Agent gewond nadat houttruck politie wachthuisje ramt

11
Agent gewond nadat houttruck politie wachthuisje ramt

Een agent van het Korps Politie Suriname is gewond geraakt nadat het wachthuisje waarin hij zat geramd werd door een houttruck. Het gaat om een wachthuisje te Klaaskreek. Het ongeval gebeurde een paar weken geleden maar werd nu pas bevestigd door de politie. Op de foto hierboven is de ravage te zien.

Volgens de Surinaamse krant Times of Suriname reed de truck over de weg en zou de bestuurder de controle over het stuur hebben verloren. Hij kwam tegen het houten huisje aan dat door de klap compleet vernield werd.

Een agent die de wacht hield raakte gewond en moest naar de Spoed Eisende hulp, aldus de krant. Om welke verwondingen het gaat is niet bekend gemaakt.

Op dit moment is het wachthuisje weer hersteld en heeft de overheid daar een drempel geplaatst om ongelukken in de toekomst te voorkomen.

11 REACTIES

 1. Vroeger in de laatste dagen van de gele ‘slands bussen werkten vrouwelijke agenten of bij de zeden/kinderpolitie of bij verkeer.Ze stonden dan op een rood/wit gestreepte kist het verkeer te regelen.Toen zijn er ook een paar dames om ver gereden.Heb het zien gebeuren op de kruising van de Wanica-en de dr Sophie Redmondt straat .


  Maak melding

 2. ik denk dat een verkeersdrempel de boel nog erger maakt, nu gaan ze eerder de macht over het stuur verliezen,je moet gewoon BETON blokken voor het huisje plaatsen , trouwens ik denk dat agenten voortaan buiten hun dienst gaan draaien


  Maak melding

 3. Dit wachthuisje is al eerder in de waterkantnet nieuws geweest. Het stelde weinig voor. Het was een oude zinkendak op 4 palen. En ik meen te herinneren van twee kanten dwars enkele zinkplaat gespijkerd. En dat was een politiehuisje. In de middag wordt het gotse heet door de zinkplaten en zou ook een hond niet onder willen zitten. Kennelijk was het laat in de middag geworden en zat een trouwe agent te junken. Want alleen zitten is daar niets voor. Schande toch Justitie.


  Maak melding

 4. schuttingen bloembakken EBS palen trotiors en nu nog een Politie huisje niets is veilig voor onze Hell drivers , die dienst doende Agent zal het wel in zijn broek hebben gedaan bij het zien van een immens grote hout truck die op je af dendert


  Maak melding

 5. @@@Maxi fu opo kawna, sabimang fu liba
  De agent zat te pitten en heeft niets zien aankomen. Hij was gewoon bevangen door de hitte. Natuurlijk heeft hij een engel op z’n schouder zitten dat hij zo goed vanaf is gekomen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.