Politieagent schiet zichzelf dood tijdens werk in Suriname

29
Agent Marciano Bronne
Marciano Bronne.

De Surinaamse agent van politie Marciano Bronne, te werk gesteld op het politiebureau Apoera, heeft gistermiddag zelfmoord gepleegd. Hij heeft zich met zijn dienstwapen door het hoofd geschoten en was vrijwel op slag dood.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de agent zichzelf doodschoot in zijn auto nabij het politiepost van Apoera. Op het moment van het voorval was hij geüniformeerd aan het werk.

Het motief achter deze zelfdoding is vooralsnog onbekend. Op social media wordt beweerd dat het motief ligt in de relationele sfeer. In hoeverre dat op waarheid berust is nog onduidelijk. De politie van Nieuw-Nickerie is belast met het onderzoek.

29 REACTIES

 1. Ik keur zulke zaken nooit goed. Je laat je nabestaanden achter met een heleboel vragen , die nooit beantwoord zullen worden.Als je toch nog besluit zoiets te doen, laat dan in ieder geval een briefje achter. Het is een hele geruststelling voor de nabestaanden te weten wat de reden van jouw daad is geweest, In Ieder geval RIP. Familie, vrienden, kennissen collega’s : sterkte.


  Maak melding

 2. Is wel zielig dat deze man zich van zijn kostbare leven heeft beroofd. Had hij maar geweten dat alle problemen op te lossen zijn. Sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding

 3. Hij ruste in Vrede.
  Zijn voorvallen die niet van de ene op de andere dag in geding zijn. Zo iets speelt zich een lange tijd af en plots gaat het lichtje uit. En de families weten ongetwijfeld van hoe het in mekaar zit.

  Hij koos voor de kortste weg, dan een andere in gevaar te brengen. Dat is ook lef en waardering voor vereist. Is liefdes verdriet in het spel, dan heeft hij zichzelf op deze manier willen beschermen om door anderen niet te worden afgekafferd wanneer hij in de fout ging. Verder wil ik geen oordeel vellen over zijn daden, maar is zijn keuze en goedvinding om van alles te zijn verlost.


  Maak melding

 4. @brownworker
  head, being
  agian
  Your dutch is terrible don’t try English
  Maybe this can help

  ACCRA – Steeds meer zwarte Amerikanen emigreren naar Ghana. Niet alleen om hun wortels te zoeken op het continent van hun voorouders, maar ook vanwege president Bouta.Ze geven ook gehoor aan een oproep van Ghana, dat 2019 heeft uitgeroepen tot Year of Return.

  De overheid wil dat nazaten van tot slaaf gemaakten naar het West-Afrikaanse land komen, als bezoeker of als immigrant. Deze maand is het vierhonderd jaar geleden dat de eerste groep aankwam in de huidige Verenigde Staten. Daarom greep Ghana dit jaar aan voor een terugkeercampagne.


  Maak melding

 5. Als het waar is wat op social media beweert wordt namelijk dat het motief ligt in de relationele sfeer dan was hij gewoon een zwakzinnige idioot.
  De meest achterlijke reden om jezelf van kant te maken is omdat je liefdesproblemen hebt. Geen 1 van die zgn moderne vrouwen is je leven waard.


  Maak melding

 6. @Jay
  Gedeeltelijk waar. Meer vrouwen die je voor een stuiver kan krijgen mang
  A mang I go rustoe en a no kier tra sma.
  Kandi a vrouw bing nai tra mang, da now a kier wang jongboi.
  Karma a nok ing mars


  Maak melding

 7. Geen man of vrouw moet zich verlagen tot zelfdoding als het in de relatie nietmeer gaat.
  Laat ze lekker verder wandelen. Maar deze hield niet van zijn leven. Depressie nak eng. Jammer…may he rest in peace….
  🛐


  Maak melding

 8. Gecondoleerd, familie.

  @Jay, waarom zo natrappen?
  Hij was ook zoon van, vader van enz.
  Een beetje respect, ook voor iemand die het leven niet meer zag zitten.

  En als u dit leest, en misschien ook met het idee speelt om uit het leven te stappen, aub zoek hulp! Ga praten, het leven is het leven waard om geleefd te worden.
  Sterkte allemaal!


  Maak melding

 9. Geüniformeerden zijn zeer gewild bij dames dus de heren vooral gaan van bil en als binnenvrouw zegt de groetjes tis mooi geweest dan is het het begin van de derde wereld oorlog.
  Suriname is een dorp ons kent ons, ik geloof dat het om een verbroken relatie gaat.
  Knappe vent ook nog om te zien.
  Of hij had een relatiegeschenk meegenomen naar huis.
  Rust zacht jongeman aan de familie sterkte.


  Maak melding

 10. Zonder ook maar 1 achtergrondreden te kennen, wordt er weer volop gespeculeerd door de pseudo-psychologen op dit forum!
  ‘Het zal wel dit zijn’, of ‘het is vast wel dat geweest’…. Zo ontstaan de valse praatjes die volop worden verspreid. En dan wil men de schuld geven aan de social media.

  Het is al erg genoeg voor de familie dat ze een dierbare hebben verloren. Mensen, maak het niet erger door zout in hun wonden te strooien. De volgende keer zou jij aan de beurt kunnen zijn!


  Maak melding

 11. @PAPA ,ik zit hier niet om taal fouten te zoeken om beledigingen te uiten enbuiten heb ik niet veel op met racisten die notabene ook imigranten voorouders hebben, ga toch zelf weg


  Maak melding

 12. @ iedereen;
  Bij deze detacheringen, hebben ze hun nooit geleerd, dat ze niet bij mensen thuis moeten eten.
  Tijdens de militaire dienst, wordt je voorbereid en geleerd om niet bij de mensen te eten.
  Hebben jullie ooit gehoord van “ koejake’ “ tayer!

  So’ , dus als je daarvan hebt gegeten, wil je niet meer naar huis/Paramaribo!
  Vraag het aan de militairen!

  Na koejake’ soepoe!!

  Groet,
  Ex sgt


  Maak melding

 13. Su heeft geen kracht en instellingen om zaken met psychoten te herken en hulp te verlenen… Waar blijft ons kabinet er lopen genoeg tijd bommen op straat…sari tori


  Maak melding

 14. de blakas kunnen nu hun toekomst veilig stellen, ze willen toch niet onder de wittie basie leven werken, dus kunnen ze gerust terug keren naar hun roets vader land. Afrikaaa. voor eeuwig..


  Maak melding

 15. Het zal mij een worst wezen met zijn dood,iemand die zelfmoord pleegt heb ik geen respect voor.
  De nabestaanden moeten nu eronder lijden is toch vreselijk.
  Als je ziek bent dan moet je naar een dokter,heb je relatie problemen zoek iemand waarmee je kunt praten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.