Jongeman aangehouden voor verspreiden naaktfoto’s vriendin

21
Oom verkracht 12-jarig nichtje in Surinaams pension

De politie van het district Commewijne heeft een jongeman aangehouden. Dit nadat zijn vriendin aangifte tegen hem heeft gedaan voor het verspreiden van haar naakt beelden via social media. Het gaat om naaktfoto’s welke hij heeft verspreid, meldt de Surinaamse krant Times of Suriname vandaag op de voorpagina.

Volgens de krant weet het slachtoffer niet wanneer de beelden van haar zijn gemaakt. Zij beweert de foto’s helemaal niet te hebben gestuurd voor haar vriend. Het meisje laat wel weten foto’s van haar zelf met kleren aan te hebben gestuurd voor de verdachte.

Verder laat de krant weten dat de verdachte bij de politie heeft ontkent dat hij de naaktfoto’s heeft verspreid. De politie heeft die echter wel aangetroffen in zijn mobiele telefoon welke in beslag is genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek.

21 REACTIES

 1. Hij werd zeker gedumpt en kan zijn nederlaag niet hebben, vandaar deze laffe actie !

  Typisch een verwijfde kerel, en een gore klootzak.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Wat een klootzak zeg. Ik heb opzettelijk onherkenbare naaktfoto’s van mijn ex-vriendin in mijn bezit. Uit respect en waardering voor haar zal ik deze foto’s nooit publiceren. Privé is Privé. Jij bent in mijn ogen een grote klootzak die niet tegen zijn verlies kan en die uit wraak zich als een hond gaat gedragen. En dit geldt ook voor alle potentiële klootzakken, die in de toekomst privé foto’s van hun ex gaan publiceren. Let op: een vrouw die bereid is om voor jou naakt te poseren doet dit omdat ze jou vertrouwt. Publicatie van de foto’s betekent dat haar vertrouwen ten onrechte was. Wat ik zal doen? Natuurlijk genieten van de foto’s , mijn bewondering uitspreken voor haar onterecht b=vertrouwen in jou en je moeren. Klootzak..


  Maak melding

 3. Verkeerde aangehouden:

  Haal die Diljip op dan tjilpt ie anders vuile oplichter: lees.

  Holdingmaatschappij NV en voorzitter van de presidentiële onderhandelingscommissie voor Alcoa, deelt mee dat hij nog nooit heeft gehoord van Blackrock Incorporated, ’s wereld grootste investeerder en vermogensbeheerder. Blackrock heeft aandelen in de Finse Wärtsilä. De alleenvertegenwoordiger van Wärtsilä in Suriname is de Suriname Gas & Electricity Industry van Sardjoe.


  Maak melding

 4. @ John
  Dus deze jongen beschaamd het vertrouwen van zijn ex.
  Heeft zij misschien zijn vertrouwen nog erger beschaamd?
  Misschien heeft zij ook foto’s van hem geplaatst, maar uit schaamte heeft hij dit niet verteld.
  Je oordeelt op basis van het verhaal van 1 zijde.
  Ik ben een vrouw en weet daarom waar een vrouw toe in staat is.


  Maak melding

 5. Meestal zulke dingens gebeuren als jongen en meisje zijn uit elkaar. Jongen ziet meisje met ander jongen. Hij boos is geworden en wraak nemen op meisje. Maar is speculaas, werkelijke toedracht niet bij bekendheid.


  Maak melding

 6. Sommigen hier moeten in therapie voor hun NDPtrauma je staat ermee open je gaar ermee naar bed daar wordt je zeker Gaga gek crazy gestoord van.
  Zielug mang.
  Maar to the point
  Meisje nog niet droog achter haar oren met vriend naïef als een loopse teef ontkent naaktstrand foto’s te hebben gemaakt en gestuurd.
  Tis wat met de jeugd totaal geen respect voor hun lichaam Jan en alleman laten ze toe om er gebruik van te maken.


  Maak melding

 7. Jongen aangehouden staat er. Goed zo jongen, goed dat je je kleren hebt aangehouden.
  Deze motjo doet voor iedereen haar kleren uit.
  Ze oefende voor een film.
  Ze mag je dankbaar zijn, misschien kan ze een rol krijgen. Wat voor rol weet ik niet
  Wcrol, rotirol, ….,….
  @Rbrownwerker, een toeristische attractie?


  Maak melding

 8. Een groot schandaal dat ALCOA off topic is, wat een verkrachting van nieuws dat hier geen nieuws is … had dit van deze site echt niet verwacht, dus de sponsor wordt hier duidelijk mee geïdentificeerd (Foei Foei Foei !!!).

  Zelfde laffe gedrag als de president van Suriname etaleert, wanneer het er werkelijk op aan komt dan is hij ziek, zwak, of misselijk en laat het afweten.


  Maak melding

 9. picolaas 29 augustus 2019 at 15:07

  He valse picolaas,

  Jij bent net zo erg als die man. Jij verkracht mijn naam en bent laf om een eigen alias te kiezen. Je verschuilt je vast ook vaak onder de rok van je moeder voor van alles.

  De oorspronkelijke Picolaas.


  Maak melding

 10. Die Amerikanen liggen helemaal in een deuk en schuddebuikend over Suriname … geef die zwartjes wat kraaltjes en spiegeltjes en ze verraden met het grootste gemak en zonder gewetensnood hun land, inwoners en toekomst.


  Maak melding

 11. Wat mannen dryft om zuks te doen begryp ik niet ,ik kan niet liefhebben en vervolgens de persoon Haten
  om iets dergelyks tedoen als by deze man moet je wel heel laag gevallen zyn en op wraak belust(vernederen)
  dan was er volgens my nooit liefde geweest maar iets die erop leek( doen alsof )met als doel misbruik
  Vrouwen u bent gewaarschuwd mocht je toch gefilmd worden ga dan op zyn gezicht zitten en zorg dat je sexy uitziet mischien kan je dan nog om lachen want er is niks nieuws onder de zon, om jullie gerust testellen
  want een vent die zulks openbaart is waardeloos of ziek


  Maak melding

 12. Ik snap het niet , dat sommige mannen zich zo laag bij de grond gaan gedragen . als je Skana genoeg van je heeft laat haar gaan geef een feestje , want je bent van die ELLENDE AF , een andere zit er mee zorg dat je aan je zelf gaat werken en maatschappelijk gaat groeien , want als ze je weer ziet moet ze Respect voor je hebben , dus ga geen lage streken uithalen , want je komt je zelf later weer tegen
  Een wijze raad van Boven Commewijne


  Maak melding

 13. @Nathalie
  e hebt het over twee aparte dingen.
  Als hij naakt fotos van haar plaatst verdient hij straf.
  Doet zij hetzelfde dan verdient zij ook straf.
  ….
  Er bestaat ook hier geen “2 wrong = 1 good” logica. Die logica bestaat nergens.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.