt worden ze ook een lagere celstraf zullen krijgen v.d. gefeminiseerde rechterlijke macht dan wanneer het mannelijke criminelen waren geweest.


  Maak melding

 19. @ Suriname is love
  Eens in het blauwe jaar doen vrouwen dit dus mannen

  Dus eens in het jaar sturen de mannen de vouwen op het dievenpad in plaats van andersom. 🤣😂


  Maak melding

 20. Dit soort zaken gebeurden altijd al en overal. Door social media komen ze naar buiten en verspreiden zich snel.
  Men gebruikt vaak een luchtbuks die op een echt wapen lijkt.
  De driver had hard op zn gas moeten trappen en remmen en over een drempel vliegen.
  Hoop dat ze deze beesten snel in de bak gooien


  Maak melding

 21. Let op, misschien hebben ze een nieuwe wave nodig of nieuwe nagels, want ze moeten mooi zijn om weer een man te kunnen scoren. Het is zeker niet voor hun kinderen, want die komen op de laatste plaats.🤑😌


  Maak melding

 22. Opa en oma taki, e nafoe aksi soortoe voorbeeld deng two vrouwelijke rovers habi, eeh die foe baas natuurlijk, Tjallie, ooit een fervente ndp taki.


  Maak melding

 23. De oorsprong vn deze vrouwen is ongetwyfeld een roversnest. Zulke vrouwen baden niet op tyd n zyn n stinken uit elk hol vn hun lichaam naar parbobierie beeeehhhhh thooeee.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.