Verkeersdode (27) kwam van feestje en ging over de kop met gezin

20

De man die vannacht om het leven kwam na een eenzijdig ongeval is de 27-jarige Khoesial Kamlesh. Hij reed in de auto samen met zijn vrouw (27 jr) en twee kinderen (5 om 2 jr). Het gezin kwam van een feestje en volgens de politie bestaat het vermoeden dat de man onder invloed van alcohol verkeerde.

Omstreeks 02.20 u kwam er een melding bij het Korps Politie Suriname binnen dat er een auto over de kop was gegaan aan de Bomaweg voor de kruising met Welgedacht C. De bestuurder kwam daarbij om het leven. Zijn vrouw en kinderen hebben geen letsel opgelopen.

Het ging hierbij om een eenzijdig ongeval en er was geen schade aan derden.

UPDATE: Volgens verklaring van de vrouw kwamen zij van een feest; alwaar haar man zich te goed had gedaan aan wat alcohol. Onderweg naar huis kreeg zij een woordenwisseling met Kamlesh. Op een gegeven moment remde Kamlesh de auto krachtig af met het gevolg dat hij de controle over de besturing van het voertuig verloor. De auto geraakte van de weg en belandde vervolgens in de langs de weg lopende trens.

Op dat moment had Kamlesh geen veiligheidsgordel om en was de ruit van het autoportier aan de bestuurderszijde omlaag gebracht. Hoogstwaarschijnlijk heeft Kamlesh een fatale slag aan zijn hoofd of hals gehad omdat zijn hoofd buiten het voertuig hing.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Kamlesh door de politie afgestaan aan zijn nabestaanden.

20 REACTIES

 1. Wanneer leren ze het toch!! Zelfs vrouw en kinderen in gevaar brengen. Hij heeft geen kans gehad om van zijn fouten te leren. Triest voor de kinderen dat ze hun lieve papa kwijt zijn. Sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding

 2. Het verband van alcohol gebruik en drugsgebruik bij bestuurders moet men niet los zien van al de verkeersongevallen in het verkeer. Los van de verkeersregels niet te kennen en correct toe te passen en of dat de auto’s grote mankementen hebben en verkeersfatsoen.

  Er schort heel veel bij de Surinaamse chauffeurs in Suriname. Ze houden zich aan hun eigen regels. (Bus)chauffeurs, die als idioten toeteren in het verkeer zonder enige dreigende gevaar, hard rijden, verkeersregels niet kennen en weten toe te passen, alcohol en drugsgebruik, achter het stuur in slaap vallen, auto’s, trucks met hout die over beladen zijn, verkeer beladen zijn met alle gevaar van dien voor de overige verkeersdeelnemers m/v, passagiers die uit lijnbussen hangen, hard rijden, geen rekening houden met weersomstandigheden, oa natte wegdek en hun snelheid hier aan niet aanpassen, remmen, lichten niet in aorde zijn, et cetera.

  De controle van de verkeerspolitie in het verkeer laat ook te wensen over, evenals verkeersmeubilair, de wegen zijn niet goed ingericht en voorzien van alle voorzieningen om alles goed te laten verlopen.

  Er zal heel veel moeten gebeuren bij de Surinamers, verkeerspolitie,(mentaliteit van de) verkeersdeelnemers, infrastructuur in Suriname. Ook te water, rivieren, stuwmeer, voor de kust oa zeevisserij ( in de lucht). Veiligheid is heel belangrijk, wees een heer/dame in het verkeer. De verkeersregels moet men eerst kennen en daarna correct toepassen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 3. Jij vrouwtje, je zat niet achter het stuur. Je bent toch wel medeschuldig. Je moet wel hebben geweten hoe jouw man in elkaar zat. Zolang het goed ging heb je het toegestaan. Misschien kon je niet anders vanwege jouw zwakke wil. Jij hebt je eigen leven op het spel gezet en jouw kinderen. Wees blij dat je in leven bent en nog belangrijker ,jouw kinderen.


  Maak melding

 4. Tering! Hoop bij god dat de twee kinderen niks is overkomen.
  Moeder die neemt braaf plaats in de auto van haar dronken man dan ben jezelf toch een ezel meid.
  Taxi lai, maar hij zou alleen in zijn auto stappen hoor, want als ze dronken zijn denken ze dat ze kunnen vliegen.


  Maak melding

 5. Maar die vrouw van die man kan toch geweten hebbende of man veel daroe naar binnen heeft gewerkt. Dan hoe hebben vermoeden of in alcohol staat verkerende rijder zijn. Dat stukje van verhaaltje vreemd voorkomen doen zijnde. Op feestje mensen niet gaan stiekem drinken toch.


  Maak melding

 6. Als het blijkt dat de man inderdaad onder invloed van alcohol toch achter het stuur is gekropen..en zich zelf en zijn gezin..en niet te vergeten medeweg deelnemers in gevaar heeft gebracht..dan is het bij deze een harde les geweest. Dat mensen/jonge gezinnen zulke risico’s nemen is onbegrijpelijk…Triest!!


  Maak melding

 7. Als het niet deze keer was zou het een volgende keer zijn met meerdere doden. Sarie torie voor de familie eerst feesten dan begraven. Onverantwoord gedrag, openbaar ministerie zou technies achter de feest organisatoren moeten gaan die de borrels aan het schenken waren. Zo leer je ze een les dat ze medeverantwoordelijk voor deze dood zijn. Maar in een bananenrepubliek waar de staatshoofd direct of indirect 500+ moorden veratwoordelijk is is dat ver te zoeken.


  Maak melding

 8. Het vermoeden bestaat dat hij hart problemen heeft gehad, best mogelijk in combinatie met alcohol wat uiteindelijk hem fataal is geworden. Vandaar dat hij uit alle macht in eerste instantie in de struiken is beland. Het was ook niet van een dusdanige ongeval dat deze tot zijn dood heeft geleid, ook gelet op het feit dat zijn vrouw en twee kleine kinderen niets hebben opgelopen. Autopsie zal nu definitief moeten bevestigen.


  Maak melding

 9. @@@Nan Ki
  Weet je ook waarom eigenlijk hindoestaanse vrouwen dol zijn op zuipende mannen. In eerste instantie wist ik niet waarom tot dat mijn vrouw een keertje tegen mij zei, je mag van mij vandaag flink wat achterover drukken. Toe zei ik tegen haar maar dan val ik in slaap.
  Ze antwoordde ik houd je wel wakker💖😆😆een dag later zegt ze ,,je bent een echte vebt,,😅😅😙


  Maak melding

 10. Dus hij zat tijdens het rijden in beschonken toestand achter het stuur en zijn vrouwtje zat bovendien te kibbelen.
  Geef me een brik meisje..je wist heel goed dat hij dan helemaal de mist in zou gaan.
  Heren vd politie veel succes.


  Maak melding

 11. @nan ki;

  Praat voor jezelf hoor.

  Vrouwtje, jij bent ook schuldig.
  Je man is dronken: 1. je weet het
  2. Dan nog ga je met je kinderen in die auto stappen naast je stomdronken man
  3. En alsof dat alles niet genoeg was, ga je nog zitten vechten voor je kids van amper 2 en 5 jaar.
  Je bent toch dan niet goed wijs?????


  Maak melding

 12. Nan Ki 29 augustus 2019 at 21:50
  Hindoestaanse vrouwen zijn dol op zuipende mannen. Achterlijke reactie van een achterlijk genderneutraal mens of beest ?


  Maak melding

 13. @ Nan Ki

  Geen enkele vrouw houdt van een zuipende vent, als dat zo is dan heeft ze niks te vertellen bij haar partner, of ben je zelf dat zuipende vent ???
  @ Ram Singh
  Dat DDB geen goede President is : weet een kind van 3 jaar het ook, maar alles wat in Su misgaat in zijn schoenen te schuiven is voor mij te veel van het goede. DDB heeft deze slachtoffer niet dronken gevoerd dat heeft deze eikel zelf gedaan !!! Dronken achter het stuur kruipen is volgens de wet al een misdaad, en deze eikel heeft geen verantwoordelijkheids gevoel. Hij wist en weet dat zijn kinderen in de auto zaten plus ( vrouw ) en toch, nog zuipen en gaan rijden. Ben niet blij dat hij het leven liet, maar ben ook niet verdrietig om deze loser. Gelukkig zijn ze ongedeerd gebleven, daar ben ik heel blij mee, gelukkig is hij de pijp uit, herhaling is niet meer mogelijk !!!!!

  sari tori

  Jacko

  Gelukkig


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.