Dode bij eenzijdig verkeersongeval te Wanica

12
Dode bij eenzijdig verkeersongeval te Wanica

Bij een verkeersongeval te Wanica is vannacht een man om het leven gekomen. Het gaat om een eenzijdig ongeval dat plaats vond rond 02.30u in de ochtend. De bestuurder zou ter plekke overleden zijn melden bronnen aan Waterkant.

Het voertuig reed over de Bomaweg gaande in de richting van Welgedacht A. Op een gegeven moment zou de bestuurder de controle over het stuur hebben verloren. Hij kwam met het voertuig op z’n zij terecht in de bosjes, zoals op onderstaande foto te zien is.

Leden van het Korps Brandweer Suriname hebben ter plekke assistentie verleend, vermoedelijk om het slachtoffer uit de auto te krijgen.

Het is nog niet bekend wat de uiteindelijk oorzaak van het overlijden van de man is geweest. De Surinaamse politie was ter plekke en is nog bezig met het onderzoek, dus later meer.

UPDATE: De man die vannacht om het leven kwam na een eenzijdig ongeval is de 27-jarige Khoesial Kamlesh. Hij reed in de auto samen met zijn vrouw (27 jr) en twee kinderen (5 om 2 jr). Het gezin kwam van een feestje en volgens de politie bestaat het vermoeden dat de man onder invloed van alcohol verkeerde. Lees hier meer…

12 REACTIES

 1. Elke dag raken surinamers de controle over het stuur van hun vehikel kwijt.Dat komt omdat ze doodeenvoudig niet kunnen rijden.Altijd met andere dingen bezig zijn terwijl ze deelnemen aan het verkeer en dat leidt hun miserabele manier van besturen af.


  Maak melding

 2. Wat mij is opgevallen bijna ten alle tijden bestuurder verliest control over stuur. Wil zeggen of jij rij te hard. Of jij laat auto niet goed service of nooit service onderhouden. Of flessen Daroe binnenwerken dan hard rijden en dan controle verliezen over stuur. Ander optie ook kan zijn late nacht Djoembie&co vele slachtoffer zoeken. Weet jij antwoord? Ik weet, ik alleen mogelijke optie bekijken.


  Maak melding

 3. In Suriname zakt er haast niemand bij het rijexamen (elke idioot krijgt een rijbewijs).

  We moeten ons 3 belangrijke dingen afvragen:
  1. Welke instructeur heeft hen leren rijden?
  2. Welke examinator heeft hen een rijbewijs gegund?
  3. Waarom is zo iemand bestuurder geworden?

  Gepaste sancties zouden kunnen zijn:

  Ad 1. Een instructeur van wie 5 ex-studenten in de fout zijn gegaan, dient zijn bekwaamheid aan te tonen.

  Ad 2. Een examinator wiens kandidaat in de fout gaat, dient 50% van de schade te storten in een waarborgfonds om slachtoffers van verkeerscriminelen schadeloos te stellen.

  Een beschonken en/of onder invloed zijnde bestuurder welke een brok maakt, dient 10% van de nieuwwaarde van de auto te schenken ten behoeve van de verslavingszorg in Suriname.


  Maak melding

 4. @Psycholonderzoek 29 augustus 2019 at 15:20,
  Mooie ideëen en sanctie`s, ik weet een ding het is een eigenwijse volk without targets, schuld zoeken ze nooit by them self, het is altijd de andere. It is a lost people country.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.